Şimdi Ara

Emniyet Şeridi (Artık Cidden Sıkıldım Bu Polislerden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum hayırlı sabahlar öncelikle.

Evim Bahçeşehirde işyerim mecidiyeköyde.Sabah 7 de çıkıyorum 9 gibide Mecidiyeköyde oluyorum sürekli TEM yolunu kullanıyorum.
    Yine bu sabah çıktım yola mahmutbey gişelerden sonra sağ şeritten biraz devam ettim.Önümdeki kadın makyaj yapıyordu ve sürekli frene basıyordu inanılmaz sinirlendirdi beni aracımda geniş ve büyük bu yüzden ani hareketlerde bulunamıyorum neyse sağa attım kendimi biraz şeritten devam ettim arkamdan sirenler sellektörler gelmeye başladı hemen sola geçmeye çalıştım trafik sıkıştı o anda hala arkamdan siren çalıyor neyse geçtim sola yanımda durdu polis değil sivil el işareti yaptı yazdırıyorum bunu gibisinden.Aman boşver dedim öyle devam ettim

Söylemek istediğim bu emniyet şeritleri polisler içinmi yapılmış ?
    Kolay kolay girmem şeride çok geç kaldıysam boşsa şerit girerim..
    Kızdıgım tek nokta memleketimizde bütün insanlar mal bi polisler mi akıllı ? Emniyet şeridinden giderler kırmızı ışıkta durmazlar U dönüşü olmayan yerden dönerler
    2 çakar 1 siren takan sağdan devam ediyor trafik polisleri durdurmuyor bile nerden biliyorsun polis oldugunu benim ortamımdada var öyle tipler çakarlı sirenli gidiyor.

Artık polislerden iyice nefret etmeye başladım.Artist Artist hareketler sanki memleket onun bişe desen uğraştırıcak bişe yapsan içeri atıcak nedir arkadaş bu

• Emin ol sen o seritten giderken, yolda kuyrukta bekleyen vatandaslar da senin hakkinda neler dusundu ama bulup sormak gerek buraya yazarlar mi?
  • Ben diyorum zaten hocam emniyet şeridini kullanmayı sevmiyorum girmiyorumda mecbur kalmadıkça orda sadece 1 dk filan gitmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ben diyorum zaten hocam emniyet şeridini kullanmayı sevmiyorum girmiyorumda mecbur kalmadıkça orda sadece 1 dk filan gitmişimdir

hocam tamamda herkes 1 daklığına girerse o şerit ne olur.

hasta v.s. acil bir durum varsa yada aracı durdurmak zorundaysanız bu şeridi kullanabilirsiniz diğer bütün durumlar kural ihlalidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

Ben diyorum zaten hocam emniyet şeridini kullanmayı sevmiyorum girmiyorumda mecbur kalmadıkça orda sadece 1 dk filan gitmişimdir

hasta v.s. acil bir durum varsa yada aracı durdurmak zorundaysanız bu şeridi kullanabilirsiniz diğer bütün durumlar kural ihlalidir.

Alıntıları Göster
    Whisper911

Bunu yazmak için girmiştim + 1.

• quote:

quote:

kesinlikle haklısın hocam öndeki kadın yüzünden oldu o da zaten benim tek kızdıgım nokta polislerin ordan geçmesi çok önemli bişe olur geçersin ama her sabah her sabah 10larca polis aracı geçiyor vatandaşa yasak olan birşeyin polisin yapması dogru değil bence kırmızı ışıktada durmuyorlar yurtdışında böylemi tabiki hayır

• polis sizin kısa süreliğine emniyet şeridine girdiğinizi bilmez ki,
    bir bakar, siz emniyet şeridindesiniz.
    keser cezayı.
    bu çok normal.
    polis in kural ihlali yapması elbet hoş değil.
    örnek olsalar güzel olurdu.
    ama görev yerine daha çabuk ulaşması ve daha iyi hizmet vermesine faydası olacaksa kuralları ihlal edebilirler.
    adı üzerinde emniyet şeridi,
    acil durumlarda ve olağan dışı hallerde kullanılır.
    ve ne olursa olsun,
    polis in denetimleri hiç hız kesmemeli.
    daha da yoğun denetimler yapılmalı.
    denetimszliğin kötü sonuçlarını bizim ülkemizin haline bakıp görebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zeki kardeşim, polisler kullanır o şeridi, adı üstünde emniyet şeridi, emniyet mensuplarının kullanmasından daha dolay bir şey olamaz. Belki trafik kazası oldu, ona gidiyorlardı, bilemezsin.
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle haklısın hocam öndeki kadın yüzünden oldu o da zaten benim tek kızdıgım nokta polislerin ordan geçmesi çok önemli bişe olur geçersin ama her sabah her sabah 10larca polis aracı geçiyor vatandaşa yasak olan birşeyin polisin yapması dogru değil bence kırmızı ışıktada durmuyorlar yurtdışında böylemi tabiki hayır

Pireye kızıp yorgan yakmışsınız. Dün yasalaşan bir kanun. Emniyet şeridini gereksiz yere kullananlar 650 TL para cezası ödeyecek. O polis bunu yazdırdı ise yandınız. 650 TL az para değil.

Ayrıca işe geç kalmak, randevuya yetişmek emniyet şeridini kullanmayı zorunlu kılmaz. Kimseye anlatamazsınız bunu. kadının makyajı da sizi temize çıkarmaz. Bilmiş olun.

• quote:

quote:

quote:

ihlal cezası 650 TL oldu bilginize. Artık daha dikkatli olun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle yasaya girdimi şuanda ? benim bildiğim arkadan ceza yazmak kalkmıştı emniyet şerit ihlali kesin olarak şimdi 650 tl mi oldu

• Polis gorevdeyse kullanir. Bundan dogal birsey olamaz.

Bir olay olur 155'i arasin polis 1 saat sonra gelsin ister misin?

O zaman da nasil bir memleketteyiz polis 1 saat sonra geldi dersin.

Polisin tabiki suistimal etmemesi gerekir ama bunu da denetleyemezsin, vicdani birsey biraz da.

Siz polisi falan birakin da hakim, savci, doktor ne ararsan emniyet seridinden bastiriyor esas onlara kizmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle yasaya girdimi şuanda ? benim bildiğim arkadan ceza yazmak kalkmıştı emniyet şerit ihlali kesin olarak şimdi 650 tl mi oldu

Arkadan ceza yazma kalkmadi, hep vardi, hep de var olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbulda yaşadığım dönemde gideceğim yere ulaşabileceğim saatte evden çıkıyordum. Ben olsam sabah 7 yerine sabah 6'da çıkarım evden, kimsenin de hakkını yemem, emniyet şeridini acil durumlar dışında kullanmamak lazım, kaza oluyor ambulans geçemiyor, polislerinde emniyet şeridini keyfi kullandığına dair bir algı çıktı memleketimde, nereden biliyorsunuz suistimal olduğunu, belki polis olay yerine birinin malını canını korumaya gidiyor...
    Ben de artık cidden emniyet şeridini kullanmaktan çekinmeyen arkadaşların bahane uydurmalarından sıkıldım... Neymiş bayan şoför makyaj yapıyormuş da, çok frene basıyormuş da... İstanbul'da yaşamanın bedeli bu kardeşim, madem yetişemiyorsun erken kalkacaksın, erken yatacaksın...
  • Şu anda hem suçlu hem güçlü duruma geçmişsiniz.

Polis kullanmasında sakınca olmamalı emniyet şeridini.

Bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz eminiyet şeridinide gerekli haller dışında ihlal etmeyelim.;)
  • Eşim bahçeşehirde 1,5 yıl öğretmenlik yaptı o tem yolunu en iyi ben bilirim

Tayini istediğim yere çıksın bahçeşehirden o trafikten kurtulmak için neler yaptık anlatamam

Allah kurtarsın aynı şeyleri sayısız kez yaşadım ben
  • quote:

Evet. Kesinlikle 650 TL oldu. Her sabah ve akşam 104.2 Radyo trafik radyosunu dinlerim. Dün akşam eve giderken radyodaki eleman söyledi. İsmi Cezayir olması lazım.

-En sonunda yetkililerimiz sesimizi duydu ve emniyet şeridi ihlalinin cezasını 650 TL yaptılar. Yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Polis gorevdeyse kullanir. Bundan dogal birsey olamaz.

Bir olay olur 155'i arasin polis 1 saat sonra gelsin ister misin?

O zaman da nasil bir memleketteyiz polis 1 saat sonra geldi dersin.

Polisin tabiki suistimal etmemesi gerekir ama bunu da denetleyemezsin, vicdani birsey biraz da.

Siz polisi falan birakin da hakim, savci, doktor ne ararsan emniyet seridinden bastiriyor esas onlara kizmak gerekir.

Allah aşkına dostum geçen temde kaza yaptım polis 2 saatten sonra geldi sabah 6 da kaza oldu yollarda boş buna ne dersin
  • Keşke ceza yazsalarmış. Öndeki frene basıyor diye sinirlenecekseniz trafiğe çıkmayın. Sizin gibilere ehliyet verilmemesi lazım.
  • çok acil bi durum olmadıkça,arıza yapmadıkça o şeridi kullanamazsın arkadaşım...bırak bu kadın sinirlendirdi,o yüzden emniyet şeridine girdim ayaklarını...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.