Şimdi Ara

Her Seyden Cok Cabuk Sıkılıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir seye heves ediyorum elime gecince bikiyorum. Kucuklugumden beri boyle, ornegin basketbolu cok severdim ortaokuldayken ama haftasonu dersane var diye gidememistim hep okuldan sonra oynuyordum ama severek oynuyordum bikmiyordum. Ortaokul bitti gecen sene liseye gectim kulube basladim takimin en iyisi olmama ragmen 3 ay sonra sıkıldım derslerim kotu bahanesiyle ciktim. Kisin bisikletin hayalini kuruyordum ama param yoktu butun kis boyunca para biriktirdim biraz da babamdan istedim bisikleti aldim yine 2-3 ay bindim gecen hafta sıkılıp sattim. Bunun gibi bir cok ornek var, hepsini kendi emegimle basariyorum ama cok cabuk sıkılıyorum, sizce nedeni nedir ? Cozum yolu var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobby Nic -- 21 Ağustos 2013; 2:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Ben de hemen sıkılıyorum herşeyden yaşla alakalı diyolar ama değil bence hayat koşullarıyla ailevi durumlarla iilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı. hiçbir işim uzun sürmüyor. dersane okulda hiçbir derse tam gitmedim. başladığım hiçbir hobiye devam etmedim vs vs ünidede böyle devam etti. bir yerde uzun bir süre oturamıyorum vs
  • Bunun bir ileri aşaması depresyon oluyor. Dikkat et. Hormonal ve çevresel sebeplerden ötürü belirli dönemlerde erken-geç uzun-kısa dönemli depresyonlar olur. Ben de senin gibi maymun iştahlı olduğumdan bu huzursuzluğunu ve tatmin olmayışını anlıyorum.

Tek sıkılmadığım şey müzik dinlemek olmuştur. Küçükken saatlerce playstation oynardım, kalan enerjimle de koşar, top oynar ve bisiklete binerdim. Şimdi hepsini yapabilecek enerjim yokmuş gibi geliyor. Yaşım 20 ama isteğim yok pek fazla aktivite yapmaya. Hatta playstation bile oynamaya tahammül edemiyorum bazen. Öyle işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gozlugu cok sık takip cikarmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.