Şimdi Ara

Her Yerden Mülteci Otobüsleri Kalkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriyeliler ülkelerinde savaş olduğu için geri gönderme yasağına tabi. Ancak güvenli bir ülkeye gönderilebilir, ancak bu gönderilen ülke kabul etmek zorunda değil. Bunun için geri kabul anlaşmaları yapılır.

Afganlar, Pakistanlılar falan bunlar daha çok ekonomik sebeplerle göç ettikleri için sığınmacı olma hakları olmadığını soyleyebiliriz. Aslında iki temel kriterden bahsedebiliriz. Birincisi can güvenliği(savaş, idam edilme tehlikesi vs.), duşunce suçları ve siyasi suçlarla suçlanıp tutuklanma riski. Bunların dışındaki sebepler ilticada dikkate alınmaz genellikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerden Otobüsler kalkıyor da ne oluyor?

Adamlar "Mültecilerinizi geri alın" diyor. Sanırsın gidenler bizim vatandaşımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yapılması gereken kendi sınırlarımızdan girişleri engellemek. Türkiye kapıları açtı haberi, bir çok ülke ve vatandaşlarını harekete geçirecektir. Gerek yunan gerekse bulgar çok sert tedbirler alırsa. 3 gönderip 30 almış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Arkadaşlar mültecileri tutmaları imkansızzz. Sadece kapıdakileri tutarlar ama kaç km sınırımız var. Meriç üzerinden ve ege den bir çok kişi kolayca geçiyor. Bombadan kaçana nehir işler ? :D
    bu güne kadar kim nasıl tutabildi peki?
  • Yolda hamile kalanlar olur şimdi.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye girişler artık yasak.Çok sıkı denetim yapılıyor.Yani umarım öyledir...
  • Güle güle gitsinler, yolları açık olsun ama sakın geri gelmesinler.

Umarım haberler doğrudur.
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    bugüne kadar sahil güvenlik ve jandarma devriye gezerek müdahale ediyordu. şu an sadece izliyorlar.
  • iki bot benden hadi herkes elini cebine atsin

• Konuda "passangers boots for sale" diye reklam görüyorum. bu kadar mı tesadüf olur..

Her Yerden Mülteci Otobüsleri Kalkıyor

Edit; ss eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigCLawRex -- 28 Şubat 2020; 23:14:56 >
  • Toplu ve organize bir şekilde sınıra bırakılırlarsa kapıyı kırarlar yunanlılar karşı koyamaz.

• dh de çok vardı yurtdışına gitmek isteyen alın size fırsat üstelik bedava dh ölücülerine gün doğdu
  • Giderler tabi. Zamların etkisiyle bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben afyonkarahisardayım. çarşıdan 9 tane Suriyeli (muhtemelen aile) bindi otogarda indi. Mutlu bir halleri vardı. İstanbul yunan laflarını net duydum. Gittikleri gibi kapıyı arkalarından kilitlemek lazım bunları başımıza musallat eden de bir gün gidecek gerçekten o günleri göreceğiz kimse kalıcı değil
  • Binler değil,yüz binler, milyonlar gitmeli,hiç mülteci kalmasın...

• edirne otobüslerinin fiyatı uçmuş. müslüman halkımız yine fırsatçılık peşinde.

neyse geçirsinler surilere bu seferlik görmezden geliyorum.
  • İnşallah geri vites yapmaz!

• O403 otobüslerini eskiden beri severdim, hurdaları bile vatana millete faydalı iş görüyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.