Şimdi Ara

Herkes hakettiği elodadır. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seson elom çok düşük ve benim yüzümden olduğunu düşünmüyorum sebeplerini sıralamayacağım şimdi. Arkadaşımın yine west serverında plat 1 hesabı var ben düşük elomla girdiğim tüm maçları kaybederken arkadaşımın hesabında üst üste 17 oyun attım ve 13 ünü kazandım. Neden? Çünkü karşı tarafta iyi ama bizim takımda iyi. Neden? Çünkü takım arkadaşlarıma çok uyumluydum oyunu az çok biliyorduk hepimiz ve aynı dilden konuşuyorduk ama ben 1100 eloluk maça girdiğimde adamlara istediğimi anlatamıyorum. Kısacası dediğine inanmıyorum 2000 eloluk adam bile o takımları tek başına taşıyamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklisin aga sonuna kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Bu seson elom çok düşük ve benim yüzümden olduğunu düşünmüyorum sebeplerini sıralamayacağım şimdi. Arkadaşımın yine west serverında plat 1 hesabı var ben düşük elomla girdiğim tüm maçları kaybederken arkadaşımın hesabında üst üste 17 oyun attım ve 13 ünü kazandım. Neden? Çünkü karşı tarafta iyi ama bizim takımda iyi. Neden? Çünkü takım arkadaşlarıma çok uyumluydum oyunu az çok biliyorduk hepimiz ve aynı dilden konuşuyorduk ama ben 1100 eloluk maça girdiğimde adamlara istediğimi anlatamıyorum. Kısacası dediğine inanmıyorum 2000 eloluk adam bile o takımları tek başına taşıyamaz.

Dostum smurf kasanlar nasıl tekrar aynı eloya geliyor her seferinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 19 Mart 2013; 20:39:42 >
  • Elo'yu bulunca dötün kalktı demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Elo'yu bulunca dötün kalktı demi.

Yok, 800ken de aynı şeyi söylüyordum

Westte 1600ü geçemeyip TR'ye geçip plat olan arkadaşlar bu genellemeye dahil değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 19 Mart 2013; 20:50:41 >
  • %100 palavra diyorum.Ben bronze IV e düştüm ilk 10 maç sonucu.Haketmediğime eminim.Skorlarımı paylaşabilirim istiyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

%100 palavra diyorum.Ben bronze IV e düştüm ilk 10 maç sonucu.Haketmediğime eminim.Skorlarımı paylaşabilirim istiyorsanız

Skor değil de, replayleri paylaşabilir misin?
  • Biri yav he he .gif koyarsa çok müteşekkir olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Biri yav he he .gif koyarsa çok müteşekkir olurum .

sese geldim

• West goldda 1v5 yapmaya çalışan garenler,6 kere pinglemene rağmen niye ss vermedin diyenler havada uçuşuyor.Buyur sen bunlarla çık plata.Bu hafta ranked giremedim bunlar yüzünden.

• Konuyu açan arkadaşa katılıyorum eğer gerçekten bulunduğunuz durumdan fazlasını hakediyorsanız ve gerektiği kadar maç oynadıysanız (Bu belki 50 belki 100 belki daha fazladır) Bronze - Silver eloda kalma şansınız yoktur. Eğer kendinizi bulunduğunuz elodan üstün görüyosanız her maçınızda ezici bi üstünlük kurmanız gerekiyor , karşısı neredeyse 4 kişi oynamalı o kadar ezmeniz gerekiyor. Fakat her oyun normal derece oynayıp da yenilince takım arkadaşlarınızı suçlarsanız o elodan kurtulamazsınız.
    Diamond elo oyuncularının en büyük özelliği sadece kendi hatalarına yoğunlaşıyo olup onlardan her seferinde ders çıkarmalarıdır. Oyun sırasında bi hata yaptığınızda gidip takım arkadaşlarınızı veya şansı suçlarsanız daha iyi bir oyuncu olma şansınız yoktur.
    Yakında konu açıcam taktikler vericem elo yükselmeniz için takipte kalın :D

IGN : Valiente16
  • Haklısın ancak bi noktayı atlamışsın. Oyun sayısı da çok önemli bi faktör.

Mesela adamın rankedda 500 oyunu varsa hala silverdaysa silverı hakediyordur ağlaması saçma.

Ancak lig belirleme maçlarında trollere gelip bronze 4 5 e düşmüş insanlar o eloyu hakediyor anlamına gelmiyor. Hakettikleri yere çıkmaları tahmin ettiğiniz gibi uzun zaman alıcaktır.

Ben alt ligde olup çok daha iyi oynayan insanları bizzat tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Elo'yu bulunca dötün kalktı demi.

Yok, 800ken de aynı şeyi söylüyordum

Westte 1600ü geçemeyip TR'ye geçip plat olan arkadaşlar bu genellemeye dahil değil

trde elo kasmak westten daha zor öyle söyleyim böyle bi community görmedm ben arkadaş. Daha champ seçme ekranı gelmeden allah kitap küfür ediyor adamlar hepside birbirinden kötü feedlemeyen adam yok falan çoğu cool takılmaya calısıyor ama gel gör ki şaka gibi hepsi

• sen de haklısın garşim
  • Adam haklı beyler dağılın.
  • He tamam. Surda solotop oynamaya aylarimi verdim. Tum herolari, skinlerini alacam diye bi tarafimi yirttim. Eger ben 1400 elodan 1100 eloya 2 gunde dusuyorsam sıkınti bende degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Birkac bin oyun atanlar icin dogrudur. Bozuk parada yazi tura gelme ihtimali gibi, ne kadar cok para firlatirsan %50 yazi %50 tura oranina o kadar yaklasirsin.

Aynı şeyi demek istemiştim ancak bu kadar net olamadım.
    Konudaki en mantıklı cevap
  • 200 den fazla maç attım wl oranım %55,3 ve silver oyuncuyum şunuda belirteyim froggenin oranı benden daha düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Vay efendim kötü takım geliyor, vay efendim ilk maçları kaybettim, vay efendim noob çok. Geçiniz. İlk 10 maçı kazansın bi oyuncu, 1600-1700e kadar çıksın, haketmiyorsa yine düşer 1000 eloya.

1500 elonun üstünde olan ve 150nin üstünde maçı olan herhangi bir oyuncuya verin 1000 elo bir hesabı, yine çıkaracaktır. Bu kadar net konuşuyorum. Çıkaramazsa o eloyu haketmiyordur.

The bomb has been planted.

o kadar net konuşma troller yüzünden düşüyoruz hata bizim mi yani diyorsun :) herkes hak ettiği elodadır. Çok saçma söyledin bunu ben hak etmiyorum bulunduğum lig i elo yu silvr da da troll geldi gold da iken de geldi her halükarda troll geliyor Noob yüzünden kaybediyoruz başka açıklaması yok ne kadar iyi oynarsam oynym çok iyi kasıyorum her lane oynarım diyorum adam top alıyor başkası yok ben alcm diyo Tr server çok gereksiz yere açıldı takım halinde geldik ben çok pişmanım geldiğime

• ben hakettiğim yerde olduğumu düşünmüyorum o yüzden ranked oynamaya ara verdim.(hakettiğim yer bronze 1)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.