Şimdi Ara

Hergün aynı saat aynı dakika internet kesiliyor.. Çözüm bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Hayırlı Günler arkadaşlar... Sorunumu açık bir şekilde anlatıyorum.. Benim dışardan aldığım ZYXEL 3312 VMGB10A modemim var.. Yazın almıştım.. Şubat ayından itibaren hergün saat 21:49 ila 21:52 arasında internet bağlantısı kesiliyor.. DNS ışığı kırmızı yanıyor ve internete giriş yapamıyorum... Geçtiğimiz gün Modeme yeni Fırmware attım... Yine olmadı aynı saat aynı dakika kesiliyor.. PCyi tarattım belki malware türü bağlantısını koparan bir virüs vardır.. yok bulamadı... Driverları yeniden kurdum.. Yine olmadı.. Modem arayüzüne girip modemi yeniden başlat diyince internet bağlanıyor.. Ama bu durum çok sinir bozucu.. Başka bir modem deneyemedim açıkcası elimdeki tek modem bu.. Acaba Hatlardan mı oluyor bu durum yoksa benim ihtmal vermediğim modemden mi kaynaklanıyor.. HER TÜRLÜ ÇÖZÜM ÖNERİSİNE AÇIĞIM ! Teşekkürler İyi Forumlar... İyi Günler Dilerim..
     Hergün aynı saat aynı dakika internet kesiliyor.. Çözüm bulamadım

• firmware yi atınca ayarları ellemi yaptınız backup olarakmı yuklediniz,eğer backup olarak yuklediyseniz cihazda internet erişim saati ayarlarını kontrol ediniz.
  • firmware yükledikten sonra fabrika ayarına aldınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.