Şimdi Ara

Herkes elektriğini kendisi üretecek YAPTIM OLACAK!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
70.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mesaj ustune konusulacak bişe kalmıcak

hocam senin projeyi Muamer adında bir abimiz yapıp dunya patentinide almış.

http://www.youtube.com/watch?v=_9Y3n1bOtn4
  • Manyetik kuvvetin o pervaneleri döndürmek için yeteceğini sanmıyorum bide kayışla motora bağlanmış çok güclü mıknatıs olmalı onuda sen bulamazsın
  • Ben 12-13 yaslarinda miknatisla calisan arac fikri uretmistim. Tekerleri miknatislarla cevirip hicbir yakit gerektirmeyen calisan bir araba resmi cizdim. tabi ozaman da biliyordum bunun sadece cizmekle olmayacagini Bir suru sorun oldugu. Ama hic yoktan fikir uretmek de onemli
  • KONU ÇOK ESKİ AMA NEYSE
    KARDEŞ BANA BİR MIKNATISI HANGİ MADDE İLE KAPLAYARAK TEK KUTUP HALİNE GETİRE BİLECEĞİMİ SÖYLEYEBİLECEK BİRİ VAR MI ACABA ÇÜNKÜ BEN BUNDAN DAHA GÜÇLÜ BİR SİSTEM TASARLADIM HEDEFİM TÜM EVİN ELEKTRİK GÜCÜNÜ KARŞILAMAK SİSTEME RÜZGAR ENERJİSİ VERİRSEM SİSTEM GAYET İYİ ÇALIŞIYOR AMA RÜZGARIN DURDUĞU ANLARDA MALESEF SİSTEM DEVRE DIŞI KALIYOR YADA SÜREKLİ ÇALIŞMASI HALİNDE AŞIRI ISINIYOR RÜZGAR ENERJİSİ BENİM İÇİN ÇÖZÜM DEĞİL ENGEL OLUYOR MIKNATIS DENEMELERİMDE KUTUPLAR ENGEL OLDU BUNU AŞA BİLİRSEM PATENT İÇİN BAŞVURMAYI PLANLIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
    HEDEF 600 TL GİBİ BİR MALİYETLE BİR EVİN TÜM ENERJİSİNİ SAĞLAMAK HATTA 2. PROJE ELEKTRİK GÜCÜ İLE HAREKET EDEN BİR ARAÇ YAPMAK .

OLMAZ DEMEYİN SAKIN ALTERNATÖR DE 4 KEZ DEĞİŞİKLİK YAPTIM ...
    ISINMA SORUNU KALKTI SİSTEM GAYET İYİ BİRAZ DAHA GELİŞTİRMEYİ PLANLIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

almadan vermek Allaha mahsustur.

Oha artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRN2019

KONU ÇOK ESKİ AMA NEYSE
    KARDEŞ BANA BİR MIKNATISI HANGİ MADDE İLE KAPLAYARAK TEK KUTUP HALİNE GETİRE BİLECEĞİMİ SÖYLEYEBİLECEK BİRİ VAR MI ACABA ÇÜNKÜ BEN BUNDAN DAHA GÜÇLÜ BİR SİSTEM TASARLADIM HEDEFİM TÜM EVİN ELEKTRİK GÜCÜNÜ KARŞILAMAK SİSTEME RÜZGAR ENERJİSİ VERİRSEM SİSTEM GAYET İYİ ÇALIŞIYOR AMA RÜZGARIN DURDUĞU ANLARDA MALESEF SİSTEM DEVRE DIŞI KALIYOR YADA SÜREKLİ ÇALIŞMASI HALİNDE AŞIRI ISINIYOR RÜZGAR ENERJİSİ BENİM İÇİN ÇÖZÜM DEĞİL ENGEL OLUYOR MIKNATIS DENEMELERİMDE KUTUPLAR ENGEL OLDU BUNU AŞA BİLİRSEM PATENT İÇİN BAŞVURMAYI PLANLIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
    HEDEF 600 TL GİBİ BİR MALİYETLE BİR EVİN TÜM ENERJİSİNİ SAĞLAMAK HATTA 2. PROJE ELEKTRİK GÜCÜ İLE HAREKET EDEN BİR ARAÇ YAPMAK .

Öncelikle tamamı büyük harf kullanmak hoş değil onu belirttikten sonra sorayım: Evinizin tüm elektrik ihtiyacını karşılayabildiniz mi?

• miryokefalon M kullanıcısına yanıt
    Foruma en son iki sene önce girmiş sana cevap yazacağını mı düşünüyorsun
  • Alternatore kayişla bağlayacağına alteranorun miline pervaneyi tak kayibi azaltirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 1 Haziran 2015; 20:04:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KONU ÇOK ESKİ AMA NEYSE

Enerji yoktan varolamaz veya vardan yokolamaz. Bu sistem proje ödevimdi bizzat kendim yaptım. Böyle bi sistemle enerji üretmek imkansız. Mesela mıknatısı oluşturmak için harcanan enerji 10 Joule ise kazanacağın enerji 10 J'dan fazla olamaz. Mıknatıslar bi süre sonra demanyetize olur.

• Manyetik alanı geçirmeyen hiçbir şekilde etkileşime girmeyen bir madde bulunursa bu proje çalışır ama böyle bir madde yok sadece süper iletken karbon nano tüpün böyle bir özelliği olduğu söyleniyor oda labratuarda araştırma için üretiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıknatısında belli bir enerjisi var belli bir süre sonra özelliyi ni kaybediyor sonsuz bi etkisi yok
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Manyetizma yalıtılamaz.

• 5 senelik konuyu bulup çıkartmışlar
  • proxtg P kullanıcısına yanıt
    Valla Hocam halen ısınma sorununu çözememiş ve sürtünmede cabası doğrudur enerji üretir ancak bakım onarım bayar biraz be çalışmaya devam etsinler.
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Kara delikler yeterli manyetik alana sahip ve daha fazlasının oluşmasına yardımcı olmaya devam etmekteler. Yani bizim yaratmak diye bir sorunumuz yok kullanmak gibi bir sorunumuz var.
  • Heja-Maica kullanıcısına yanıt
    Doğrudur enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. Sadece dönüştürülür. Dünya 5 Milyar yıl yaşında ise insanlarda taş çatlasa 2000 yıldır dünyadaki enerjiyi tüketiyorlarsa demek ki dünya yaklaşık 4 milyar yıllık bir enerji halen var. Sadece neyin nerede olduğuna bakmak lazım.
  • quote:

Doğrudur enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. Sadece dönüştürülür. Dünya 5 Milyar yıl yaşında ise insanlarda taş çatlasa 2000 yıldır dünyadaki enerjiyi tüketiyorlarsa demek ki dünya yaklaşık 4 milyar yıllık bir enerji halen var. Sadece neyin nerede olduğuna bakmak lazım.

E = mc2 den enerji var edilebilir.Aslinda sadece kutle korunumu kanunu var

• vay be zamanında ne adamlar varmış şimdi açılan konular tipim nasıl ss'li
  • aslında yerçekimi enerjisi elektrik enerjisine dönüştürülebilir.

bence bilimadamları coktan bulmuştur ancak ülkeler buna izin vermiyordur sonuçta elektrik cok para getiren birsey
  • bu konuda uzun uzun yazabilirdim ama projen çöp hocam.bunu ben 12 yaşında falan düşünmüştüm zaten araştırdım çöp olduğunu anladım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.