Bildirim
Her Yerden Mülteci Otobüsleri Kalkıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yolları açık olsun..bir daha gelmesinler lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sınıra daha önce türkiyeye giriş yapmış kadar mülteci yığılmalı yoksa birkaç yüzle sittin sene geçemezler ama gece işler değişebilir. -
Yine birileri krizi fırsata çevirmiş. Bu durumda bile gelir sağlama derdinde olanlar var!! -
ne geliri? otobüsler istanbul emniyetinin önünden kalkıyor, kağıthanede belediyenin dibinden kalkıyorquote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Yine birileri krizi fırsata çevirmiş. Bu durumda bile gelir sağlama derdinde olanlar var!!
yakın olanlar gidip canlı şahit olabilir -
Kimse almaz bunları . Sıka sıka Türkiye'ye geri dönerler. Lafta hümanist olan Avrupayı , göçmenler sınırlarına dayansın görün siz .quote:
Orijinalden alıntı: ComradeMRX
Şunu bilen arkadaşlar açıklasın,uluslararası hukuka göre almamak hakkı var mı??quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Kimse almaz bunları . Sıka sıka Türkiye'ye geri dönerler. Lafta hümanist olan Avrupayı , göçmenler sınırlarına dayansın görün siz .
Alıntıları Göster
Şimdi bunu duyan dıger multecılerde yada avrupaya gıtmek ısteyenler turkıye ye doluşacaklar. Zaten avrupa bunları almayacak olan sınır sehırlerıne olacak bence.
Adamlar vergı odemıyor, bedava hastaneye gıdıyorlar, maaş alıyorlar ona ragmen turkıye den kaçmaya calısıyorlar. Ne haldeyız. -
Otobüsü kim kaldırıyor peki? Bunlar da var.quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
ne geliri? otobüsler istanbul emniyetinin önünden kalkıyor, kağıthanede belediyenin dibinden kalkıyor
yakın olanlar gidip canlı şahit olabilir
Alıntıları Göster
-
ben de onu diyorum, kim kaldırıyor?quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Otobüsü kim kaldırıyor peki? Bunlar da var.https://twitter.com/dokuz8haber/status/1233392660838264832
Alıntıları Göster
belli ki yetkililerin emriyle yapılıyor
sen gelir deyince kaçak göçek iş gibi algılanıyor ama değil herkesin gözü önünde yapılıyor
-
deniz yolu ile geçmeleri lazım. karadan sıkıntı. artık bot mot ne bulurlarsa. meriç'ten yüzerek karşıya geçen var. -
DH ölücüleri duymasın beleş yolculuk beleş ab diye aralarına karışırlar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayır kaçak göçek anlamında demiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
ben de onu diyorum, kim kaldırıyor?
belli ki yetkililerin emriyle yapılıyor
sen gelir deyince kaçak göçek iş gibi algılanıyor ama değil herkesin gözü önünde yapılıyor
Alıntıları Göster
Ya bildiğimiz adamlar bunların taşımacılığından para kaldıracak işte. Senin benim paramla. -
Yollunuz açık olsun paşalar. Vergiler sonuna kadar bu uğurda harcansın. Nasılsın
gerekirse bot da sağlayalım yeterki gitsinler bunun için kampanya bile başlatabilirim mülteciler için bot alıyoruz diye -
Su dökmeyin arkalarından :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nereye
Gerekirse mültecilere bot alalım, hızla gitsinler...
Var. Zaten bu yuzden bize anlasma imzalattirdilar. Geri kabul vs vs. Bizde nasil imzaladik hala anlamiyorum. Lakin suan fesih edildi gozukuyor.quote:
Orijinalden alıntı: ComradeMRX
Şunu bilen arkadaşlar açıklasın,uluslararası hukuka göre almamak hakkı var mı??
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
|
DH ölücüleri duymasın beleş yolculuk beleş ab diye aralarına karışırlar...
|
Yolda hamile kalanlar olur şimdi.
|
Toptan gaza getirip milyonlarını yığmak lazım ki Yunan sınır polisi - askeri vs. etkisiz kalsın.
Yolları açık olsun, hepsi sıkıntısız şekilde geçerler umarım. Avrupa savaş & sömürü neymiş dersini alsın. |
Su dökmeyin arkalarından :)
|
gidişleri olsun dönüşleri olmasın inşallah.
bide pişkin pişkin röportaj veriyorlar gazetecilere. sanki herifleri zorla aldık da tuttuk türkiye'de kusura bakmayın paşalar ya başınıza bombalar yağarken biz sizi ülkemize aldık, besledik, baktık. suç bizde |
Güle güle gitsinler, yolları açık olsun ama sakın geri gelmesinler.
Umarım haberler doğrudur. |
Kimse almaz bunları . Sıka sıka Türkiye'ye geri dönerler. Lafta hümanist olan Avrupayı , göçmenler sınırlarına dayansın görün siz .
|
Belediyeler ucretsiz ulaşim + botlari verelim en kisa surede 100 binler toplansin durduramaz yunanistan.Ama teşvik ve tüm havuz medyasinda suriyeliler avrupaya geçiş yaptilar minvalinde haber yapmalari lazim hem algi yapip hemde gitmeleri için topluca teşvik yapsan giden 100 binlerce insan olur ama şuan sadece 1. Aşama.
|
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- savunma sanayi mühendis maaşları
- reisten sonra kim gelecek
- izol aşireti tehlikeli mi
- başkent inşaat şikayet
- iphone servis yok hatası
- yurtdışı alışveriş limiti
- yapay zeka tahlil sonuçları
- disney plus üyelik iptali
- atatürk filmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X