< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hergün ise gitmekten deliricem (5. sayfa)
-
-
beyler atladığınız bir nokta var.
evet herkes için kendinden her durumda daha kotu durumda olanlar mevcuttur.
elbette şükür önemli ama asıl olay şükür ederek yerinde saymak değil neden daha iyi olamadığımız ve bu durumu ister istemez kabul ediyor oluşumuz.
kısacası kötü olan şartlarımızda daha kötüsü de olabilir diye şükür etmek teslimiyetçiliktir ve buna karşıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 19 Nisan 2021; 23:57:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: translator66Dostum bana Antalyanın güzel bir yerinden şöyle 1 dönüm civarı müstakil bi yer bulsan (350'ye kadar şartları zorlayabilirim) sana çok duacı olurum :)
Alıntıları GösterOlur dostum bakalım sana :)) Yarın araştırayim senin için güzel bir yer bulalım
-
ek olarak bu ülkede çalışarak bir şeyler yapabilmek imkansız. çalışmaktan kastım sabit maaşlı bir iş.
o devirler 70-80 den sonra bitmiş.
şuan maaşlı olarak yapabileceğin şey, kira fatura vs yi ödemek ve karnını doyurmak . yani sadece günü geçirmek.
eğer maaşın 1 tık iyiyse de borç harç yapıp ömür boyu ödeyerek bir ev sahibi olmak ve sonrada yaşlanıp orda ölmek.
bu ülkenin acı gerçeği budur malesef.
-
Piramitleri inşa eden kölelere yapılan ödeme = Günlük 1 galon yani 4 Litre Bira
1 Litre Efes = 25 TL
4 Litre Efes = 100 TL
Piramit işçileri günümüzde 100 TL tutarında bir ödeme alıyorlar.
Ülkemizde asgari ücretlinin aldığı tutar resmi olarak;
Asgari ücret günlük net tutarı 119 lira 25 kuruş.
Şükredin... Tabi böyle bir şey mümkünse.
-
Ülkemizin bir kısmı mutlu bir kısmı mutsuz. İş de insan uzun yıllar çalışınca bıkıyor, bazen parasal yönden değil, devamlı rutin işleri yapmak sıkıyor. Ara ara bana da oluyor bu durum. Çaresi yok yaşamaya alışıyor insan 😀😃🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 20 Nisan 2021; 1:57:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanyada çok çok inşaat ta çalışırsın veya amelelik yaparsın çöpcü bile yapmazlar kasiyer hele hiç olamazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mayatyr
Yerli otomobilde mi göklerdeymişYere hiç inmedi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: sasdw333ewemekliler yüzünden bu işler kötü, 1500 tl emekli çalıştırıyor seni niye alsın
2700 emekli maaşı +1500 de alsa 4200 TL şeklinde kafaları hesaplıyor
Suriyeliler Afganlar var asıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turn tablePiramitleri inşa eden kölelere yapılan ödeme = Günlük 1 galon yani 4 Litre Bira
1 Litre Efes = 25 TL
4 Litre Efes = 100 TL
Piramit işçileri günümüzde 100 TL tutarında bir ödeme alıyorlar.
Ülkemizde asgari ücretlinin aldığı tutar resmi olarak;
Asgari ücret günlük net tutarı 119 lira 25 kuruş.
Şükredin... Tabi böyle bir şey mümkünse.
Günlük net 94 lira. 119 nerden çıktı 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazen eldekilerin değerini bilmek gerekir, eldekileri de bir gün aramamak için.
-
Mobbing yüzünden bıktım ben işe gitmekten. İlkokul mezunu vasıflı ve rütbeli işçilerin çenesini çekiyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Antalya.GayrimenkulOlur dostum bakalım sana :)) Yarın araştırayim senin için güzel bir yer bulalım
Alıntıları GösterEyvallah :)
Güzel haberlerini bekliyorum ;)
-
Bir tanesi (tövbe hâşâ) dediğini hemen yalanlamış bile. Çok iyi biliyorlar(!) Dinler konusunda çok iyi analiz yaparlar bu forumda(!)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X