Şimdi Ara

Herkes Derdin Büyüğünü Kendinde Sanırmış Lafı Doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belkide gerçekten derdin büyüğü bizdedir ?

• Bazisi icin dogru bazisi icin yanlis

Kiminin tek terdi kari kiz kiminin evine goturecek ekmegi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bazisi icin dogru bazisi icin yanlis

Kiminin tek terdi kari kiz kiminin evine goturecek ekmegi yok

Karı kız derdi olan adam zayıftır. Yıkıktır. Değersiz bir sürüdür.
  • insanlar başkalarının derdini önemsemezler önemser gibi görünürler veya bir çıkarlaı icabı derdini çözerler ama sonra yine bedel isterler
    başka insanın derdi olunca ühüüü ühüüü çok üzüldüm der unutur geçerler kendi dertlerini ise anlata anlata bitiremezler.evet en buyuk dert kendisininkidir
    kendi dertleri ise dunyanın en buyuk derdidir halbuki o derdi çeken milyonlarca insan olmuştur vardır olacaktır.
    sonuç olarak insan egoist bir varlıktır en çok kendini önemser diğerleri çokta önemli değildir.varsa yoksa odur.birde başkalarını önemsediğini göstermeye çabalayanlar vardır onlarında çıkarı vardır.yani sonuç olarak insanlar kendisinden başkası o kadarda düşünmezler
  • Benim için değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O söz öyle değil ya. El şeyini görmeyen kendi şeyini balta sapı sanırmış mıydı, el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz mu sanırdı neydi
  • Orul orul doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

O söz öyle değil ya. El şeyini görmeyen kendi şeyini balta sapı sanırmış mıydı, el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz mu sanırdı neydi

Yok hocam dam üstünde un eler tombul tombul memeler olucak o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sert ifade etmek istemem asla ama kafamda aynen dediginiz sekilde canlandiklarini inkar edemeyecegim

Yani anlamiyorum ya bir insan nasil bu kadar bedavadan bir dert edinebilir biz nelerle ugrasirken bizden de beterler varken bi adam nasil utanmadan benim durumumu bildigi halde gelip bana bundan dert yakinabilir inanamıyorum

Kendilerine de hic deger vermiyorlar sanirsin kiz yunan tanricasi bunlarda onun kulu tövbe tövbe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.