Şimdi Ara

Herhangi bir oyun açtığımda ekran kararıyor ama pc açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese

Yaklaşık 1 haftadır başıma gelenden bahsedeyim. Pc de internette dolaşırken veya dizi-film izlerken hiçbir problem yok fakat herhangi bir oyun açtığımda (Lol-s4-skill vb.) yaklaşık 10-15 dk sonra ekranım kararıyor ve çalan müzik robotik bir ses çıkarıp kesiliyor fakat pc hala açık kasa ışıkları yanıyor. Oyunlar daha önce sorunsuz çalışıyordu ve herhangi bir program yüklemesi yapmadım.

Ekran kartım güncel, virüs taraması yaptım , kasa içi temiz fakat hala aynı problem :/

Pc donanımlarım oynadığım oyunlara gayet yeterli , başına gelen veya yardımcı olabilecek varsa bir el atsın tekrardan iyi forumlar herkese

• sanırım konuyu 2 kere açtım bunu kapatırsanız sevinirim
  • Endless Sacrifice kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık sorunu olabilir hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Sıcaklık sorunu olabilir hocam...

Dün kasayı açıp fanları iyice bir temizledim . Sıcaklığı anlayabilmem için bir program tarzı bir şey var mı ? ne yapmam gerekiyor?
    AIDA 64 isimli program ile sıcaklıkları kontrol edebilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

AIDA 64 isimli program ile sıcaklıkları kontrol edebilirsiniz hocam

Sağolasın fakat sadece oyunlarda yapıyor bunu , onun dışında pcyi zorlayacak bir çok şey yapıyorum problem çıkmadı anlayamadım bir türlü :/
    Oyunlar kadar zorlamamış olabilirsiniz hocam :) Bir bakın oyun esnasında sıcaklıklara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun %100 sıcaklıktan dolayı aynı sorun bendede oldu.Fanlar tıkanmış ısınma yapıyordu temizledim ve termal macun sürdüm sıcaklık 10 derece azaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Sorun %100 sıcaklıktan dolayı aynı sorun bendede oldu.Fanlar tıkanmış ısınma yapıyordu temizledim ve termal macun sürdüm sıcaklık 10 derece azaldı.

Dostum ben de öyle düşünüyorum da pc nin normal sıcaklık değerleri
    Anakart 38
    CPU 51
    Aux 42

Oyun esnasında kapanırken

anakart 40
    cpu 54
    aux 48

civarındaydı. Gayet normal gibi geldi bana fazla değerler mi sizce
    Normaldeki sıcaklıklar fazla. Oyun esnasında da tam olarak ölçememişsiniz muhtemelen. Çünkü normalle çok yakın değerlere sahip. Oyunu açmadan önce aida 64ü de açın, sıcaklık bölümünü açın. Sonra oyunu açın. Bir süre oynayın ve alt+tab tuş kombinasyonuyla aida 64 e geçiş yapıp o anki sıcaklıklara bakın. Çabuk düşüyor, masaüstüne geçtiğiniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endless Sacrifice

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese

Yaklaşık 1 haftadır başıma gelenden bahsedeyim. Pc de internette dolaşırken veya dizi-film izlerken hiçbir problem yok fakat herhangi bir oyun açtığımda (Lol-s4-skill vb.) yaklaşık 10-15 dk sonra ekranım kararıyor ve çalan müzik robotik bir ses çıkarıp kesiliyor fakat pc hala açık kasa ışıkları yanıyor. Oyunlar daha önce sorunsuz çalışıyordu ve herhangi bir program yüklemesi yapmadım.

Ekran kartım güncel, virüs taraması yaptım , kasa içi temiz fakat hala aynı problem :/

Pc donanımlarım oynadığım oyunlara gayet yeterli , başına gelen veya yardımcı olabilecek varsa bir el atsın tekrardan iyi forumlar herkese

speedfa kurun oyunu oynayın 5 dk falan sonra kapatın oyunu. speedfanın resmini çekip atın

• DirectX SDK kurun birde öyle deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.