Şimdi Ara

Herbir report 1hilecinin daha banlanması report ederseniz sizin yararınıza..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolanescu adlı şahız 10-5yenildikten sonra bi anda gold oyuncu akmaya basladı :) video atma gereği bile duymuyorum :)

http://steamcommunity.com/id/virus200142/ profili

• Valve adam olmaz. Bu haksizliklara goz yumuyo ya. Nediim.

Reportladim. Umarim ow da gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam video koymaya gerek yok diyorsunuz ama ben de bu oyuna yeni başladım ve rütbem düşük ama 8 yıllık cs geçmişim var cs 1.3 1.6 source tüm serileri oynadım. Bu adamda da böyle bir durum olabilir.

• Profesyonel maçlarda daha fazla kill alan adamlar gördüm. Video gerek sizin için olmayabilir, siz zaten oyundaydınız, ama burada report atmasını istediğiniz insanlar için üşenmeyip 2 dk replay linki koysaydınız fena olmazdı.
  • Bu video linkini steam dosyasındamı bulabiliyoruz+ berilrn linki console mı yazıyoruz izlerken , nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: roussoun

Dolanescu adlı şahız 10-5yenildikten sonra bi anda gold oyuncu akmaya basladı :) video atma gereği bile duymuyorum :)

http://steamcommunity.com/id/virus200142/ profili

Hocam kusura bakma fakat bu SSnin en ufak bir gerçekçilik payı yok gözümde. Harita belirler oyuncuyu, bir kişi bir haritada berbattır birinde kraldır. Hatta T ve CT dahi farklıdır ki ben CT'de iyiyim mesela T'de neredeyse el alamam. Ayrıca oyuncunun günü de çok önemlidir. Tüm maçın videosu olmadan yargılamak adaletsizlik olur.

• Demo linki koy ona göre report ederiz hileyse
  • Boşver kardeşim hilecileri falan pıçaklar var çog güzel. Onlardan al, her renginden al.
  • Mesela benim açımdan bakarsam, infernoda ctde aim alamazken tde uçuyorum adeta, yani hiç belli olmaz.

• Nasil koyuldugunu soyleyin koyayim ilk rounddan anlarsiniz zaten :) glockla duvardan ates ederek cikmaya basliyor ve bence bu yazdiklariniz cok sacma karsida supreme oyuncu biz lem iz ve dust2 yi bilmiyoruzda oynayamiyoruz degilmi bende 7-8yil cs 1.5oynadim maplik alakasi yok cs deki en duz map dust2 tum oyuncularin herseyini bildigi bi map hemde le lem supreme gibi oyuncular varken bi anda gold adamin daha cikmadan awp ile ates etmeler zoom tuta tuta tarayarak cikmasi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: duzeni

Hocam video koymaya gerek yok diyorsunuz ama ben de bu oyuna yeni başladım ve rütbem düşük ama 8 yıllık cs geçmişim var cs 1.3 1.6 source tüm serileri oynadım. Bu adamda da böyle bir durum olabilir.

Cs nin en sade karisik olmayan mapi dust2 adam tek basina gold oyunucusu 44kill aliyor ilk yari kill alamayan adam. Bende 7-8yil sadece 1.5oynadim ona kalirsa ayrica karsidaki supreme adam 20killi varken biraz mantiksiz gelmiyormu ? Nasil link koyuldugunu soyleyin koyayim

• smurf olabilir.
    Oyundan watch bölümünden maça sağ tıklayın skorboard da link bulunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O linkten nasıl izliyoruz

• tarayıcıya yapıstırıyorsunuz sanırım bende tam bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta tamam belki 20 sene oynamışsındır CS'yi ama koy şu linki zor bir şey değil. Sonra da banlanmayınca niye banlanmadı bu adamlar diyorsunuz link atmadığınız sürece kanıtlayıp, izlenemeyen bir şey olan scoreboard üzerinden kimse kimseyi reportlamaz.
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-R7d2k-cvYOR-tNOyP-cULmN-Pn6nM
  • Su smurflar niye var. Hile ve baska seyler icin. Bence ole.

• Bu her hilecinin kendisinin smurf olarak gostermesinden de gina geldi reportlayin gitsin her supheli nedense ben smurfum diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Bu her hilecinin kendisinin smurf olarak gostermesinden de gina geldi reportlayin gitsin her supheli nedense ben smurfum diyor.

Aynen ***mun smurflari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.