Şimdi Ara

Herkes hakettiği elodadır. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde benim durum vahim. Günde 1 el atıyorum takım şansıma iyi gelirse victory gelmezse - elo + 15 ip yi unut . Neyse bu aralar takımlar iyi mi geliyor benmi çok pro junglerım bilmem ama tırmanıyorum elo basamaklarından ağır ağır. Hadi bakalım nereye kadar bu iyi şans :D.
  • herkes niye tek maç üstünden örnekler vermiş onu anlamadım.sonuçta bütün maçlarınız böyle geçmiyor.olay zaten kaybettiğinizden çok kazanmanız.iyi oynayan biride her türlü bunu yapar.devamlı bana nooblar geliyor qnq diyen arkadaşım muhtemelen sende şu an aynı seviyedesin.bunu kabul edip oyun tarzını değiştirdiğin zaman yükselirsin büyük ihtimal.

en yakın örnek ise iwilldominate sanırım.adam 1200 den başladı ve şu an 2233 elo.oyunların hepsini de jungle oynadı neredeyse.kaybettiği oyunlarda oldu ama çoğunu da taşımasını bildi.
  • Herkes hak ettigi eloda olmasada, herkes hak ettigi eloya birgun cikacaktir. 2 noob ve 7 normal oyuncu dusunun, birde kendiniz varsiniz iyi oyuncu olarak. Nooblarin size geldigi her oyunu kaybedecek, Her iki takimda bir noob oldugunda oyunu tasiyacak ve kazanacaksiniz. Nooblar karsiniza geldiginde yine kazanacaksiniz. Sonuc 2 win 1 lose.

Ama tamamen matchmaking ile alakali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyuncu örneğin 1 yıldır 1000 elo civarında oynuyorsa emin olun ordan çıkmayı hakkediyordur.Ama diyorsa ki ben 1500 elo oyuncuyum.Orda yanılıyordur.Her 200 elo da bir oyun kalitesi değişir.Yani bu bahsettiğim kişi 1400 çıkarsa bir müddet bu elo da oynamalı ve o elo nun temposuna alışması gerekmektedir.Eminim yeni şeyler öğrenicektir.Eğer ki oyunculuk kalitesi iyi ise belli bir süre sonra 1500 civarına çıkar.Bu böyle gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Kastettigim olay sinav degil. Hangisinden zevk aliniyorsa o oynanmali tabi . Fakat genc arkadaslar fazla ciddiye aliyorlar . Birak sinavlarin onune gecmesini lol adamin hayatinda her seyden daha on planda oluyor . Yatiyor lol dusunuyor kalkiyor lol dusunuyor . Sonra lolde de basarisiz olunca uzuluyor gereksiz yere. Mottonuz eglenmek olursa ne flame yaparsiniz ne baska bir sey zaten. Gule eglene 2k eloda cikarsiniz , tryhard oynayarak 1500 de de takilabilirsiniz. Bu isi fazla ciddiye almayin eglenin ^^

Bu arada evet herkes hakettigi elodadir. Sans faktoru var midir ? Evet vardir fakat kafaya koyan birisi yeterince iyi oynuyorsa kendisini elo hell denilen sacma batakliktan kurtarabilir. Adam 150 mac atmistir kurtaramiyordur evet iste orda demek oluyor ki adam hatalidir. Bazilari diyor cok super oynuyorum ama 1100 de takildim alakasi yok. Kim diyorsa replayini atsin 30 dakikalik oyunda en az 30 hatasini bulabilirim. Super oynarsiniz takiminiz ciddi ciddi kaybetmeye oynar evet iste orda kaybedersiniz. Fakat 4 kisinin berbat oynayip 1 kisinin iyi olmasi ve karsi takiminda hatasiz oynama ihtimali cok dusuk oldugundan bunlar hikaye oluyor.

Tl,dr; Beceremiyorsaniz ve agliyacaksaniz ranked oynamayin lutfen.

Geçiniz, 250 oyun geçmişim var ranked olarak hala 1100 eloyum. Bunların arasında ciddi manada kötü oynadım dediğim oyun sayısı 10'u geçmez. Geçen oyun first pick aynen şunu yazdı: " im first pick with 1147 elo im going mid" Ryze pickledi ve mid gitti, bu 0/5 giderken ve karşısındaki Veigar'a god mode açtırmışken haliyle takımca buna flame yapıyorduk. Adam demesin mi, "first time with ryze, stop flaming". Hayatımda yapmadığım flame yaptım adama. Ondan bir önceki oyunda ise 3. pick olarak mid istedim, benden 2. pick de adc istedi. Takımdan 2 kişi premade bot çıktı, diğer adc isteyen arkadaş hiç bakıp etmeden direk "im going mid" yazdı ve Morgana pickledi. Beraber pickliyorduk kendisiyle, öylece kaldım bildiğiniz. Oyun sonunda Orianna 11-0-9 mu neydi, adam 1 kere ss demedi ve Orianna bildiğin bota kamp kurdu. Şimdi benim mi suçum oldu bu 2 yenilgi?

• quote:

Kastettigim olay sinav degil. Hangisinden zevk aliniyorsa o oynanmali tabi . Fakat genc arkadaslar fazla ciddiye aliyorlar . Birak sinavlarin onune gecmesini lol adamin hayatinda her seyden daha on planda oluyor . Yatiyor lol dusunuyor kalkiyor lol dusunuyor . Sonra lolde de basarisiz olunca uzuluyor gereksiz yere. Mottonuz eglenmek olursa ne flame yaparsiniz ne baska bir sey zaten. Gule eglene 2k eloda cikarsiniz , tryhard oynayarak 1500 de de takilabilirsiniz. Bu isi fazla ciddiye almayin eglenin ^^

Bu arada evet herkes hakettigi elodadir. Sans faktoru var midir ? Evet vardir fakat kafaya koyan birisi yeterince iyi oynuyorsa kendisini elo hell denilen sacma batakliktan kurtarabilir. Adam 150 mac atmistir kurtaramiyordur evet iste orda demek oluyor ki adam hatalidir. Bazilari diyor cok super oynuyorum ama 1100 de takildim alakasi yok. Kim diyorsa replayini atsin 30 dakikalik oyunda en az 30 hatasini bulabilirim. Super oynarsiniz takiminiz ciddi ciddi kaybetmeye oynar evet iste orda kaybedersiniz. Fakat 4 kisinin berbat oynayip 1 kisinin iyi olmasi ve karsi takiminda hatasiz oynama ihtimali cok dusuk oldugundan bunlar hikaye oluyor.

Ciddi ciddi kuki gelse de mesaj atsa diye konuya girdim ve atmış

• çok komik bir konu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Aslinda bayadir aktif degilim bolumde neden mesaj atmami bekledin anlam veremedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Aslinda bayadir aktif degilim bolumde neden mesaj atmami bekledin anlam veremedim

Bu konu icinElo-playerlık meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Forumda milyon tane insanla kavga ettim bu konuda. Her seferinde aradan zaman geçip yükselince, tamam herkes hak ettiği yerde ;) demeye başladı insanlar ya da yükselemedikleri zaman karşı çıkmaya devam ettiler. Herkes kendini iyi, becerikli, kusursuz gösterme peşinde.

Sonuç; herkes noob, tek pro benim.

Bu adamın su ana kadar yanlıs lafını gormedım sonuc bolumune bıle dogru dıyorum o kadar.

benlede cok kavga ettı ama sonunda haklı olan o oluyo

elo ego dur.

Kavgalar şiddetli geçen ve sonunda PhTx3 lerin kazandığı bir eylemdir

• @le parle

Hocam hatan kendi mesajinda sakli . Flame. Yani muhtesem oynaman bir seyi degistirmez ki hatasiz oynamadigina eminim . Mesajlarina goz gezdirdim bence bir ara ver ranked a onundeki sinava odaklan sonra o neseyle mutlulukla diledigin fanteziyi yaparsin rankedda. Kumar gibi bir sey bu cirpindikca batiyorsun daha kotu oluyor. Bir ara ver hem gelecegin acisindan hemde eglencen acisindan, yararini goreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Forumda milyon tane insanla kavga ettim bu konuda. Her seferinde aradan zaman geçip yükselince, tamam herkes hak ettiği yerde ;) demeye başladı insanlar ya da yükselemedikleri zaman karşı çıkmaya devam ettiler. Herkes kendini iyi, becerikli, kusursuz gösterme peşinde.

Sonuç; herkes noob, tek pro benim.

Bu adamın su ana kadar yanlıs lafını gormedım sonuc bolumune bıle dogru dıyorum o kadar.

benlede cok kavga ettı ama sonunda haklı olan o oluyo

elo ego dur.

Kavgalar şiddetli geçen ve sonunda PhTx3 lerin kazandığı bir eylemdir

+1

• quote:

Sen öyle san. Günde 20-30 maç yapmıyorsan bu dediklerin geçersiz. Şans faktörü günde az sayı yapanlar için haddinden fazla etkili. Adamlar tek lane'de feedlemiyor, yukarı mid ya da aşağı mid ikisini birden rezil ediyorlar. Kral olsan ne yazar.

Denkgelen karşılaşmalarda hep rakip ortalama olarak daha fazla iq sahibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthus_Deathsinger

quote:

Sen öyle san. Günde 20-30 maç yapmıyorsan bu dediklerin geçersiz. Şans faktörü günde az sayı yapanlar için haddinden fazla etkili. Adamlar tek lane'de feedlemiyor, yukarı mid ya da aşağı mid ikisini birden rezil ediyorlar. Kral olsan ne yazar.

Denkgelen karşılaşmalarda hep rakip ortalama olarak daha fazla iq sahibi oluyor.

Gunde 20-30 mac ? :) Sans faktorunu sen gunluk hesapliyorsun galiba . Ben orada yazdim bak yaklasik 100-200 oyundan sonra sekillenir diye. Kral olsan ne yazar sozune verecek cevap olarak cok guzel orneklerimde var . Desteksiz konusmuyoruz burda :) Bir gun usenmeden asiri noob playerlarla , cok geriden gelmemize ragmen kazandigimiz 3-5 oyun replayini koyarim buraya izlersin sende aa bak oluyormus dersin :)

Bu arada iq-elo iliskinede hayran kaldim soylemeden edemiyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 15 Ocak 2013; 1:08:48 >

• Ben de cenabetlik var o zaman. Ciddi söylüyorum bugün de dahil olmak üzere tüm maçlar da hep babafingoyu ben çektim. Lanet okumaya başladım o derece. Lanede 10 defa olen garen gördün mü? Ben gördüm. Ya 7 defa oyun başında ölen sona? Cidden benim şansım yok. Kazanılacak maçlar bile dönüp yenilgi oluyor. Stream izleyen arkadaşlar da sahit.

• Ha bir de belirteyim, takım olarak oynarken bunları yaşamıyoruz. Ne zaman solo girsem böyle rezillik oluyor. Benim inancım kalmadı. Sadece bir kere benim takıma gelen tipler rakipte olsun hak veririm o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthus_Deathsinger -- 15 Ocak 2013; 2:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

800e düşmemin sebebini her konuda söyledim "30 olur olmaz oyunu kavrayamadan ranked girdiğim için" diye, bu kadar büyütülecek bir şey yok.

Dikkat ettim, elo helldeki oyuncuların %99u hatayı takımına gelenlerde arıyor. Kendimi geliştireyim diyen yok, "noob team gelio hep yha" modunda herkes. Geçiniz

katılıyorum
  • 2-3 hafta önce elom sürekli düşüyordu ama son haftalarda bir şey öğrendim ranked oynayacaksan premade gireceksin. Solo gireceksende gece 12'den sonra girmek bayağı bir etkili oluyor. 1400+ eloya yükseldim böyle yaparak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

800 ken böyle demiyordun künk

Sese geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

season 1 in ranked top 10 unda olan sadece shaco oynayan op shaco nickli bi duom vardı kendisi çok iyiydi halada iyi fakat elohellde sürünüyor şu an. Kimse hakettiği yerde değil kusura bakma

Ee adam sadece shaco oynuyorsa neyi haketmiş?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.