Şimdi Ara

Herkes hakettiği elodadır. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr serverinde 1700 düm gıcık olduğum insanlara bilerek oyun kaybettirerek 1300 e düstüm 1 haftada yien 1700 oldum healheal akar xdxdxdxd
  • acayip bir sektör olmuş resmen bağımlılık yaratmış sizde
  • katılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

2-3 hafta önce elom sürekli düşüyordu ama son haftalarda bir şey öğrendim ranked oynayacaksan premade gireceksin. Solo gireceksende gece 12'den sonra girmek bayağı bir etkili oluyor. 1400+ eloya yükseldim böyle yaparak .

Bence tam aksine solo daha yararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Vay efendim kötü takım geliyor, vay efendim ilk maçları kaybettim, vay efendim noob çok. Geçiniz. İlk 10 maçı kazansın bi oyuncu, 1600-1700e kadar çıksın, haketmiyorsa yine düşer 1000 eloya.

1500 elonun üstünde olan ve 150nin üstünde maçı olan herhangi bir oyuncuya verin 1000 elo bir hesabı, yine çıkaracaktır. Bu kadar net konuşuyorum. Çıkaramazsa o eloyu haketmiyordur.

The bomb has been planted.

100 ün üstünde ranked oynayıp 1200 eloya sahip olan adam ile daha yeni 30 level olup ilk ranked maçına giren adam aynı takımda eşleşiyor. E haliyle büyük bir kalite farkı olur bu takımda o yüzden söylediğin şeyler kısmen doğru kısmen yanlış.

• Ben rengara 5bt ve 1 ie alan aslında tüm adlere bu buildi yapıp aplerede 5 aa ve 1 rabadon alan adamın 1600 elo olduğunu gördüm tr servırında.Eğer gerçekten hakeden hakettiği elodaysa dostum bunun gibi daha bir çok örnek var peki onlar hakediyormu sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Ben rengara 5bt ve 1 ie alan aslında tüm adlere bu buildi yapıp aplerede 5 aa ve 1 rabadon alan adamın 1600 elo olduğunu gördüm tr servırında.Eğer gerçekten hakeden hakettiği elodaysa dostum bunun gibi daha bir çok örnek var peki onlar hakediyormu sence?

Dostum dediğim gibi ilk 10 maçta 1700 olan da çok. Patır patır düşüyorlar sonra. 300 maç atıp 1100 olan adam kusura bakmasın gerçekten hakettiği yerdedir. 10 maç atıp 1600 olan adam için bir şey diyemem.

Az öz eleştiri yapın lütfen. Özellikle "ben iyi oynuyorum burayı haketmiyorum" diyen oyuncular biraz öz eleştiri yapsınlar. En azından replay falan alıp sonradan izlesinler. Turnuva izlerken "noob ya 2000 elo adam bu hatayı nasıl yapar" demeyi çok iyi biliyor herkes ama kimse kendi replayini alıp 1 kere bile izlemiyor. İzleseler görecekler anlayacaklar eksikliklerini. Hatta oynarken bile niye kaybettik diye düşündüklerinde bütün suçu başkasına atmak yerine kendilerinde hata arasalar anlayacaklar neden elo hellde olduklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 15 Ocak 2013; 19:28:38 >

• Buradaki mesajların çoğuınun formatı şöyle
    "Adam AD 4 tane BT almış ben ne yapayım"
    "Adam support ama smite alıyor,noobların yüzünden böyleyim"
    "adam ilk dakkadan afk,ondan düşük rankim var"
    Bu formatta mesajlara "HADİ ORADAN" diyorum.Ve başlığı açana katılıyorum.Belli bir süre sonra hakettiğin elo ya oturuyorsun ve öyle devam ediyor.İyiysen çıkarsın kötüysen düşerisn bu kadar basit,takımına suç atma.Herkes iyi oynayacak diye bişey yok ki ayrıca ben 5 saniyede karar veriyorsam adam yarım saniye karar veriyorsa zor bir durumda adam benden kaliteli işte daha ne.Yok takım kötüydü yok jungle ganke gelmedi,geçiniz.
  • elo nedir yeniyimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an cok iyi gidiyorum usta. 1300e ciktim daha demin 1600 falan olursam herkes hakettigi elodadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: p3rspr3nsi

elo nedir yeniyimde

Yemek çeşiti.
  • çok komiksin

• Birde şu açıdan bakın 800 elo playerlerin ve 1600 elo playerlerin oynadığı oyun aynı değildir. 800 Eloda oyunu öğrenmek çok daha zor olur. Normalde 300 wini olan bir adam 800 elodan çıkmaya çabalarken oyunu öğrenemezki . 950 - 1000 elo arasıyım malesef çıkamıyorum.
  • yok öyle bir olay. her gördüğüm oyunda en az 1 leaver oluyor. çok saçma, leaver olan takımdan elo gitmemesi gerekiyor. her zaman bize gelmiyor tabi bu leaver'lar ama şu anki sistem çok saçma
  • beyler herkes hakettiği elodadır diye saçma birşey ortaya atmayın. Bu dünyada herkes hakettiği yerde mi yani ? bu bir örnek tabikide . ve bu LoL dede aynı bn kesinlkle kabul etmiyorum hakettiğim yerde oldugumu. herşey ŞANS bu oyunda . Gerçekten TR de oyunu bilen sayısı çok az . ve hiçbiri anlayışlı değil . ben Kfr etmekten ban yedim tek hakettiğim buydu ama bu eloyu haketmiyorum. hiçbr online oyunda bu kadar agzımı bozmamıstım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3ts

beyler herkes hakettiği elodadır diye saçma birşey ortaya atmayın. Bu dünyada herkes hakettiği yerde mi yani ? bu bir örnek tabikide . ve bu LoL dede aynı bn kesinlkle kabul etmiyorum hakettiğim yerde oldugumu. herşey ŞANS bu oyunda . Gerçekten TR de oyunu bilen sayısı çok az . ve hiçbiri anlayışlı değil . ben Kfr etmekten ban yedim tek hakettiğim buydu ama bu eloyu haketmiyorum. hiçbr online oyunda bu kadar agzımı bozmamıstım .

kendine bu kadr güvenip tr den bu kadar şikayetciysen bas parayı geç eu ya,ondan sonra kıyasla bakalım kendini? tr de olmasan birşeyin değişeceğinimi sanıyorsun,sen devam et bu mentaliteyle

Ranked elosunu geçtim normal oyunlarda bile win lose rationa göre bir "hidden" elon var normal oyunlarda 200 win 400 loseun var sonra tr de millet bilmiyo ben süperim ben burayı haketmiyorum ayağına yatıyosunuz,o ratioyla nası takım arkadaşı veya rakip gelmesini bekliyorsunuz garipsiniz yemin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 16 Ocak 2013; 17:33:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

quote:

Orijinalden alıntı: r3ts

beyler herkes hakettiği elodadır diye saçma birşey ortaya atmayın. Bu dünyada herkes hakettiği yerde mi yani ? bu bir örnek tabikide . ve bu LoL dede aynı bn kesinlkle kabul etmiyorum hakettiğim yerde oldugumu. herşey ŞANS bu oyunda . Gerçekten TR de oyunu bilen sayısı çok az . ve hiçbiri anlayışlı değil . ben Kfr etmekten ban yedim tek hakettiğim buydu ama bu eloyu haketmiyorum. hiçbr online oyunda bu kadar agzımı bozmamıstım .

kendine bu kadr güvenip tr den bu kadar şikayetciysen bas parayı geç eu ya,ondan sonra kıyasla bakalım kendini? tr de olmasan birşeyin değişeceğinimi sanıyorsun,sen devam et bu mentaliteyle

arkadaşım tabiki güveniyorum TR Rankedda oyunda 0 bilgisi olan veya bilerek feedleyen AFK kalanların dışındaki neredeyse çoğu maçı kazanıyorum . Ama sonra üst üste bi geliyor AFK ler feederler o zaman tek başına elinden ne gelir lütfen söylermisin . bi oyunu tek başına taşıyabilirmisin eğer takımında "Gelin kesin beni" diyerek karsı takımı feedleyen . Yada bi adamın AFK iken.

• Öyle
  • Bugun 7 oyunda 7 win aldim. Ama gecwn gun 4 oyunda 4 lose. Ayni ben. Ayni lane. Ama boyle. Bu bi takim oyunu ı ııı. Soyledigine genel olarak katilsamda bazen de 2x2=4 olmuyor.

• Aynen herkes hakettiği eloda kardeşim.

Bir tek kıl hakettiği eloda değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.