< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hergün ise gitmekten deliricem (4. sayfa)
-
-
Yerli otomobilde mi göklerdeymiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok öyle hocam EYT falan
Ben 65 de emekli olacaksam Herkes 65 de emekli olacak, ister bastonla , ister diyaliz makinesi ile öyle bir şey yok, ona 55 bize 65,
55 ise herkese 55 olacak
Bu 65 işi aşırı komik zaten, bu ülkede 24 yaşındaki adama iş vermiyorlar, 65 yaşındaki adama kim is verecek? Bu sorun patlak verene kadar yasal düzenleme falanda çıkmaz millet aylarca yıllarca mağdur olur vallahi , neyse durmak yok çalışın çalışın çalışın çalışın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3323 -- 19 Nisan 2021; 12:57:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben sağlık sektöründe çalışıyorum, ben de bıkmış durumdayım. Kazandığımız para ancak bu günü kurtarıyor. Ev almaya araba almaya birikim yapmak hayal oldu.
Ayda 15.000 TL garanti vergi yok kdv yok ötv yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bir günde Afrikalılari evine ekmek götürmeyenleri örnek vereceğinize Avrupalıları örnek verseniz
Avrupa da neden millet ev sahibi olamıyor hepsi kirada ? Neden hastaneler ateş pahası ?
Konuşuyorsunuz ama içi boş konuşuyorsunuz. Desen ki bana katar Suudi Arabistan anlayacağım tuta tuta Avrupa'yı örnek veriyorsunuz.
-
https://www.youtube.com/watch?v=i02AOV8FKeM&feature=youtu.be
Adam Amerika'ya yerleşeli 2-2.5 sene oldu garajlı havuzlu ev aldi sen Türkiye'de bırak 2-2.5 yılı 10 yılda asgarî ücretli bir maaşla apartman dairesi alabilirmisin ?
https://www.youtube.com/watch?v=__AcCWyC7JM&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Herkes o yüzden abd ye kaçmaya çalışmıyor mu zaten. Çalışıyorsan işin varsa çok fuzili harcama da yapmıyorsan rahat araba ev satın alabilirsin ucuz eyaletlerdeki ucuz mahallelerde bahçeli müstakil villalar dolu 200 300k dolara.
-
Git Almanya'da kasiyer ol o zaman.
-
3 yıl oldu hocam, askerliği yaptım, 2. üniversiteye başladım hala işsizim :)
-
Babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin.
-
Erdoğan öncesi alamazdın bırak kredi almayı bankanın önünden dahi geçemezdin doğru mu? faizler ne durumda idii
-
Keske ama doğduğun ülke burası işe isyan etmen saçma neyse haklısın . :)) -
Gitme gitme zorunda değilsin yahuu yat evde Almanya'da ancak amelelik yaparsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Antalya.Gayrimenkulilk dönemler direk satışa girmek risklidir yada 2 kişi beraber çalısırsanız o zaman daha rahat olabilir.Genelde kiralama ile başlarlar sonras ısındıkça satılık daireler ile ilgilenmeye başlarlar.Bence düşünün derim güzel iştir.ilk 3 ay siz idare edecek kadar cebinizde olması gerekiyor aksi halde cok zorlanabilirsiniz.
Alıntıları GösterDostum bana Antalyanın güzel bir yerinden şöyle 1 dönüm civarı müstakil bi yer bulsan (350'ye kadar şartları zorlayabilirim) sana çok duacı olurum :)
-
Keşke işe gitmekten sıkılabilsem
quote:
Orijinalden alıntı: wara
Dediğin dogru kafayi calistirmak lazım yoksa yokluga hep devam 2011 di galiba bitcoin hesabi acip 1 aylik maasimla almayi denemistim 30 adet alabiliyordum ama elim al tusuna gitmemisti simdi olsa 60bin$x30 :)Yazık olmuş hocam
Başka bir alternatifi olmamak insanı daha da kötü yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X