Şimdi Ara

Her türlü cesede otopsi yapılmasından bizzat kendim rahatsız oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberleri izliyorum bir şey oluyor birisi ölüyor hop otopsi yapalım cidden çok rahatsız oluyorum bundan bırakın adamın bedenini niye deşip içine tekrar yığıyorsun rastgele... Adam uykusunda ölüyor hemen otopsi, suda boğuluyor otopsi vs vs. Böyle düşünen bir tek ben miyim ? Bir de eğer ben ölürsem otopsi yapılmasın diye bir olay var mı acaba ?

• Olay savcılığa intikal ediyorsa otopsi yapılır. İleride açılacak herhangi bir davada delil teşkil etmesi için ölüm sebebi ve diğer temel bulgular kayıt altına alınır. Suda cesedi bulunan birinin zehirlenip oraya atılmadığı ne malum? Ya da uykusunda ölmüş denilen adamın yastıkla boğulmadığını nasıl anlayacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Olay savcılığa intikal ediyorsa otopsi yapılır. İleride açılacak herhangi bir davada delil teşkil etmesi için ölüm sebebi ve diğer temel bulgular kayıt altına alınır. Suda cesedi bulunan birinin zehirlenip oraya atılmadığı ne malum? Ya da uykusunda ölmüş denilen adamın yastıkla boğulmadığını nasıl anlayacaksın?

Haklısın belki ama bana çok garip ve rahatsız edici geliyor bu durum. Bir de videoya çekiyorlar gülüp eğlenip...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.