Şimdi Ara

Hera Açıldığında Kurulacak olan ilk ve tek KRAL 'Invasion' Guildi Teccübeli üyelerini arıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hera Açıldığında Kurulacak olan ilk ve tek KRAL 'Invasion' Guildi Teccübeli üyelerini arıyor...

Yeni bir server yeni bir heyecan eski teccübeniz ile çok daha sağlam bir char yapılandırmak istiyorsanız..

Buyru hera serverında ilk ve tek kral olucak guildimizde başlayın kadromuz 20 ye çıktı sadece teccübeli olanlar var...

7 /24 online aktif üye para yardımıda yapılacaktır...(Kale ilk bizim olacağı için:)]

hera serverında ii bir şöhrete sahip olmak istiyorsanız tek Seçenek = Invasion Guildi...

ilgilenenler MSN: jonpromiyesertug@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertuu -- 18 Ocak 2008; 0:14:47 >

• Hera server büyük ihtimal haftaya salı açılır...(kesin demiorum)
  • yeni nesil çok ateşli
  • lv sınırı yoktur çünkü daha herkes 0 lvl ama ilerde lvl sınırı olacakmı
  • lvl sınırı deil ciddi ciddi sroya gönül veren adamlarız biz:). Gönül veren adamlar kendisine zaten noob denmesine dayanamadığı için düşük lvl kalmaz ben öle düşünüorum o yüzden sadece sro gönüllüleri ve teccübesi olanları alıoruz guilde:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

lv sınırı yoktur çünkü daha herkes 0 lvl ama ilerde lvl sınırı olacakmı

olabilir
  • Hera açılmadan serverin kralı belli olmus bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msn den görüşenlere kadroyu söylüorum bizim guilddekiler kendileri için deil guild içinde char açıolar ve bizim guildeki hiç bi adam yatmaz arka sağlam...hem gelen 20 arkadaşımda en az 2 senelik alt yapısı var...:)
  • Bende geliyorum
    benide alırmısın
  • neydi forumda tanıtılan Venüs'teki guildin adı unuttumilk onlarda böyle başlamışlardı.inşallah sizde öyle olmazsınız her zamn internatıonal guildler daha güçlüdür unutmayın
  • msn den ulaş bana teccübeni anlat neden olmasın... alırım tabi
  • şimdi msnye giremem.max 45 lvl char kastım öyle abartılacak kadar çok tecrübem yok ama az çok bilirim oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

neydi forumda tanıtılan Venüs'teki guildin adı unuttumilk onlarda böyle başlamışlardı.inşallah sizde öyle olmazsınız her zamn internatıonal guildler daha güçlüdür unutmayın

RevolutioN
    />

Ama şuan toplanmış gördüm onları, ama Avalon karşısında duramazlar.Birkere guild neredeyse Full Chinese.

• eu lar her zaman yener..tabi kullanmasını bileceksin dimi Hypocrites
    :)

eudan vazgeçmem

tepkisiz sen ne yapmaya çalışıosun herneyse karşılıklı saygı gösterrelim ben tacize gerek yok buna cevap yazamada guildinde başarılar ne diyim:):P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertuu -- 17 Ocak 2008; 21:27:13 >
  • Bende _Invasion_ guildinin parçası olmak isterim nasip olursa 7\24 oolmasada 7\18 oyunda olurum inşallah başarılı bir guild olur ..
  • Mars taki carı satıp acaba bende mi Hera ya geçsem ( Hera baya zevkli olacak gibi )
  • Gel Gel bomba gibiyiz:) sen de gel Hep beraber arkadaşlık ve oyun zevkini tat...:)
  • Dostum iyi olan kazansın diyelim FAİR PLAY ha ne dersin
  • Beni alcakmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

neydi forumda tanıtılan Venüs'teki guildin adı unuttumilk onlarda böyle başlamışlardı.inşallah sizde öyle olmazsınız her zamn internatıonal guildler daha güçlüdür unutmayın

RevolutioN
    />

Ama şuan toplanmış gördüm onları, ama Avalon karşısında duramazlar.Birkere guild neredeyse Full Chinese.

onlarda chinese buffer açsınlarT.A.T.U dinliom efkarlandım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.