Karın tokluğuna yaşıyorum Değersiz TL için hergün ise gitmekten sıkıldım Paranın emeğin değeri yok Almanya'da kasiyer olsaydım keske < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Karın tokluğuna yaşıyorum Değersiz TL için hergün ise gitmekten sıkıldım Paranın emeğin değeri yok Almanya'da kasiyer olsaydım keske < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her gün işe gitmekten daha kötü bir şey varsa o da her gün iş arayıp bulamamaktır. Mevcut işini kaybetmemeye bak. "Haline şükret" diyen malum tayfadan değilim bu arada. Demek istediğim şey, şartlar değişene kadar sabret. |
Ayni sekilde ben de siz gibiyim hocam köle gibi hergun aksama kadar çalışıyoruz ama paranın değeri yok ne birikim yapabilirsin ne de hayalindeki seyleri satın alabilirsin
|
Değersiz TL köle Türk insanı.
😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 |
Keşke iş bulsam da benim de böyle sorunlarım olsa. Üniden mezun olalı 8 ay oldu hala boştayım.
|
70 sene yaşasak 60 senesi işte geçiyor |
Para nerden gelicek aç kalırım |
Afrikadakiler niye aç yemek yesin demekle senin dediğin ayni sey
|
İyiki zamanında memur olmuşum. Yoksa şimdi köle gibi çalışıyordum ki belki de onu bile bulamayabilirdim ki zaten iş bulamadığım için kpss ye hazırlanmıştı. Allah yardımcısı olsun herkesin gerçekten çok zor..
|
Keşke bir günde Afrikalılari evine ekmek götürmeyenleri örnek vereceğinize Avrupalıları örnek verseniz
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayvan bizden daha değerli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hakaret detected |
o bendede var ama calısmayada mecburuz ınsanlarda bıkkınlık var artk |
70 sene yaşasak 60 senesi işte geçiyor |
Gitme dostum zorlayanmı var ? |
Para nerden gelicek aç kalırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne iş apıyorsun |
Her gün işe gitmekten daha kötü bir şey varsa o da her gün iş arayıp bulamamaktır. Mevcut işini kaybetmemeye bak. "Haline şükret" diyen malum tayfadan değilim bu arada. Demek istediğim şey, şartlar değişene kadar sabret. |