Şimdi Ara

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
28
Favori
19.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK )

(En Son Oy Tarihi: 7.2.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Ben burda yaptıklarımı itiraf etsem RTÜK siteyi kapatır

100. eksi benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahurtime Sadness

Ankara yolundayım şuan herkes uyurkem hafiften salıyorum umarım arabada dh li yoktur.

o sen miydin ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargalarrr

quote:

Orijinalden alıntı: Sahurtime Sadness

Ankara yolundayım şuan herkes uyurkem hafiften salıyorum umarım arabada dh li yoktur.

o sen miydin ???

Nerden bindin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

Trip yiye yiye kız gibi trip atmayı öğrendim.Kız gini trip atabilirim

hocam +1 bende . kız arkadaş sayım + fazla şakacı bir insan olmam yüzünden fazlaca tribe maruz kalırım. insan bağışıklılık geliştirip . taklit edebiliyor
  • Sahurtime Sadness kullanıcısına yanıt
    just kiddin
  • En son 3 sene önce seks yaptım :D
  • Yazsam kesin ben kazanırım ama harbi çok ağır
  • küçükken dışarıya kaka yapmayı çok severdim. Anneannemin bağına hacetimi giderip ertesi gün olay mahaline tekrar giderdim. B*kun dışı kuruyunca kabuk gibi olurdu onu çubukla deşip altından yumuşak kısmın çıkmasından inanılmaz bi keyif alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Yazsam kesin ben kazanırım ama harbi çok ağır

yardır hocam kazananı ben seçicem sonra editleyip ilan edeceğim
  • karanlıktan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Yaş 30 ama hala cs 1.6 oynuyorum

aman tanrım cs go oyna bari :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: roseria

Knight oynardm bebekken

hala oynayan var true story
  • Yükseklik korkum yüzümden yıllarca koprüden geçmeyip feribotla geçtim.
  • bundan yaklaşık 3 4 sene önce minibüste o zamana kadar gördüğüm en güzel kızlardan biri resmen yavsadı.Lise 3 teydim arkada yer boşalınca en arkaya oturmaya gittim.Tam o sırada arkanın bi önünde 2 liseli kız oturuyordu.Bana yavşayan kızın yanındaki ona işaret çaktı ben arkaya geçerken göz ucuyla farkettim.Kız koltuğunun benden tarafına yanaştı ve kafasını arkaya çevirip bi 15 20 sn kadar baktı ve ben bişi diyemedim.(Kız hem baya güzel hem de taştı öndeki şöförün yanında oturan kıronun teki paso dönmüş onu izliyordu.)Evet ben bir malım bazen aklıma geldikçe moralim bozulur hala.O sıralar ruhen iyi değildim pek ondan nedense konuşmak gelmedi pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

yalnız bilmediğiniz şeyler var

bende istiyorummm :O
  • kafama işemeye çalıştım sakın denemeyin işeniyomuş allah benim belamı versin
  • en yakın 4 kız kankamın 3 ile sevgili olmustum 1 ise öğrendiğinde benimle konusmadı . babasından fazla güvenirdi bana . sevgiliside vardı. 1 yıl benle konusmadı 1 yıl sonra dogum gunumde oda beni sevdiğini itiraf etmişti.

2. itiraf: yine lisede en yakın arkadasımın yenge dediğim kızla ayrılmıstı kankam ben sevgili olmustum. sonra ben kızla ayrıldım onlar barıstı tekrar. bu eski 4 kız kankamdan sevgilim olanlardan biride biz ayrıldıkdan sonra sonra benım en yakın arkadasımla sevgili olmustu. aldım mazlumun ahını cıktı aheste aheste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarm. -- 5 Eylül 2014; 20:06:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Karaknlıktan deli gibi korkarım. 24 yaşındayım evde tek kalamam. Annemler bir yere gidince gece de olsa gündüz de olsa hemen evden dışarı çıkarım. Eve gelmeyecekseler evdeyim derim ama arkadaşlara giderim. Gözlerim 8 derece bozuk ama insanlar bilmiyor. Lens taktığım için kimse farkında değil. 30 bin TL kredi borcum var ama bunu etrafımdaki kimse bilmiyor ve her geçen gün iyice sıkıntıya giriyorum. Çalıştığım işten ve etrafımdaki iş arkadaşlarımdan nefret ediyorum ama aramız çok iyi. En yakın arkadaşlarım tam bir yavşak ama sigara içmeye çıkınca tek içmek güzel olmuyor. Param olmadığı için öğlenleri yemek yemiyorum ama zayıflamaya çalıştığım için yemiyorum sanıyorlar(Kredi Borcu).

Cool story bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGlr

harddiskte 100 GB lık bi arşivim var

ama okuduğum bi yazı üzerine bıraktım artık o işi arşivide silmeye kıyamıyorum

O dediğin yazıyı ben de okudum ve 150 GB'lık arşivimi sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bunu itirafa etmenin zamanı geldi aslında Adminim

Bende moderator'um .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.