Şimdi Ara

Herbirinizin yorumları çok değerli bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar baya konu açtım bi çoğunuz yardım ettiniz .. Iç mimarlık istiyordum hep fakat olmayacak sanırım yani bu yıl tercih de yapmayacağım galiba hiç birşey net değil ki bu durum daha kötü . Ailem sanırım yıllık 20 bin lira veremeyecek. Bende zor edemem haliyle ilk sene sınava girdiğimde çok absürd bi puan aldım takmadim ve cok çalışıcam dedim ikinci yıla kaldım ki baya bi puan artırdım siralama da öyle .. kimseye söylemedim ama acaba 3. Yila mi kalsam diye kendime soruyorum bi çok insan kalıyor evet ama güzel sonuç alan da ne kadar bilemem sanırım kişinin azmine çalışma isteğine bağlı bu allahın izniyle tabiki ..
    size sormak istediğim 3. Yıla kalıp hukuk okumaya değer mi ? Tm 3 puanım 300 kadar düşük .. yani kendimi kandırmak istemiyorum dershane de yok ben bu puanı 400-410 a getirir siralamami iyi bi hale getirebilir miyim ? Matematiğim sıkıntı ne gibi şeyler yapabilirim ?
    Yorumlarınınizi esirgemeyin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BENCE ÇOK İDEALİST DEĞİLSEN AKLINDAN BİLE GEÇİRME.3. SENEYE 30 KİŞİ KALIYORSA 1-VEYA 2 TANESİ İYİ BİR SIRALAMAYA GELİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbuilder

BENCE ÇOK İDEALİST DEĞİLSEN AKLINDAN BİLE GEÇİRME.3. SENEYE 30 KİŞİ KALIYORSA 1-VEYA 2 TANESİ İYİ BİR SIRALAMAYA GELİYOR.

Ciddi misin yaa hiç mi böyle atak yapan yoktur

• dediğim gibi çok istiyorsan kalınabilir 1 yıl kaybedersin ama kazancı çok olur.ama öyle keyfi olarak belki yükseltirim edasıyla kalıyorsan, önümüzdeki sene bu zamanlar bu konuya bakıp sigara yakacaksın keşke dinleseydim diye, pardon önümüzdeki sene bile değil dönem ortalarında her şeyi bırakacaksın.Özel ünilere gitmenide pek tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbuilder -- 10 Temmuz 2015; 22:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbuilder

dediğim gibi çok istiyorsan kalınabilir 1 yıl kaybedersin ama kazancı çok olur.ama öyle keyfi olarak belki yükseltirim edasıyla kalıyorsan, önümüzdeki sene bu zamanlar bu konuya bakıp sigara yakacaksın keşke dinleseydim diye, pardon önümüzdeki sene bile değil dönem ortalarında her şeyi bırakacaksın.Özel ünilere gitmenide pek tavsiye etmiyorum.

Bende pek istemiyorum ama bu sene gidersem mecburiyetten ve eğer ki kalirsam da varimi yogumu ortaya koymak için olucak yani öylesine değil

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.