Şimdi Ara

hergün içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse 6 aydır hergün içiyorum bira viski ne denk geldiyse ama bırakmak istiyorum olmuyor siZce vücüdüma bi zararı olmuşmudur içmeye devam etsen nolur sizce bi hastalık falan olurmu ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkollü olsun.
  • Bir şey olsa bize olurdu yardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne derdin var? Her içecek kadar

• lol
  • Şu şarkıyıda aç bari içerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Bir şey olsa bize olurdu yardır

Aynen yardırıyorum şuan ne olursa olsun

• Petrol kralı mısın?
  • Karaciğere zararı oluyor aşırı içmenin.Ne derdin var birader bu kadar bikerede beraber içelim
  • Alkolik olmussun haberin yok birakmayi dene bakayim birakabilecek misin daha fazla bagimli olmadan birakman lazim
  • şimdi pek zararını görmezsin ama 50 den sonrasında başlarsın hastane hastane hergün gezmeye.
  • Vücudunuzu hiç mi düşünmüyosunuz, 10-15 yıl sonraki hayatınızı gözünüze getirin belki bi hastahane koridorunda sıra bekleyerek sabahlayacaksınız. Bir musibet bin nasihatten iyidir başınıza gelmedikçe anlayamazsınız.
  • Çok dertliyim her gün su içiyorum

• yanacaksin uleyn

• parayı nerden buluyorsun. bende 1 haftadır evde yalnızım. cebimde yemin ediyorum 2 lira bile param yok emin ol.

migros kampanyasından kastığım money puanlar ile 1 haftadır geçiniyorum. cebimde param yok ama migros'tan money puanlarla günde 250 liralık alışveriş yapıyorum 1 haftada yaklaşık 1.5-2bin tl arası alışveriş yaptım. bunların çoğunluğu alkol. bende böyle sabaha kadar içiyorum sonra sızıyorum uyandığımda yaprak gibi oluyorum. sonra tekrar içmeye devam..

güzel bişey problem yok sağlıkta umrumda değil ama parayı nerden buluyorsun. senin migros money puanlarla almadığın kesin. her gün içiyosan her gün bu kadar para harcıyor olman lazım. bu paranın suyu nereden geliyor. çok mu zenginsin ? yada 15-20 lira harcayıp her gün içiyorum diyosan merak etme o içmekten bişey olmaz ;)
  • Tavsiye verinde bizde yolumuzu bulalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.