Şimdi Ara

Herkes hakettiği elodadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay efendim kötü takım geliyor, vay efendim ilk maçları kaybettim, vay efendim noob çok. Geçiniz. İlk 10 maçı kazansın bi oyuncu, 1600-1700e kadar çıksın, haketmiyorsa yine düşer 1000 eloya.

1500 elonun üstünde olan ve 150nin üstünde maçı olan herhangi bir oyuncuya verin 1000 elo bir hesabı, yine çıkaracaktır. Bu kadar net konuşuyorum. Çıkaramazsa o eloyu haketmiyordur.

The bomb has been planted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 14 Ocak 2013; 18:48:24 >

• 800 ken böyle demiyordun künk
  • ya karşıda garen varsa bizim suçumuz ne nerf pls
  • Sen diyorsan öyledir ne yapalım kadarmiş demek ki
  • +1iyi adam eninde sonunda cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

800 ken böyle demiyordun künk

"omg nerf akali qq" falan diyordum
  • s2'de niye o kadar oyunda 1400 falandın :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

800 ken böyle demiyordun künk

Elo insanların fikirlerini nasılda değiştiriyor örnek işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

s2'de niye o kadar oyunda 1400 falandın :(

S2'de 1400e çıkamamıştım
  • Malesef dediklerin kısmen doğru...
  • Tamm dostum 1680 oldun sakin ol heyecanlanma :)

• peki ya diyelim ilk 10maçı kazandık ve sonrasında hiç oynamadık ranked, o zaman da hakettiğimiz eloda olmuş olur muyuz?
  • doğrular acıdır

Edit: Yüksek elolara çıkan adamları görüyoruz smurf kastıkları zaman ilk 100 oyunda adamlar 2000+ elo oluyor bunlara hiçmi feeder afk denk gelmiyo, geliyo bazen sırf afk geldiği için kaybediyorlar diğer maç win streak devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 13 Ocak 2013; 21:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Wind

peki ya diyelim ilk 10maçı kazandık ve sonrasında hiç oynamadık ranked, o zaman da hakettiğimiz eloda olmuş olur muyuz?

Bilmem, bir süre sonra otomatik olarak düşer zaten
  • Senin mantığa göre eşleştirme sistemi kusursuz hatta ilahi bir sistem, ve oyunda herkesin seviyesi aynı balına göre millet oyun kazanıp kaybediyor, yani birinin yada birden fazla kişinin iyi yada ortalama olup da 0/40 oynayan bir adam yüzünden kaybetme ihtimali yok. Haqlısn qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Senin mantığa göre eşleştirme sistemi kusursuz hatta ilahi bir sistem, ve oyunda herkesin seviyesi aynı balına göre millet oyun kazanıp kaybediyor, yani birinin yada birden fazla kişinin iyi yada ortalama olup da 0/40 oynayan bir adam yüzünden kaybetme ihtimali yok. Haqlısn qnq

Her maç mı denk geliyor acaba o tipler?
  • Adam haklı.
  • elo sistemi lol da solo queue için flawed, her el farklı takım geliyor bi defa

o yüzden iş 'carry 4 ppl' olayına dönüyo, o da malumunuz zor bi olay,o yüzden yüksek elolu adamlar az

@ss4gogeta

her maç gelmiyor ama arka arkaya 50 maç gelme olasılığı 0'a yakında olsa var onu napıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 13 Ocak 2013; 21:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Senin mantığa göre eşleştirme sistemi kusursuz hatta ilahi bir sistem, ve oyunda herkesin seviyesi aynı balına göre millet oyun kazanıp kaybediyor, yani birinin yada birden fazla kişinin iyi yada ortalama olup da 0/40 oynayan bir adam yüzünden kaybetme ihtimali yok. Haqlısn qnq

Her maç mı denk geliyor acaba o tipler?

O değişiyor, bazen günlerce ard arda botlardan kötü oynayan tipler geliyor, kazandığımız oyun olursa ağzım açık bakıyorum, ama bazen de ben hiçbirşey yapmadan kazanan "op" takımlarda gelmiyor değil. Tek sorun dişimle tırnağımla kazıyarak elomu 900den 1200lere (yani unranked'a :D) çıkardım (geçen sezon daha oyunu öğrenmeden rankeda girmiş düşürmüştüm eloyu baya) ve şu an ben rankedda yaklaşık 100 oyun atmışken, unranked adamlarla oynuyorum, bu durumda da genelde takım yüzünden gidiyo maçlar. Adc ile supporta farm bırakan mı ararsın, smitesız jungle yapıp gank atmıyo diyince farm yapamıyorum diye seni azarlayan mı... Var böyle adamlar işte...

• 50+ maç atmış olanlar için geçerli bence.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.