Şimdi Ara

herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu okumadım yazılmıştır belki ama alanların çoğu kullanmadan satıyor kısaca işin ticaretini yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsuz49

ben iPhone la bu yaz başında tanıştım. Önceki telefonum N95 8GB dı. iPhone 3G 16GB ı almadan önce, iPhone alan insanlara şaşıodum. biçok özelliği yok. kamerası düşük, radyo yok, vidyoyu ek yazılımsız çekemio, önde kamerası yok, tema normal haliyle deişmio ve daha bir sürü eksik. iPhone alanların aklına şaşıodum ve hatta Apple a insanları nası bu cihazla kazıkladığını ve bu kadar iyi sattığını düşünerek kızıodum. Ama iPhone u kullanmaya başladığımda işte, telefon buymuş meğer dedim. Bi baktım meğer ben N95 le ne radyo dinliyomuşum, ne vidyo çekiomuşum, ne de bi geziye gitmediğim sürece o güzel kamerasıyla fotoğraf çekiyomuşum. zaten görüntülü konuşma desen annemde önde kamerası olan telefon var, daha sadece bir kez kullandı o da görüntülü konuşmayı denemek için. E ne kaldı iPhone da başka eksik? Bi tek flash o da şu an için beni rahatsız etmiyo, çünkü iPhone la cepten interneti tanımlamam bile değişti. N95 in o ekranında internet meğer ne eziyetmiş, ya da N95 te mesaj yazmak... iPhone un biçok eksiği var doğrudur, ama bunların kaçını günlük hayatta kullanıyoruz? iPhone sadece gerekli özellikleri inanılmaz bir kullanım kolaylığıyla sunuyor. iPhone dan önce ben telefonuma sadece yılda bir yeni program yüklerdim, çünkü beni çekmiyodu N95 e yüklediğim programlar, tema desen değiştirsen ne değişecek sıkıntın mı gidecek? Şimdi iPhoneumu devamlı yeni bi uygulama, harika bir internet deneyimi ve eşsiz bir dokunmatik deneyimle kullanıyorum ve çok memnunum, kısa vadede de değiştirebileceğim tek telefon iPhone 3GS olabilir. Onun dışında hiçbir telefon bana bugün iPhone daki rahatlığı VEREMEZ. ben iPhone a kadar sadece Nokia kullanan tam bir Nokiaseverdim. Ama artık gözüm açıldı ve Nokia bizi yıllarca farklı kasa aynı telefonla kazıklamasını fark ettim. Lütfen iPhone a karşı yorum yapan arkadaşlar da en azından bir kez olsun ellerine iPhoneu alıp onu denesinler ve sonra yorum yapsınlar. çünkü iPhone gerçekten önyargıları kırabilecek güçte bir telefon. ve aslında fiyatı için apple a kızmayın. Apple Amerika'da son derece makul bir fiyata satıyor. bu fiyat yüksekliğinin tek sebebi sevgili ülkemizin sevgili maliyesi ve iPhone u Türkiye'ye getiren firmadır. Amerika'daki fiyatı baz alırsak o fiyata böyle bir telefon harikadır ve her kuruşunu hak eder. Bu saatten sonra Nokia kullan deseler ancak bedava verirlerse olur. çünkü iPhone OS den sonra Symbian artık eskimiş ve kullanışsız geliyo insana. o yüzden Nokia artık satış politikasını değiştirene ve Symbian ı yenileyene kadar Nokia telefon ALMAM.Ve son olarak tekrar ve tekrar söylüyorum, iPhone almayı düşünüp tereddüt etmeyin, iPhone olumsuz yazıların aksine çok başarılı ve çok yeterli bir cihazdır, onda eksik olan özellikler sadece telefonda olup da pek kullanılmayan teferruatlardır. hani o da olsun bu da olsun diye düşünürseniz Nokia alın ama kolaylık ve yeterli şekilde işe yaraması bence en önemlisi.

NOT:bütün bu yorumları yapan ben daha telefonu Jailbreak lemedim bile ve telefondan sıkılana ve yeni bir şey arayana kadar da(ki buna daha çooook var) Jailbreak lememeyi düşünüyorum. İnanın ücretsiz uygulamalar ve arada 1 dolarlık küçük uygulamalar da sizin için bu telefonu eğlenceli ve yeterli kılabilir.

daha tam ayponcu olamamışsın

bana 50 tane n97 verseler yine değişmem

sen git bi jalbreak yap aypon

• quote:

Orijinalden alıntı: barisemirankara

daha tam ayponcu olamamışsın

bana 50 tane n97 verseler yine değişmem

sen git bi jalbreak yap aypon

Jailbreak yapmayı düşünüyorum ama 3GS yi bekliyorum. o çıkınca inşallah onu alıp jailbreak li kullanıcam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.