Şimdi Ara

Herkes hakettiği elodadır. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: an4cond4

Hakettiğin elo diye birşey olduğuna inanmıyorum.Her oyunu taşıyamazsın, gelecek afkları engelleyemezsin, feedleyenleri durduramazsın.Sen oyunu ne kadar doğru oynasanda yanındakiler ayak uydurmuyorsa ne yaparsan yap kaybedersin. Basit bir örnek veriyim geçengün rakip junglede evelynn vardı özellikle uyardım ward alın gang yemeyin diye.Pahalı ona para veremem diyen bir takıma sahipmişim meğerse o an anladım gelde çevir bu oyunu sonra earlyden 14-2 çıktı adam Bu bahsettiğim unranked oyunlarımdaydı, böyle takımlar denk geldikten sonra düşük elodan başlıyosun mecburen.Sana gelecek takım tamamen şans ve iyi takımlar kötü takımlardan daha çok geliyorsa elonu yükseltiyosun bu kadar basit.

+1

• peki bir ayı ile köpek balığı kapışsa, hangisi alır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

şimdi kanks benim elo 951 e düştü biliyon 4 ay oyunu bırakıp ranked girince öyle oldu da. şimdi son 17 rankedın 2'si win 15i luuz. ama arkdşaın 1300 elo hesabında 3/3 win ratiom var ve kendi acc'mde oynadığımdan daha rahat oynadım. kendi acc'mdeki özeni göstersem 4/2 5/1 falan olurdu muhtemelen. bunu açıkla plüz. ha bi de trde 1600 elo olup weste geçen qanqamın hesabında girince böyle oyunlarda skorum genelde takımla aynı oranda oluyo. demek istediğim 900-1000 eloya nabşitler yüzünden düştüm değil. oraya 4-5 aydan sonra direk rank girince düştüm ama çıkamamam nolcak

Sen nabsın qnq, yapcak bişi yHoq XS

beni üzüyon :(

• quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Forumda milyon tane insanla kavga ettim bu konuda. Her seferinde aradan zaman geçip yükselince, tamam herkes hak ettiği yerde ;) demeye başladı insanlar ya da yükselemedikleri zaman karşı çıkmaya devam ettiler. Herkes kendini iyi, becerikli, kusursuz gösterme peşinde.

Sonuç; herkes noob, tek pro benim.

Kimse hakettiği yerde değil çıkanda düşende. ben defalarca cıktım 2k lara 2.5k lara ama dandik yanı ha 1k ha 2k sadece farkı tanınmış adamların streamında cıkıyosun o kadar

'' Türkiyenin 6. en yüksek elolu oyuncusu '' sen değilmisin?

sende en küçük yaşlı sondan 6. kişisin sanırım

Belkide .

• 120 elo düştüm 2 günde bu kadar troll ve afk nasıl bana geliyor anlamadım artık ben de trollüyorum 1350 oldum bugün hiç denemediğim şeyler deniyorum artık sıktı belki de bilmiyorum belki de sorun bende ama habire düşüyorum.
  • Tekrar soyluyorum 800 eloyken de hep demişimdir, 800e düşmemin tek sebebi 30 olur olmaz ranked girmemdi. Çocuk gibi bunu tekrar etmeye gerek yok, tek seferde anlamanızı umuyorum.

Millet smurf hesap açıyor 0dan, runeları bile doğru düzgün olmadan giriyor rankeda adam yine çatır çutur çıkıyor aynı elosuna. Elo=ego falan da degil, her türlü elo seviyesinde haftalarca oynadım. Örnek olarak forumdan sevdiğim bir arkadaşım 1100 elolarda, geçen gün karşısına 1600 elo bir oyuncu geldiğinde bariz bir şekilde oyun farkı belli oldu. Burda elo şans işidir diyen insanların %95i ne hikmetse elo hellde. Elo hellden çıkmış olan ve elo şans işidir diyen insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

1500 elonun üstünde olan ve 150nin üstünde maçı olan herhangi bir oyuncuya verin 1000 elo bir hesabı, yine çıkaracaktır. Bu kadar net konuşuyorum. Çıkaramazsa o eloyu haketmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 14 Ocak 2013; 18:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Tekrar soyluyorum 800 eloyken de hep demişimdir, 800e düşmemin tek sebebi 30 olur olmaz ranked girmemdi. Çocuk gibi bunu tekrar etmeye gerek yok, tek seferde anlamanızı umuyorum.

Millet smurf hesap açıyor 0dan, runeları bile doğru düzgün olmadan giriyor rankeda adam yine çatır çutur çıkıyor aynı elosuna. Elo=ego falan da degil, her türlü elo seviyesinde haftalarca oynadım. Örnek olarak forumdan sevdiğim bir arkadaşım 1100 elolarda, geçen gün karşısına 1600 elo bir oyuncu geldiğinde bariz bir şekilde oyun farkı belli oldu. Burda elo şans işidir diyen insanların %95i ne hikmetse elo hellde. Elo hellden çıkmış olan ve elo şans işidir diyen insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

1500 elonun üstünde olan ve 150nin üstünde maçı olan herhangi bir oyuncuya verin 1000 elo bir hesabı, yine çıkaracaktır. Bu kadar net konuşuyorum. Çıkaramazsa o eloyu haketmiyordur.

özet :1700 elom var oceloteum.

• quote:

Tekrar soyluyorum 800 eloyken de hep demişimdir, 800e düşmemin tek sebebi 30 olur olmaz ranked girmemdi. Çocuk gibi bunu tekrar etmeye gerek yok, tek seferde anlamanızı umuyorum.

Bir de benle gir de fark var mı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

özet :1700 elom var oceloteum.

1700 değilim, genel olarak +1500 oyuncular için konuştum.

• Dediklerinin bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Elo oyun sayısına da bağlı. 50 oyun attı halde 1150 elo olan bir adamı elohell'desin noobsın otur aqla diye yargılayamazsın, fakat toplamda 1000 oyun atan ve hala 1400'de olan bir adamın hakettiği elo odur.

Herkes 18 levelken 13 level kalmayı nasıl başardığını düşündüğüm 0-12 no ward leona ile kazanmak zordur, Alex Ich bile taşıyamaz bu adamı. Şans + Oyunculuk = Elo diyelim. Şans yok diyen ya egoisttir ya da şans nedir bilmiyordur.
  • Yahu öyle yazıyor ki sanki maçlar 1v1 oynanıyor arkadas. rankedlar 1v1 oynanmaya başladı da bizim mi haberimiz yok? düşünce atıyor ortaya tersini savunanlara "ne hikmetse Elohelldeler" diyor. öyle şabanlar var ki şans ve takım faktörüyle taa 2k elolara çıkıyorlar sen ne kadar iyi olursan ol takımın iyi olmadımı pertsin zaten hiç oynama o maçı. misal daha 2 gün önce 900 elosu olan adam 1.7 çıkınca hemen bu benim hakettiğim elodur diyor, 900 olunca kimse konu açmıyor ama "herkes hakettiği elodadır" diye
  • Şöyle söyleyim.Şimdi bir oyundan çıktım jungle oynuyordum.Rakip bile oyunun sonunda attığım gangları tebrik etti durup dururken :) Çok fazla fight döndü earlyde biz avantajlı çıktık 20-10 gibi bir skor ve ilk 3 dragonuda biz aldık.Para avantajınıda fazlasıyla aldık yani.Oyunun sonunda adc ve apcnin pozisyon alamaması ve garenciğimin takımı bırakıp hpsi az olanları kovalamaya başlaması yüzünden kaybettik maçı.Senin mantığına göre ben hakkettiğim yerdeyim bana göreyse şanssız eşleşmeler yüzünden uğraşıp duruyorum bu tiplerle. Hep böyle tipler geliyor sanada iyi takımlar geliyo diyebilirsin ancak bununda şansla alakalı olduğunu düşünüyorum. 2 maç alıp 1maç kaybederek elo yükseltilmiyo gayet iyi biliyorsundur.1500+ eloda oynayan arkadaşlarımda var oyun kalitesi olarak hiçbir farkımız olduğunuda düşünmüyorum. Zaten sorunumuz başa baş giden oyunu kaybetmek değil veya rakip bizden iyidir kaybederiz oda değil.Bariz kötü oyunculara karşı daha kötü oyuncularla kaybediyoruz.Ranka girip 1 lvl gibi davranan tipleri unuttunmu bilmiyorum ama bu tipler hala var ve oyunumuzu rezil etmeye devam ediyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Revolución

Yahu öyle yazıyor ki sanki maçlar 1v1 oynanıyor arkadas. rankedlar 1v1 oynanmaya başladı da bizim mi haberimiz yok? düşünce atıyor ortaya tersini savunanlara "ne hikmetse Elohelldeler" diyor. öyle şabanlar var ki şans ve takım faktörüyle taa 2k elolara çıkıyorlar sen ne kadar iyi olursan ol takımın iyi olmadımı pertsin zaten hiç oynama o maçı. misal daha 2 gün önce 900 elosu olan adam 1.7 çıkınca hemen bu benim hakettiğim elodur diyor, 900 olunca kimse konu açmıyor ama "herkes hakettiği elodadır" diye

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 14 Ocak 2013; 19:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Var böyleleri

• Peki o zaman takım olarak % 85 win yapıp istatistik olarak da 3-4 defa ölüp solo oynarken babayı alıyorsak? Hadi atayisler buna da cevap verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elonuz olsa ne olacak olmasa ne olacak ? Takmayin bu kadar gidin ders calisin hangi sinava girecekseniz orda siralama kasin . Unideyseniz ortalama kasin . İssiz issiz bos seylere kafa yormayin oynuyorsaniz eglenmek icin oynayin tryhard oynamayin . Elonuzla sadece burdaki 0-6 yas grubuna hava atarsiniz . Biraz realistic dusunurseniz anlarsiniz bunlari :)

• Olayı sınavlara falan mı çekiyoruz şimdi de? Şahsen ben normal game oynarken keyif almıyorum çok nadiren normal game oynuyorum artık. Ranked daha keyifli geliyor. Oynarken bir amacım olsun istiyorum sıkıldım artık aynı şeylerden, en azından amaç olsun istiyorum. Konuyu başka yönlere çekmeye gerek yok.
  • Kastettigim olay sinav degil. Hangisinden zevk aliniyorsa o oynanmali tabi . Fakat genc arkadaslar fazla ciddiye aliyorlar . Birak sinavlarin onune gecmesini lol adamin hayatinda her seyden daha on planda oluyor . Yatiyor lol dusunuyor kalkiyor lol dusunuyor . Sonra lolde de basarisiz olunca uzuluyor gereksiz yere. Mottonuz eglenmek olursa ne flame yaparsiniz ne baska bir sey zaten. Gule eglene 2k eloda cikarsiniz , tryhard oynayarak 1500 de de takilabilirsiniz. Bu isi fazla ciddiye almayin eglenin ^^

Bu arada evet herkes hakettigi elodadir. Sans faktoru var midir ? Evet vardir fakat kafaya koyan birisi yeterince iyi oynuyorsa kendisini elo hell denilen sacma batakliktan kurtarabilir. Adam 150 mac atmistir kurtaramiyordur evet iste orda demek oluyor ki adam hatalidir. Bazilari diyor cok super oynuyorum ama 1100 de takildim alakasi yok. Kim diyorsa replayini atsin 30 dakikalik oyunda en az 30 hatasini bulabilirim. Super oynarsiniz takiminiz ciddi ciddi kaybetmeye oynar evet iste orda kaybedersiniz. Fakat 4 kisinin berbat oynayip 1 kisinin iyi olmasi ve karsi takiminda hatasiz oynama ihtimali cok dusuk oldugundan bunlar hikaye oluyor.

Tl,dr; Beceremiyorsaniz ve agliyacaksaniz ranked oynamayin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 14 Ocak 2013; 20:18:59 >

• Konuda en mantıklı yorum üstteki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 14 Ocak 2013; 20:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Var böyleleri

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Kastettigim olay sinav degil. Hangisinden zevk aliniyorsa o oynanmali tabi . Fakat genc arkadaslar fazla ciddiye aliyorlar . Birak sinavlarin onune gecmesini lol adamin hayatinda her seyden daha on planda oluyor . Yatiyor lol dusunuyor kalkiyor lol dusunuyor . Sonra lolde de basarisiz olunca uzuluyor gereksiz yere. Mottonuz eglenmek olursa ne flame yaparsiniz ne baska bir sey zaten. Gule eglene 2k eloda cikarsiniz , tryhard oynayarak 1500 de de takilabilirsiniz. Bu isi fazla ciddiye almayin eglenin ^^

Bu arada evet herkes hakettigi elodadir. Sans faktoru var midir ? Evet vardir fakat kafaya koyan birisi yeterince iyi oynuyorsa kendisini elo hell denilen sacma batakliktan kurtarabilir. Adam 150 mac atmistir kurtaramiyordur evet iste orda demek oluyor ki adam hatalidir. Bazilari diyor cok super oynuyorum ama 1100 de takildim alakasi yok. Kim diyorsa replayini atsin 30 dakikalik oyunda en az 30 hatasini bulabilirim. Super oynarsiniz takiminiz ciddi ciddi kaybetmeye oynar evet iste orda kaybedersiniz. Fakat 4 kisinin berbat oynayip 1 kisinin iyi olmasi ve karsi takiminda hatasiz oynama ihtimali cok dusuk oldugundan bunlar hikaye oluyor.

Tl,dr; Beceremiyorsaniz ve agliyacaksaniz ranked oynamayin lutfen.

hakli arkadas.Ben suan ranked oynamasamda dersleri baya ihmal edip hayatimla oynamaya basladim belki baskidan kurtulmak icin fazla uzatmiyim konu disina donmesin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.