Şimdi Ara

herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fettah34

Bir iki yanlışınızı düzeltmekte fayda var..

1- Kimse iPhone mükemmel bir cihazdır demiyor. iPhone yapabileceklerini en mükemmel yapan cihazdır diyor. Arada uçurum var.

quote:

iPhone'u mükemmel yapan budur.
    Gerisi tartışılır...

kelimelerin azizligi oluyor sanirim bazen boyle..

konuya donecek olursak da iphone un cok iyi bir cihaz olduguna bende katiliyorum ama bu eksiklikleri olmadigi anlamina gelmez ki bu eksiklikler bana gore cok ufak eksiklikler degil. benim ilk ve ana tepkim ilk mesajimdan da anlasilacagi uzere iphone a hicbir kosulda laf soyletmeyen kisilere odakli. yoksa iyi ozelliklerini saymanin konuya bir yarari yok, kimse onlara yok demiyor zaten olay eksikliklerinin de oldugu ve herkesin ilk tercihi olmayacagi

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Profilime, hadi onu geçtim imzama bakmak bu kadar mı zor cemçük?

hocam imzan ilgimi çekmediği için bakmadım hiç
  • Şu MobileMe uygulaması ücretsiz bir uygulama olsa idi harika olacaktı.
    Paralı olmasına rağmen MobilMe para basıyormuş.
    Neyseki 8-16GB bana yeterli geliyor.
  • bunları okuyamaya gerek yok KULLANMAYI BİLMEYEN BECERİKSİZLER SATIYOR
    kullanmayı bilenler kullanıyor

ben iphone üzerine site açtım yani biliyorum bu işi ve çook memnunum fiyatı daha pahalı olsada vermeye değermiş
  • konu nokia iphone tartışmasına dönüşmesin.

tartışmaya bir son verin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkusuz313131

quote:

Bir iki yanlışınızı düzeltmekte fayda var..

1- Kimse iPhone mükemmel bir cihazdır demiyor. iPhone yapabileceklerini en mükemmel yapan cihazdır diyor. Arada uçurum var.
    2- Telefonu doğru dürüst kullanmak için Jailbrake yapmaya gerek yok, Telefonu doğru dürüst "BELEŞ" kullanmak için Jailbrake'e ihtiyaç var.
    3- Video çekimi için takla atmaya hiç gerek yok, Ama belekş video çekimi için takla gerekli.
    4- Aslında iPhone'un pili gayet iyi dayanıyor. Fakat iPhone çok kurcalanan bir cihaz olduğundan öyle görünüyor.

1- ikisi arasinda dediginiz gibi ucurum var ama yapabilecekleri en mukemmel cihaz mi benimde soyledigim seyler oraya dokunduruyor zaten mukemmelligini gectim yapabilecekleri en mukemmel cihazda degil

2- bi ton para verip aldiginiz bir alet icin ne zaman birsey indirmek isteseniz sizden para talep edilmesi size normal geliyorsa evet dediginiz gibi "BELES" kullanim icin ihtiyac var..

3- yine biton para vermissiniz ama o da ne kendiliginden video cekmiyor birseyler yapmaniz gerekli. olaya hep belesse zor yoksa sorun degil gozuyle bakmissiniz keske her markanin musterisi sizinn kadar hosgorulu olsa.. sizin icin zor olmayan bir baskasi icin olabilir ayrica insanlar niye ugrasmak zorunda olsun ki?

4- pilinin iyi oldugunu biliyorum ama omru azalmaya baslayinca daha fazla goze batmaya baslayacak ve buna yapabileceginiz tek sey telefonu oturup sadece pil parasida degil servis parasiyla birlikte yeni pil taktirmak. niye yeni pil icin ugrasacagim? ayrica ya ben telefonu cok kullaniyorsam yedek pil ihtiyaci duyuyorsam ne olacak? pil ihtiyacinin kisiden kisiye degistigini unutmamak gerek.

1- Senin şimdiye kadar gördüğün en mükemmel cihaz diyilmi abi? -O zman sorun yok.
    2- BELEŞ konusunda hemfikiriz =)
    3- Beleş olarak halledilemeyen tek sey su anda bluetooth 2009 sonuna kadar onuda hallediceklermiş. (İngiliz bloglarında okudugum kadarıyla)
    Hea bide hocam senin icin zorsa urasma zaten. Bu arada suraya yazmaktan daha kolay Jailbreak =) Ama adı ingilizce dimi zordur kesin =)asda
    4-Pardon? Pil parası? Servis parası? Turkcelliler adına konusuyorum. telefonu alırken özellikle bilgilendirdiler. Pil değişimde hiçbir ücret talep etmeden
    hizmet veriyorlar. Ayrıca ssiz telefonu cok kullanıyorrsanız harici batarya alıcaksınız 4 kere dolduran harici bataryalar var. Ama ıssız adaya düşerseniz..
    O zaman şarjı biter. -mi? -bitmez =P solar kılıfımız var bide. Güneş enerjisiyle şarj ediyor.
    Bak iPhone warsa sende su yedek batarya:

21 saat video 6 saat telefonla konuşma 100 saat müzik dinleme olanağı..[simage][/simage]

herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri

herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0hann3s -- 21 Şubat 2009; 22:39:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0hann3s

1- Senin şimdiye kadar gördüğün en mükemmel cihaz diyilmi abi? -O zman sorun yok.
    2- BELEŞ konusunda hemfikiriz =)
    3- Beleş olarak halledilemeyen tek sey su anda bluetooth 2009 sonuna kadar onuda hallediceklermiş. (İngiliz bloglarında okudugum kadarıyla)
    Hea bide hocam senin icin zorsa urasma zaten. Bu arada suraya yazmaktan daha kolay Jailbreak =) Ama adı ingilizce dimi zordur kesin =)asda
    4-Pardon? Pil parası? Servis parası? Turkcelliler adına konusuyorum. telefonu alırken özellikle bilgilendirdiler. Pil değişimde hiçbir ücret talep etmeden
    hizmet veriyorlar. Ayrıca ssiz telefonu cok kullanıyorrsanız harici batarya alıcaksınız 4 kere dolduran harici bataryalar var. Ama ıssız adaya düşerseniz..
    O zaman şarjı biter. -mi? -bitmez =P solar kılıfımız var bide. Güneş enerjisiyle şarj ediyor.
    Bak iPhone warsa sende su yedek batarya:

21 saat video 6 saat telefonla konuşma 100 saat müzik dinleme olanağı..

1- Degil. bence en basindan beri bir sorun yok.

3- bluetooth fiyaskosuna degindinize sevindim ben unutmusum. ingilizcem gayet iyidir benim adima endise etmene gerek yok. bilgisayar ve elektronikle de muhtemelen senden cok daha fazla hasir nesirimdir ama sorun o degil sorun birseylerin yapilmak zorunda olmasi ve herkes bu birseyleri yapamayabilir nesini anlayamiyorsunuz bunun anlayamiyorum.

4- ben turkcellin sattigi iphonelar diye bir tabir kullanmadim pardon demenize gerek yok o yuzden rahat olun. turkcellilerin nasil bir uygulamaya tabi olduklarini bilmiyorum eger oyle bir hizmetleri varsa ne mutlu turkcellilere ama sadece turkcellilere umarim aradaki farki anlamissindir. pil degistirmek icin servise gitmek de bambaska bir sacmalik ama neyse zor geliyorsa gitme cok mu zor vs.. gibi sacma cevaplar gelecek soylemedim farzedin. soylediginiz diger harici batarya ise gayet guzelmis en azindan sarj problemini ortadan kaldirma konusunda cok iyi

bu basliga son yazim olarak cihazin eksikliklerinden bahsedince vay efendim o boyle cozulur yok o sorun olmaz gibi yanitlar vermesi yazik bir durum. arkadasimda da ayni cihazdan var ve kendisiyle rahatlikla bu eksikliklerden konusabiliyoruz evet su yonu kotu ya da eksik diyebiliyor cunku olmayan bir eksiklikten bahsetmiyoruz. Turkiye de satilan en guzel telefon oldugu dogrudur ama herkesin ilk tercihi olmak zorunda degil. cihaza yapilan elestiriler cihaza onu tercih ettiginiz icin sizlere degil ne zor seymis iphonenun eksikliklerinden bahsetmek, mubarek din gibi dogmatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuz313131 -- 22 Şubat 2009; 12:38:13 >

• biriyle fikirleri 100% ortusen digeri ile de 90% zitlasan iki kisi bence guzel katkilarda bulunmus

gecebekcisi ,ile besiktasli engin1903

soledikleri bana zit ve uygun gelebilir ama orjinal laflar etmisler

ben de bi ombdusman edasiyla kisaca degerlendiriyim

1 inci sayfada detayli olarak eksikleri ve artilari yazdim . koskoca yazi oldu .. teknik eksikliklerini , kozmetik guzelliklerle kapatan bir cihaz (yorumumun patenti bana aittir , yazili izin olmadan kullanilamaz) ehue

onemli olan telefonun ne ise yaradigidir . herkesin beklentileri de farkli .. bana facebook , 80630 ve msn gibi seylere girmesi teknik eksikliklerini bir nebze olsun unutturuyor ..

ama gonul ister ki , her websitesini flash li flashsiz izliyim , copy paste ile vakit kazaniyim , zaman zaman bi de digital kamera tasimiyim telefon yeterli olsun

ama yok ..

yalniz solemistim , telefon seksi .. onemli olan da bu bnm neznimde

• Neden harkes kullandığı telefonunun forumunda iyi ve kötü yönlerini yazıp insanları bilgilendirmiyor da insanların kullandığı telefona çamur atmaya çalışıyor anlamıyorum.

gecebekcisi doğrudur burdaki herkesten telefon bilgisi fazladır itirazım yok.Ama iphone kullancıları zaten cihazı almadan önce neyi yapıp neyi yapmayacağını iyi biliyorlar.Sizin derin bilgilerinize ihtiyacı olduğumuzu düşünmüyorum.

Lütfen derin bilgilerini nokia forumunda paylaş
  • Yanlız burada herkesin saçmaladığı bir nokta var, yorumların %80'inde "1500 TL'yetelefon alıyorum şunu yapmıyo bunu yapmıyo".

E arkadaşım bu telefonu amerikadan aldım (2g) ve fiyatı 500TL. idi mayısta. Keza şu an amerikada satılan iphone'larda TL karşılığı en fazla 600-700TL'ye geliyor. sizin burada "o kadar para verdim" muhabbetlerinizi daha çok devlete ve getiren firmaya yapmanız gerekiyor.

500Tl'lik telefona 500TL vergi 500 tl'de kar koyup satarsanız bu telefonun eksikliği değildir. Bu cihaz 500TL ederinde bir cihazdır ve 500TL'ye yaptıkları şeyler inanılmazdır. burada aslında birçok insanın isyan etmesi gereken nokta "benim ülkemde neden her gelen ürüne %50-75 vergi biniyor?" olmalıdır.
  • Sacma sapan bir tartışma...Zevkler ve kişilikler farklıdır.Baştan boş bir fanatizm.
    İsteyen istediğini kullanır...Herkesin bir fikri var,karakteri ve zevk algısı var.Milleti salak yerine koymayın.

• bir ay süreyle iphone 3g 8gb ve samsung omnia'yı aynı zamanda kullandım.. birini arkadaşıma hediye edecektim 1 ay denemeden sonra omnia'yı kendime ayırdım iphone'u hediye ettim.. kişisel kullanım özelliklerine göre bana daha uyan telefondu omnia.. kulakta kulaklık dışarda geçirdiğim saatin çoğunda radyo dinlerim.. dizi seyrederim ve öyle convert monvert uğraşamam direk atıp oynatmam gerek.. mobil cihaz sonuçta dahili hafızayı herhangi bir bilgisayarda harici disk olarak görmeliyim vs. vs. herkes kullanımına göre bi tercih yapıyor saygı duymak gerek..
  • Donanim Haber forumlarinda en cok okunma sayisi ve populerlik: iPhone vs ...
    Bir tarafta iPhone fanatikleri, bi tarafta da anti-iPhone`cular
  • susun iki cihazda süper n97 ve iphone 3g 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayk

Zevkler ve kişilikler farklıdır.

• iphoneden uzun vadede sıkılacağını söyleyen bekciler yada soğukta büzüşenleri anlamıyorum. siz napıyosunuz nokialarınızla. sıkılmamak için flashlı siteleremi diriyorsunuz, yoksa 5 mp kameranızla sürekli video mu çekiyosunuz, yoksa temanımızı değiştiriyorsunuz sürekli aaa durun bi saniye unuttum ya kapağını değiştiriyorsunuz dimi kardeşim telefonla yapacağınız şeyler sınırlıdır iphone la yapacağınız şeyler sınırsız. iphonenin tek eksiği browseride flash olmamasıdır. bunu eleştirin bende katılayım size. ama sıkıcı bi telefon derseiz o zaman nokiadan sıkılmamak için ne yaptığınızı yazın buraya .bugün nokianın en baba telefonu n97 dimi sizden ricam youtube ya girin "iphone 3gs vs nokia n97" yazın. yüzlerce video çıkar. sadece bi kaçını izleyin iphone nin n97 yi hem hardware hem sowfware nasıl ezdiğini görün sonra gelin buraya ahkam kesin. bilende konuşuyo bilmeyende konuşuyo ya. özgürlük istiyoz dediysek herkes bildiği kadar özgür olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defakto01 -- 21 Ağustos 2009; 1:27:51 >

• iphone 3g satan birini gördüysen muhtemelen ya paraya sıkışmıştır yada 3g s alacaktır

iphone a başlayan başka bir telefon kulllanmak istemez kanımca iphone la insan zincirleri kırıyor adeta

iphone un yapamayacağı tek şey koyduğun zaman takla atamaz

isterseniz programla 5 mp boyutunda fotoğrafta çeker merak etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 21 Ağustos 2009; 1:41:38 >
  • bende 4-5 aylık bir iphone kullanıcısıyım. bu telefona JB yapmadan pek bişi yapılamıyo.
    şimdi 3.0.1 yazılımıçıktı. Telefonumu araya ulaşamıyo hep kapalı görünüyo. acayip bir kasma yavaşlama söz konusu. ve hiç bi progam yüklü deilkende böyle. ve şarj neredeyse 12 saat dayanmaz oldu. bu son yazılımlı. bekleki yenisi iyisi çıksında yükle.
    telefonda güya bluethut var ama daha bi kere kullanmışlıım yok yani. işime yaramıyo zaten.

iyi yönleride yok deil.
    karizması var, geniş ekran, güzel müzik keyfi vs.
    ama bu ilk saydıım eksiklikleri hataları kasmaları çabuk şarj bitmeleri telefondan soutuyo kullanıcıyı.
  • iphone da bluetooth var ama yok.
    iphone da 3g var ama yok.
    radyo hiç yok (niye acaba tesadüfen mi)

sadece ve sadece web de gezmek çok zevkli ama pile bakmayacan resmen eriyor. tabi vidyo da oynatmaz cava yok aha :)

herhalde insanın parasıyla rezil olması böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laserss -- 21 Ağustos 2009; 11:30:19 >
  • beceremiyorlar satıyorlar
    ben arkadaşımdan öyle aldım..
    tabii JB yapınca boyut atlanıyo bi ton şey deneme şansın oluyo sıkılmıyorsun...

en büyük sorun pil tabiki kamerası bile bence idare eder ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.