Şimdi Ara

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
28
Favori
19.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

HERKES BİRŞEY İTİRAF EDİYOR (2002'LİLER VE ABAZALAR DOLDU İTİRAFLARA BAK )

(En Son Oy Tarihi: 7.2.2016)
Giriş
  • Odamın kapısı açık yatamıyorum sanki birisi beni izliyormuş gibi hissediyorum

Edit:

Ev telefonundan sıcak sohbetleri aramıştım telefon faturası çok geldiğinde babam doküman çıkarttırıp ben olduğumu anlayınca çok pis dövmüştü.

Edit 2:Tüylü şeftaliye dokunamıyorum,karınca vb haşereler vücuduma değdiğinde her yerim alerji olup kaşınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButtHead -- 6 Eylül 2014; 1:20:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threesome yapmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşına geldim hala saç kurutma makinası sesine bayılırım. Youtube'da favori ses kayıtları var dinlediğim. Gece onu açıp uyumak gibisi yok. <3
  • 2000'liyim foruma 13 yaşında üye oldum.
  • I punch fat people.

• Evde tekken kendi kendime konuşurum ama türkçe değil ingilizce , sebebini sorucak olursanız daha mantıklı geliyor saçma sapan yaşadıklarım o an unutmuş gibi hissediyorum
  • aynı gün içinde iki farklı sevgili ile
  • 23 yaşında kazık kadar herifim, işim gücüm var, ama gel gör ki iğneden korkuyorum
  • 2000 doğumluyum velet denmesinden hoşlanmam elinize velet verebilirim.
  • KOMŞULARIN AYAKKABILARINA ATTIRIYODUM.
  • elektrik spürgesi sesini duyunca üşüyorum
    en az 3-4 gün cünüp geziyorum
    işi yaptıktan sonra menileri tişörtüme siliyorum

yetermi ?
  • 24 yasındayım hala toto yumurta yiyip oyuncaklarını saklıyorum.
  • 2,5 sene pis pis gezdim
  • Herkes gibi benimde bir yaşım var elbet ancak ama arkadaş bu ne işsizliktir anlamadım gitti.

Gidin biraz evden çıkın gözlem yapın. İnsan davranışlarını inceleyin çok güzel oluyor. Tavsiye ederim.

My confession;
    İnsanları izlemeyi hareketlere, sözlere, etraftaki olaylara verdikleri tepkileri gözlemlemek, neler yapacaklarını , neler söyleyeceklerini tahmin etmek gibi bir huyum var.
    İnsanları çözmeyi seven birisiyim . Kişilik tahminlerim yüzde %95 doğru çıkar.
  • Klestrofobim var.
    kapalı alanda duramam, aklımdan geçerken bile korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 5 Eylül 2014; 16:46:34 >
  • 6 tane kedim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

elektrik spürgesi sesini duyunca üşüyorum
    en az 3-4 gün cünüp geziyorum
    işi yaptıktan sonra menileri tişörtüme siliyorum

yetermi ?

• Elektrik süpürgesinin yanından çıkan sıcak havanın yanında uyumayı seviyorum :( ve elektrik süpürgesi sesi varken çok rahat uykuya dalabiliyorum
  • 2010 dan beri bir kızı seviyorum kız amerika ya gitti geldi hala açılmadım dünyalar güzeli açılsam büyük bir ihtimal reddedecek.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.