Şimdi Ara

Herkes hakettiği elodadır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türkiye'de isen her an herşey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

/>

Türkiye'de isen her an herşey olabilir.

Örneğin ezreal'e 2 pd ve ya lee sin'e heal almak gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

/>

Türkiye'de isen her an herşey olabilir.

Örneğin ezreal'e 2 pd ve ya lee sin'e heal almak gibi mi?

Önemli olan ne aldığın değil, aldıklarını nasıl kullandığındır.

-khanjui
  • yıl 2013 elonun playerlık ile alakası olduğunu sanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Sacmalık.Seviyorum seni ama açık konuşacam gecen sene sende abi elo feeder vb muhabbetler yapıyordun.Benım oyunculugumuda bılıyosun.suna emın olablırsın 10 macımdan 2 sınde afk ve gerı kalanındada en az tasınmak uzere beklenen 1 oyuncu var. sadece bu sezon ıcın konusursam 1 macta benı tasıdılar o macta ben 5 3 falan gıdıyordum onun harıcı her mac ben tasımak zorunda kaldım. 100 mac falan attım 52 ye 54 mu ne suan bakmadım tam. yanı ıstedıgın kadar optımıst ol bu oyunda ya elodandır yada baska bırseyden oyununun tamamen katledılmesıne engel olamıyorsun. oyun ıcınde acıklamalar olsun ss vb muhabbetler sınyal vermeler olsun kesınlıkle dınlemeyen ego manyagı ınsanlar var.1700 1800 elo olmak bı kısının oyunculugunu bellı etmez kesınlıkle. nasıl benım oldugum takım her mac 1 oyuncuyu kesın tasımak zorunda kalıyor dıyosam o adamda o elolarda tasınan kısı durumunda olabılıer o elolardada ben '' 1800 um falan dıye sekıl yapıp ıstedıgım apc yı al mıdde oynuyalım dedıgımde yok falan ceken ınsanlar var bu gercek.

özet

elo oyunculuk kalıtesını deyıl egoyu etkıleyen bır unsurdur.gg wp

adam haklı

• %50 oyunculuk %50 şans. sadece playerlik birşey değiştirmez şansta lazım. 10.dakikada 0-12 bot lane varsa takımında o şans kısmı olmamış demek.
  • yüksek elo olmak herkesin hakkı yada değil kavram kargaşasındayız yapmayın etmeyin oyunlara gelmeyin
  • Millet smurf kasıyor, başlıyor 0dan çatır çatır çıkıyor yine aynı elosuna. Yapmayın etmeyin.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Vay efendim kötü takım geliyor, vay efendim ilk maçları kaybettim, vay efendim noob çok. Geçiniz. İlk 10 maçı kazansın bi oyuncu, 1600-1700e kadar çıksın, haketmiyorsa yine düşer 1000 eloya. Yazacak çok şey var da üşendim şimdi, ana fikir başlıkta

The bomb has been planted.

Ben darius oynadiktan sonra yazdin sanirim bunlari

• Herkes hakketiği elodadır,ama gelişim denen bir şey vardır.Bir kere potansiyeli olmayan insan zaten sabit kalır hep.
  • Haklısın ama 4 oyun üst üste 4v5 kalıyorsan cenabetsindir.
  • season 1 in ranked top 10 unda olan sadece shaco oynayan op shaco nickli bi duom vardı kendisi çok iyiydi halada iyi fakat elohellde sürünüyor şu an. Kimse hakettiği yerde değil kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

Haklısın ama 4 oyun üst üste 4v5 kalıyorsan cenabetsindir.

aynen ilk baslarda is biraz daha sansina bagli kimde daha az feeder,leaver varsa o alir oyunu.High eloya cikanlar genelde sabit kaliyor cok oynama olmuyor.1600-1700den sonra is daha cok sende bitiyor kendini gelistirmen gerekiyor bende suan durdu diye dusunuyorum cok fazla oynayamamak,konsantre olmamak ve oyun kalitesi.

• kimse hakettiği yerde değil, kandırmayın kendinizi bu dünyada adalet yokken, büyük saçmalık dediğiniz
  • http://inci swf.com/1298717011.swf

inci swf'yi kim engelledi lan? birleştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Ocak 2013; 23:51:00 >
  • şimdi kanks benim elo 951 e düştü biliyon 4 ay oyunu bırakıp ranked girince öyle oldu da. şimdi son 17 rankedın 2'si win 15i luuz. ama arkdşaın 1300 elo hesabında 3/3 win ratiom var ve kendi acc'mde oynadığımdan daha rahat oynadım. kendi acc'mdeki özeni göstersem 4/2 5/1 falan olurdu muhtemelen. bunu açıkla plüz. ha bi de trde 1600 elo olup weste geçen qanqamın hesabında girince böyle oyunlarda skorum genelde takımla aynı oranda oluyo. demek istediğim 900-1000 eloya nabşitler yüzünden düştüm değil. oraya 4-5 aydan sonra direk rank girince düştüm ama çıkamamam nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

şimdi kanks benim elo 951 e düştü biliyon 4 ay oyunu bırakıp ranked girince öyle oldu da. şimdi son 17 rankedın 2'si win 15i luuz. ama arkdşaın 1300 elo hesabında 3/3 win ratiom var ve kendi acc'mde oynadığımdan daha rahat oynadım. kendi acc'mdeki özeni göstersem 4/2 5/1 falan olurdu muhtemelen. bunu açıkla plüz. ha bi de trde 1600 elo olup weste geçen qanqamın hesabında girince böyle oyunlarda skorum genelde takımla aynı oranda oluyo. demek istediğim 900-1000 eloya nabşitler yüzünden düştüm değil. oraya 4-5 aydan sonra direk rank girince düştüm ama çıkamamam nolcak

Sen nabsın qnq, yapcak bişi yHoq XS
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

şimdi kanks benim elo 951 e düştü biliyon 4 ay oyunu bırakıp ranked girince öyle oldu da. şimdi son 17 rankedın 2'si win 15i luuz. ama arkdşaın 1300 elo hesabında 3/3 win ratiom var ve kendi acc'mde oynadığımdan daha rahat oynadım. kendi acc'mdeki özeni göstersem 4/2 5/1 falan olurdu muhtemelen. bunu açıkla plüz. ha bi de trde 1600 elo olup weste geçen qanqamın hesabında girince böyle oyunlarda skorum genelde takımla aynı oranda oluyo. demek istediğim 900-1000 eloya nabşitler yüzünden düştüm değil. oraya 4-5 aydan sonra direk rank girince düştüm ama çıkamamam nolcak

Sen hıc oynama bence

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

800 ken böyle demiyordun künk

Bunu yazmak için gelmiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.