Şimdi Ara

herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: engin9103

acıkca soyluyorum iPhone u cıktıgı gunden berı almayı arzuluyordum.aldım tek eksiği video gibi geliyordu jb saolasun telefonun flash haric hiç bir eksiği kalmadı.çok memnunum iPhone u geri veren kişileri de anlamakta zorlanıyorum çoğunun çevredeki uzanamadığı ciğere mundar diyen insanların fikirlerinden etkilendiklerini düşünüyorum!!!

Bakınız bir iPhone sahibi olan belmont iPhone'un ne olup ne olmadığı gayet güzel açıklamış:

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

iphone cep telefonu degildir ,telefon ozelligi olan multimedya cihazidir yani bir icat sayilabilecek farkliliktadir. Yani ceptelefonunda ayri bir boyuttur. Ha bu icadi sevmezsin o ayri yada kullanamazsin , ama burda bunu ceptelefonlari ile kiyaslamaya kalkarsaniz zaten daha hala ne yaptiginizi bilmiyor yada hangi cagda oldugunuzun farkinda degilsinizdir. Size mantikli bir ugras sunim Blackbery ile nokia E serisini karsilastirin Saygilar.

iPhone; en basitinden bir geek'in tüm ihtiyaçlarını aynı anda eksiksiz olarak karşılayamayacak bir alettir ve sen geek'leri de çevredeki uzanamadığı ciğere mundar diyen insanlar olarak tanımlıyorsan (ki öyle gözüküyor) diyecek birşey kalmıyor zaten sana...

geek:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13941710 adresindeki abartılı olan tanıma uyan insanlardır

• Arkadaşlar bende çok kısa bir sürede olsa ablamın amerikadan getirdiği iphone 2g yi kullandım çok hoşuma gitti dokunmatik olması özellikle ama mesaj yazma konusunda sıkıntı yaşadım tabi alıştıktan sonra daha pratik yazdım. şimdi ise 3g almak istiyorum ama tabi hemen gidip alayım kullanayım demedim en azından araştırmak istedim çünkü ben hava atmak için değil telefonu kullanmak için alıyorum bütün yorumları okudum özellikle gece bekçisinin haklı olduğu taraflar war bazı özelliklerin olmaması beni şaşırttı java, flash, bluotut, artı özellikle itunes olmadan hiç bir şekilde müzik yükleyemiyoruz. çevreden arkadaşlarım bu yüzden iphonelerden uzak duruyor bende şaşırmış durumdayım alsammı almasammı diye bu arada pc ile aşır neşirim hatta bilg. prog. okuyorum şu an için kafama koydum alıcam önce baya araştırmam gerekir ve dediğiniz gibi aldığımda hakkını vererek kullanmak istiyorum yoksa sadece telefon ve mesaj için alınmaz bence.
    l

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

bu olarak çok komik bir örnekte geçen gün başıma geldi. bir müşterim elimde iphone görünce "nasıl işine yarıyomu ben aldım sonra hemen sattım" dedi. bende şimdiye kadar aldığım en iyi cihaz dedim. adam bana "çok kullanışsız müzik yükleyim dedim onu bile beceremedim bende satıp nokia aldım" dedi. eh bu adamın elinde iphone ne geziyor zaten yorum size kalmış...

Bence bir telefonu bu tip insanlar da kullanabilmeli, ancak cihaz orjinalinde tamamen Apple uygulamalarına bağımlı olduğu için bir çok insan daha ilk adımdan takılıyor, bu insanların JB yapmasını sonra cihazdan memnun kalmasını beklemeyin. Elinizdeki cihaz USB disk modunda çalışmak için bile ek yazılım isteyen bir cihaz, tamam becerikli kullanıcılar için sorun değil ancak bu cihazı alacak paraya sahip olabilen herkesin bu deneyime sahip olmadığını bu nedenle cihazın toplam kullanışlılığının etkilendiğini unutmayın.

Yani bir başka deyişle suçu insanlara atmaktansa, tekel olma niyetleri ile cihazın kullanımını ortalama kişiler için zor hale getirmiş olan Apple'da bulun.

Hocam tabiki sizin söylediklerinizde mantıklı fakat her üretilen telefonu "babannemde kulanabilsin" mantığıyla yaparsanız hiçbir şekilde ilerleme kaydedemezsiniz. Telefonların geliştiği kadar insanlarında kendilerini bu gelişimlere ayak uydurmaları gerekmektedir. Ayrıca iphone artık bir telefon değildir, bilgisdayardan anlamayan, bilgisayarına itunes kurabilecek kapasitede olmayan insanlar için piyasada yüzlerce farklı seçenek var.

Telefona kafası basmayıpta çok parası olan insanlar için Vertu diye bir telefon var. versinler 5000TL'yi hem karizma hemde hiçbir özelliği olmayan bu telefonlardan birini alsınlar.

• artilari (baskalarinda pek bulunmayan)

coklu dokunmatik ekran
    oldukca buyuk ekran
    rotasyon ,isik , ve benzeri sensorler (ve ise yaramasi)
    dokunmatikligin insani ozelliklerle yeterli olmasi (kalem vs gerekmemesi)

eksileri (muhtemelen 1 saat surer abartili bicimde)

flash animasyonlari oynatmamasi
    kamerasinin kotu degil cok cok kotu olmasi (ornegin bir 2 Megapixellik sony ericsson k 750 ye gore bile)
    kamerasinin flas inin olmamasi
    kamerasinin focuslama yetenegi olmamasi
    kamerasinin yaziliminin gece modu vs gibi ek ozellikleri olmamasi
    kamerasinin video cekememesi

bluetooth un olmamasi (islevsel olarak olmamasi ,yani dosya paylastiramamasi)
    FM radyo cipi olmamasi
    pilinin cikip takilamamasi
    hafize karti konamamasi
    her adim icin bilgisayara , bir cok adim icin itunes programina ihtiyac duymasi
    copy paste gibi basit bir yonteme dahi izin vermeyen yazilimi
    mms atilamamasi
    sms lerin tek tek bile silinememesi
    GPS in artik uyduruk telefonlarda bile olan harita ozelligi ile iliskilendirilememsi (TOM TOM GPS tipinde olmamasi)

inanin daha dusunsem cikar .. benimki 2G oldugundan , 3G icermemesi ve GPS i olmamasi da eklenebilir kendi sahsim adina

peki ben aralik 2007 den beri , yani yaklasik 15 aydir iphone kullaniyorum , neden ?

birincisi ,hediye geldi .. alan 400 dolara alip hediye etti bana o zamanki fiyatlari bildigim icin soleyebiliyorum , yaklasik 500 milyona mal ettigini

ikincisi , ve hala kullanmamin sebebi ... seksi olusu , evet seksi .. yani ekranda tus yok , sadece cam , siyah bir gorunus , sadelik ve boydan boya olan camin verdigi duygu

benim icin telefon imaj aracidir .. her ne kadar iphone cok fazla cogalsa da , 7 kisilik grubumuzda 6 kisi kullansa da , benim gibi karizma bi adamda tam bir tamamlayici unsur oldugu icin degistirmiyorum .. cunku cok tarz bi adamim , e iphone da diger telefonlarin aksine beni bu yonden daha oteye tasiyor .. yoksa ozellikleri benim icin fasa fiso .. JB yapmadim , facebook disinda da uygulama yuklu degil

bakanlar , yahu sen iphone u bunun icin mi aldin , ekranda ikon yok doru durust diyolar .. ama ne gam ? facebook ve 80630 da kiz kovalayabildikten sonra her yerden ... vapurda giderken facebookta msn ini alip , beejive web app ten telini istedikten sonra , o gunun gerisi iphone ile deil ki o hatunla gecicek zaten ..

ha bluetooth olsaydi ne isime yarardi .. dosya paylasimi mi , hayir ! ... kirmizi isikta durdugumda bile yan arabadaki kizin cep telefonunun bluetooth takma ismini facebook tan aratmaya yarardi ..

dolayisiyla takmiyorum iphone un eksiklerini .. ama teknik yonden incelendiginde cok eksikleri var malesef

hos bazen iphone a , hatta essiz arabama bile baktigimda , bi de kendime baktigimda soyleniyorum kendi kendime ... yahu bu iphone guzel cihaz ,bu araba guzel bi makine ama benle karsilastirildiginda bir hicler .. ama napalim diyorum sonra .. teknoloji ve maddiyatim henuz kisisel karizmami asacak kadar gelismedi ,buyumedi ..

• yıllardır nokia kullancıydım.en son n95 8gb kullandım.2 ay önce iphone 3g aldım ve çok çok memnunum.
    GeceBekcisi açık olarak iphone karalaması yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnDiViT -- 18 Şubat 2009; 15:39:41 >
  • sonunda biri anladı bu karalamayı.. :)) jujuuu gercekten iPhonuna acıdım masumane toplam fiyatı 1.500 u gecmeyen bir teknolojik aleti neredeyse cinsel obje yapmışsın.ayrıca sen hissetmediğini soylesen de o eksikleri hissedenler senin de söylediğin gibi JB denen bir yolu uyguluyorlar. Bu cihazı alanların çoğu bunu yapıyor(eğer bu saydıklarını gerçekten eksik olarak görüyorlarsa). Merak etme yakında kırmızı ısıkta yanında duran kızlara bluetooth la ulasıp sapıklık yapabileceksin!bluetooth cıktı cıkıcak... sözlerimi söyle bitireyim; ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erken1982

Karalama yapıyorsam tüm firmalara yapıyorum;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29731556 adresindeki yazımı okumanızı (konuşmanın devamı farklı bir şekilde seyretmiş olabilir, önemli olan benim ilk mesajımda en ağır giydirmeleri Nokia'ya yapmış olmamdır) ve ardından tekrar yorum yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Bizim teknoloji fakiri çoğu insanımız için Nokia bir can kurtaran simidi olmuştur her zaman. Menusu kolay diye Nokia'dan başka bir cihazı bile düşünmeyen bazı kesimler şimdi ısrarla moda diye iPhone kullanmaya çalışmaktalar. Onlar uğraşa dursun iPhone'a baktığımızad bu cihazın NextGen bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Nokia gibi telefonlarla bu aleti ile karıştırmamak gerekir.

iPhone kullanabilecek kişi profili şöyle çizilebilir:

1. Bilgisayarı kullanmayı çok iyi bilmeli, (excel ve word'ü kastetmiyoruz elbette), donanımdan anlamalı
    2. Programlarla haşır neşir olmayı sevmeli
    3. Jailbreak, Firmware, QuickPwn, IPA, iTunes, Cydia, Installer, Appstore kelimeleri kendisi için ayrı bir anlam teşkil etmeli
    4. Arkadaşında bi şarkı görüp "bana bulututla atsana" demenin üzerinde bir bilgi birikimine sahip olmalı
    5. Elindeki cihazın yeteneklerini sonuna kadar kullanabilmeyi gerçekten istemeli ve gerekirse bunun için saatlerce ekran karşısında oturup uğraşmayı angarya olarak görmemeli
    6. Kalabalık mekanda iPhone'u cebinden çıkarıp hava atmanın gereksizliğini özümsemiş olup cebinde taşıdığı cihazı sadece kendi istediği için kullandığını bilmeli

Daha Nokia'dan başka tel kullanmayıp şimdi iPhone'a geçmeye çalışan bazı insanlar yukarıdaki özelliklere de sahip değillerse iPhone'da aradıklarını bulamadıklarını beyan ederler ve paraları da çöpe gitmiş olur.

Harıka anlatmıssın

O saydığın modellerin bana ilk sorusu ; Kamerası kaç megapıksel bunun ? oluyorr .. Hadı ya bı gıdın abıcım ya yormayın ama ya

• ben karalama yapıyorsun demeden önce vermiş olduğun linki okudum sadece o link değil çoğu yorumlarınızdan sonra yazdım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erken1982

Karalama yapıyorsam tüm firmalara yapıyorum;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29731556 adresindeki yazımı okumanızı (konuşmanın devamı farklı bir şekilde seyretmiş olabilir, önemli olan benim ilk mesajımda en ağır giydirmeleri Nokia'ya yapmış olmamdır) ve ardından tekrar yorum yapmanızı öneririm.

• quote:

Bu konuda ülkemizde henüz 3G yokken bence tamamen haklı değilsiniz, çünkü yavaş ve pahalı EDGE bağlantısı üzerinden yapılabilecek işler için S40v5 bir cihaz yeterlidir. Ancak 3G mevcut olduğunda hem hız hem de rekabet nedeni ile indirim devreye gireceğinden haklı olacağınızı söylemeliyim.

Söylediğiniz cihazdan hiçbir zaman çok rahat birşekilde interneti kullanamayacak,maillerinize rahatlıkla bakamayacaksınız...Tekrarlıyorum iPod Touch+S40v5 işletim sistemli bir telefon hiçbir zaman iPhone'un yerine tutamaz.
  • Cihaz "neyse" ve "ne değilse" açık açık söylüyorum; hatta genelde cihazın "ne olduğu" fanatiklerince gereğinden fazla söylendiği için ben de dengelemek için "ne olmadığını" söylüyorum; bu karalama mı şimdi?

Hem karalama yapıyor olsam bile karalama yapınca elime ne geçecek? iPhone'un diğer cihazları saf dışı bırakan inanılmaz satışları (!) yüzünden telefon satamayan bir bayi gibi mi duruyorum ordan? Veya diğer firmalardan satılmayan her iPhone için prim mı alıyorum sizce?

Bazıları iPhone'u çekemediğimi bile söylüyor. Allah'ım yarabbim! Elimdekinden kat be kat daha pahalı olmayan, alım gücümün her ikisine de yetebildiği bir anda almayı tercih etmediğim altı üstü bir elektronik aygıtın nesini çekemeyim ya?

Ben de sizin gibi bir tüketiciyim, soracak olursanız elimdeki cihazın da öyle çok kötü yanını söylerim ki adından bile tiksinirsiniz, çünkü iPhone da alsam başka birşey de alsam para veriyorum ve bir takım beklentilerim var. Artık biraz daha olgunca davranıp mesajlarımı buna göre değerlendirmenizin vakti gelmedi mi?

Yok yok vazgeçtim, sizden anlayış beklemiyorum, "zaten bu şekilde bir anlayışı gösterecek kişi şimdiye dek çoktan gösterirdi" deyip

iPhone bu dünyadaki en iyi cihaz iPhone'dan ötesi yok; iPhone'suz yaşanmazmış ve bugüne kadar odun parçalarına telefon demişiz meğer, iPhone piyasaya çıkınca anladım; aslansın iPhone kaplansın iPhone!

diyorum. Oldu mu şimdi? Ne menem cihazmış bu be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 19 Şubat 2009; 12:13:18 >

• quote:

Cihaz "neyse" ve "ne değilse" açık açık söylüyorum; hatta genelde cihazın "ne olduğu" fanatiklerince gereğinden fazla söylendiği için ben de dengelemek için "ne olmadığını" söylüyorum; bu karalama mı şimdi?

Hem karalama yapıyor olsam bile karalama yapınca elime ne geçecek? iPhone'un diğer cihazları saf dışı bırakan inanılmaz satışları (!) yüzünden telefon satamayan bir bayi gibi mi duruyorum ordan? Veya diğer firmalardan satılmayan her iPhone için prim mı alıyorum sizce?

Bazıları iPhone'u çekemediğimi bile söylüyor. Allah'ım yarabbim! Elimdekinden kat be kat daha pahalı olmayan, alım gücümün her ikisine de yetebildiği bir anda almayı tercih etmediğim altı üstü bir elektronik aygıtın nesini çekemeyim ya?

Ben de sizin gibi bir tüketiciyim, soracak olursanız elimdeki cihazın da öyle çok kötü yanını söylerim ki adından bile tiksinirsiniz, çünkü iPhone da alsam başka birşey de alsam para veriyorum ve bir takım beklentilerim var. Artık biraz daha olgunca davranıp mesajlarımı buna göre değerlendirmenizin vakti gelmedi mi?

Yok yok vazgeçtim, sizden anlayış beklemiyorum, "zaten bu şekilde bir anlayışı gösterecek kişi şimdiye dek çoktan gösterirdi" deyip

iPhone bu dünyadaki en iyi cihaz iPhone'dan ötesi yok; iPhone'suz yaşanmazmış ve bugüne kadar odun parçalarına telefon demişiz meğer, iPhone piyasaya çıkınca anladım; aslansın iPhone kaplansın iPhone!

diyorum. Oldu mu şimdi? Ne menem cihazmış bu be...

Burda isteğimiz kadar tartışalım sonuçta cihazların iyi yada kötü olduğu biz belirleyemeyiz.Hepsinin iyi ve kötü dengesini kullanıcı değerlendirip sonuca ulaşacaktır.Bakın motorola'ya bakın sony ericsson'a tükendiler.Apple firması evet eksikleri olan bir cihaz üretmiştir ama telefon olayında çığır açmıştır ve nokia'yayı sallamıştır.N96yı planından önce piyasaya sürmüştür panik halinde.ya 5800a ne demeli.htc modellerine karşılık hemen n97yi yapmıştır.yani her yeni marka yeni teknoloji getiriyor.nokiada bunlara karşılık aynı tip cihazlarla karşılamaya çalışıyor ama Symbian artık bitmiştir.zaten nokianın tek yaptığı kasa değiştirmektir.n95 8gb kullandığımı belirtmiştim, şimdide iphone.iphone ile yaptıklarım daha fazla dediğim zaman n95 kötü bi cihazmı oluyor.
    Siz sürekli iphone şunu yapımıyor bunu yapamıyor diyorsunuz.Ne bekliyordunuz ki siz bunları söyleyince tüm iphone kullananlar cihazlarını hemen satacaklarmıydı.memnun olanlar tabiki cihazını savunacaktır.ama işi abartıp ''iPhone'suz yaşanmazmış ve bugüne kadar odun parçalarına telefon demişiz'' diyenlere de karşıyım.
    Sanırım siz apple firmasına takmış durumdasınız çünkü bi yorumunuzda apple bilgisayarların fiyatlarını eleştirmişsiniz.Ne kadar pahalı olursa olsun işi gereği apple bilgisayar kullanan birisi pahalı diye apple dan vazgeçermi.çünkü işini o bilgisayar görüyor.apple dan aldığı performansı windowstan alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnDiViT -- 19 Şubat 2009; 14:02:31 >

• İçeriği genel olarak burada ve diğer Nokia ile ilgili olmayan başlıklarda karşılaştığım tavırları da ilgilendirdiği için bu başlıkta bana durduk yere türlü türlü her türlü etiketi yapıştıran arkadaşlarahttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29894957 adresindeki mesajımı okumalarını öneriyorum, belki biraz toparlanır ve utanırsınız yaptıklarınızdan...
  • Geçen haftasonu, iphone umu aldım çatıya çıktım çanağın ayarı bozulmuştu, çanağın ayarını iphone ile yaptım iphone 3g ye yüklediğim idream adlı dreambox uydu cihazıma bağlaba bilen programla dreambox uydu alıcımı yönetebiliyorum uydu sinyal seviyelerini görebiliyorum. Yani çatıya, tv uydu alıcısı veya uydu ayar cihazı cıkarmaya gerek kalmıyor. Çatından, uydu değiştirebiliyorum, kanal değiştirebiliyorum.

Ayrıca, geçen minibüste gidiyorum iphone ile evdeki bilgisayarıma girdim logmein programı ile, evde bilgisayarımdan download a başladım.....

Başka sözüm yok hakim bey...
  • @ GeceBekçisi,

Tüm yorumlarına %2000000 katılıyorum.

Bu forumda maalesef her bölümde her markaya, her modele, her araca, her ürüne sanki babası yapmış gibi bağlanan insanlar var.

1 senedir iPhone 2G 8GB kullanıyorum, telefondan memnunum, henüz değiştirmeyi düşünmüyorum ama değindiğin tüm eksikliklerinde sonuna kadar haklısın.

Diyorum ya maalesef bu insanlar burada feci şekilde çoğunlukta. Birisi Xbox'a laf ettirmiyor, birisi PS3'e ettirmiyor, diğeri Peugeot'ya laf ettirmiyor, vs.vs.vs.vs.

Nedir bu ya Bu kişiler gerçekten komik, ben başka bir şey demiyorum.

Bu foruma sadece bazı şeyleri sormak-öğrenmek amacıyla giriyorum, onun dışında binlerce gereksiz, saçma sapan mesaj var, saçma sapan insan var.
    Ama yine de dayanamayıp mesajlara göz gezdirince cinlerim tepeme çıkıyor ve yazma ihtiyacı hissediyorum.
    Okuduklarını hala mantığında ölçüp biçim tartamayan insanlar var. Gerçekten çok şaşırtıcı...

Üstlerde bir mesajında var hocam,
    "birçok kişi yazmaya üşeniyor-çekiniyor, ben çekinmiyorum" diye...
    Ben birkaç defa bunu yapmaya çalıştım ama yok, kimisi bunu kesinlikle anlamıyor veya anlamak istemiyor. Hatta %10000000 haklıyken ahali öyle bir üzerinize geliyor ki, "ben gerçekten haksızım galiba" diye şaşırıp geri çekiliyorsunuz.

• iPhone'un en büyük avantajı işletim sistemi ve beraberinde gelen yazılımlardır. Ben açıkçası uzun süre PDA kullandım ve PDA'den iPhone'a geçince bulamadığım tek şey TV Remote Kontrol tarzı bir program oldu. PDA'deki Infra Red çıkışını kullanan bu tip bir programla herhangi bir IR alıcı (TV vs...) kumanda edilebiliyordu. Sokakta yürürken vitrinlerdeki TV'leri kapatmak ya da kanal değiştirmek zevkli oluyordu açıkçası. Ama iPhone bana çok daha fazlasını getirdi. Bu program da eksik olsun dedim. Ne de olsa cihazda IR çıkışı yok
  • Xbox360 varken ps3'e aynı kalitedeki blu-ray oyunlarını 6-7 dakika yüklemek düşer dermişim :P

güzel bir noktaya değinmişsiniz bu olay aynen xbox360/PS3 geyiğine dönmeye başladı. iki cihazında artıları ve eksileri var ikisininde hayranı var tartışmanın anlamı nedir merak etmeye başladım.

quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

@ GeceBekçisi,

Tüm yorumlarına %2000000 katılıyorum.

Bu forumda maalesef her bölümde her markaya, her modele, her araca, her ürüne sanki babası yapmış gibi bağlanan insanlar var.

1 senedir iPhone 2G 8GB kullanıyorum, telefondan memnunum, henüz değiştirmeyi düşünmüyorum ama değindiğin tüm eksikliklerinde sonuna kadar haklısın.

Diyorum ya maalesef bu insanlar burada feci şekilde çoğunlukta. Birisi Xbox'a laf ettirmiyor, birisi PS3'e ettirmiyor, diğeri Peugeot'ya laf ettirmiyor, vs.vs.vs.vs.

Nedir bu ya Bu kişiler gerçekten komik, ben başka bir şey demiyorum.

Bu foruma sadece bazı şeyleri sormak-öğrenmek amacıyla giriyorum, onun dışında binlerce gereksiz, saçma sapan mesaj var, saçma sapan insan var.
    Ama yine de dayanamayıp mesajlara göz gezdirince cinlerim tepeme çıkıyor ve yazma ihtiyacı hissediyorum.
    Okuduklarını hala mantığında ölçüp biçim tartamayan insanlar var. Gerçekten çok şaşırtıcı...

Üstlerde bir mesajında var hocam,
    "birçok kişi yazmaya üşeniyor-çekiniyor, ben çekinmiyorum" diye...
    Ben birkaç defa bunu yapmaya çalıştım ama yok, kimisi bunu kesinlikle anlamıyor veya anlamak istemiyor. Hatta %10000000 haklıyken ahali öyle bir üzerinize geliyor ki, "ben gerçekten haksızım galiba" diye şaşırıp geri çekiliyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Geçen haftasonu, iphone umu aldım çatıya çıktım çanağın ayarı bozulmuştu, çanağın ayarını iphone ile yaptım iphone 3g ye yüklediğim idream adlı dreambox uydu cihazıma bağlaba bilen programla dreambox uydu alıcımı yönetebiliyorum uydu sinyal seviyelerini görebiliyorum. Yani çatıya, tv uydu alıcısı veya uydu ayar cihazı cıkarmaya gerek kalmıyor. Çatından, uydu değiştirebiliyorum, kanal değiştirebiliyorum.

Ayrıca, geçen minibüste gidiyorum iphone ile evdeki bilgisayarıma girdim logmein programı ile, evde bilgisayarımdan download a başladım.....

geçen gün minibüste gidiyorum yanımda arkadaşım oturuyor dinlediği popüler müzikleri bana bluetoot la attı sonra minibüsten indik vapura bindik o aradada almanyada oturan amcam yeni aldığı arabasının resmini bana mms ile yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 19 Şubat 2009; 18:24:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Geçen haftasonu, iphone umu aldım çatıya çıktım çanağın ayarı bozulmuştu, çanağın ayarını iphone ile yaptım iphone 3g ye yüklediğim idream adlı dreambox uydu cihazıma bağlaba bilen programla dreambox uydu alıcımı yönetebiliyorum uydu sinyal seviyelerini görebiliyorum. Yani çatıya, tv uydu alıcısı veya uydu ayar cihazı cıkarmaya gerek kalmıyor. Çatından, uydu değiştirebiliyorum, kanal değiştirebiliyorum.

geçen gün minibüste gidiyorum yanımda arkadaşım oturuyor dinlediği popüler müzikleri bana bluetoot la attı sonra minibüsten indik vapura bindik o aradada almanyada oturan amcam yeni aldığı arabasının resmini bana mms ile yolladı

Amcan aslında o resmi sana Mail ile atmak istemiş ama boyutu çok büyük olduğu için Jpeg'e cevirip mecburen mms ile atmak zorunda kalmış. Bi ton ugrastırmışsın adamı.

• Arkadaşlar neden bu tartışlamalara her seferinde giriyoruz ya şimdi bazı arkadaşların dediği gibi bir cihazın pratikliği iyisi kötüsünü kullanıcı belirler tabiki hiç bir cihaz 4 4 lük değildir eksileri olacaktır. şu an önüme nokıa n96 iphone 3g ve htc nin bir modelini koysalar ben iphone seçerdim. tamamen kişisel seçimim olur başkası nokıa seçer diğer kişi htc gerçekten ps3 ile xbox tartışmalarına döndü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.