Şimdi Ara

Her şeyi denememe rağmen pc kasıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır pc min kasılmasına bi çözüm bulamamaktayım defalarca format attım diski tamamen sildim yeniden oluşturdum xp varken, vista yükledim daha beter oldu şimdi windows 7 64 bit yükledim daha da beter durum da.Sürekli işlemcimde bi yük var gibi gözüküyor ve internete girmeye çalışsam bile bir saat duraksıyor.Daha önceden 2 GB kingston hyperx ramlerim vardı windows 7 64 bit e geçince yetmiyo dedim heralde ve 4 Gb DDR3 1333 MHz ramler aldım hiçbir işe yaramadı ve şuan daha vahim durumda.Sürekli yanıt vermiyor hataları geliyor.Bütün ısı değerleride normal orthosla tam yük çalıştırdığımda bile 65 dereceyi geçmiyor,İnternete giremez , müzik dinleyemez haldeyim anlayacağınız.Yine ne garipki sıradan bi laptopa Win 7 64 bit yükledim hiç birşekilde bi problem yaratmıyor.Sizce sorun ne olabilir. Sistemim :

Gigabyte P35C-DS3R
    İntel E8200 2.66 Ghz işlemci
    OCZ 4 Gb DDR3 1333 Mhz RAm
    Zotac Nvidia 8800 GT AMP
    FSP Epsilon 700 W power
    Segate 500 Gb 7200RPM harddisk

• Anakartta problem olabilir.P5kc anakart kullanmaktayım ve sorun üzerine sorun yaratıyor.Takılma gibi bir sorun olmasada.Arada göçüyor.Ethernet filan bozuk anakartta problem olabilir.64 bit işletim sistemide 4 gb ramin altında kasmaması gerekir.Xp de bile kasması anakartta sorun olduğunu gösterebilir.Yada harddiskde virüs olabilir.
  • Zaten ya harddisk yada anakartta problem olabilir diye düşünüyodum bende ama onlarda olduğunu nasıl anlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_dante

Zaten ya harddisk yada anakartta problem olabilir diye düşünüyodum bende ama onlarda olduğunu nasıl anlayabilirim

Harddiski başka bir bilgisayara takıp işletim sistemi kurup, test et diycem ama elinde başka bir bilgisayar varsa.
  • çok uzun iş hocam onun yerine yeni harddisk alınır valla.
  • seagete yapmaz öyle şey diycemde belli olmuyor işte. Acele etme belki farklı yorumlar gelir. Gözden kaçırdığımız bişeyler olabilir.
  • sorun büyük bi ihtimalle anakartta.

eğer hdd çok eski veya dolu ise hdd'de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDD 3-4 senelik ve hiç dolu değil hocam ve ne garipki 2gb ramler varken sanki daha hızlı çalışıyordu sistem
  • yapabilirseniz bıos unu ve drıverlarınızı güncelleyin..
    özellikle anakartın bıos unu..
  • sorun %99 hdd'den
    bende ne kadar format atsam virüs taratsam kasma problemine çözüm bulamıyodum bide dedim şu eski hard dıskımı takayım ona wndows kurayım dedım ne kasma kaldı ne yavaşlama dünya varmış dedım ezıyet bıttı
    bilinçsiz kullamadan zamnla hard dıskler bozuluyo demekkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.