Şimdi Ara

herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon babamın malı değil arkadaşım.Dolayısıyla bu cihazı savunmak gibi bir niyetim yok yaptığım yorumlarda iPhone u savunmayıp sizin de eksikleri yersizce dile getirmenizden yakınıyorum...sizin bu saydıklarınızı 6 yaşındaki Ali de bilir...Bu cihaz gerçekten bir çığır açmış, rekabeti hızlandırmış dünyayı neredeyse tek eline almış nokia ya iyi bir tokat indirmiştir...radioymus bluetooth muş videoymuş 5 megapxiel miş oymuş buymuş...Demin ne dedim bu telefon bir çığır açtı...İlk nokia telefonları hatırlayın.5-8 mp mi vardı?Radio su mu vardı?Bluetoothu mu interneti mi vardı... iPhone un içine hepsini bir kerede sokup onu satışa sürmeyi bilmiyorlar mı sanki?Ticaret budur işte.Adamlar her yeni telefon sürümüne 1-2 özellik ekleyip bir önceki versiyonunun %10 pahalı haliyle satacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin9103

bu telefon babamın malı değil arkadaşım.Dolayısıyla bu cihazı savunmak gibi bir niyetim yok yaptığım yorumlarda iPhone u savunmayıp sizin de eksikleri yersizce dile getirmenizden yakınıyorum...sizin bu saydıklarınızı 6 yaşındaki Ali de bilir...Bu cihaz gerçekten bir çığır açmış, rekabeti hızlandırmış dünyayı neredeyse tek eline almış nokia ya iyi bir tokat indirmiştir...radioymus bluetooth muş videoymuş 5 megapxiel miş oymuş buymuş...Demin ne dedim bu telefon bir çığır açtı...İlk nokia telefonları hatırlayın.5-8 mp mi vardı?Radio su mu vardı?Bluetoothu mu interneti mi vardı... iPhone un içine hepsini bir kerede sokup onu satışa sürmeyi bilmiyorlar mı sanki?Ticaret budur işte.Adamlar her yeni telefon sürümüne 1-2 özellik ekleyip bir önceki versiyonunun %10 pahalı haliyle satacak

Siz dediniz diye çığırmı açtı şimdi bu alet bluetooth ve radyo 1.5 milyarlık alette yok haklısın "Ticaret budur işte" sanki kamerayı radyoyu bluetoothu interneti apple icat etti de nokia da özendi cihazlarına koydu gibi bir anlam çıkarmışşsınız İlk nokia telefonları niye düşüneyim ki şuanki nokia telefonları (yada apple hariç başka markaları se-samsung-lg-benq vs..) düşünmek varken.

"dünyayı neredeyse tek eline almış nokia ya iyi bir tokat indirmiştir..."
    buna ben sadece gülerim

• Öncelikle anlayışınızın bu kadar yüzeysel olmasına gerçetkten üzüldüm.Okuduğunu anlama=0. '' Siz dediniz diye çığırmı açtı şimdi bu alet'' demişsiniz ..kafanızdan senaryolar yazıp üsütne bir de oynamışsınız.. radyo ,bluetooth internet apple icadı mı demişim ben?bu anlamı çıkarıyorsanız diyecek sözüm, bahşedecek tebessümüm dahi yoktur....ilk nokia ları düşünmek lafına gelince..ÜSt mesajlarda nedense bir iPhone x Nokia karşılaştırması yapılmış.Benim ornegim ona istinaden verilmişti! son cümlene gelice sen gülmeye devam et.telefonda dünyada en çok kazanan marka Nokia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 20 Şubat 2009; 0:53:03 >
  • goruslerınızı okudum daha bi ıphone kullanıcısı degılım eksılerı ve artılarıyla bu cıhaz pıyasada sevenı var sevmeyenı var denıldıgı gıbı, alıcakmıyım alıcam suanda pıyasada bulunan urunlerın bırbırınden bı farkı oldugunu dusunmuyorum, klasık nokıa ıste 5800 son gozdesı ınceleme fırsatım oldu ve ıphone a rakıp gosterıldı gereksızdı sureklı baslıkları takıp edıyorum gezınıyorum bılgı edınmek ıcın fakat GECEBEKÇİSİ gozume takılmıstı iphone la iligi dusuncelerın senın ıcın sadece iphone değil dıger cıhazları vs vs ler ıcınde yorumların var gördüğüm kadarıyla fakat merak ıcındeyım bukadar soguksun bu cıhaza hazır ben almamısken nedır bıze tavsıyen neyı onerırsın hepsının bır arada oldugu bı cıhaz vardır sana gore ++++ lar cennetı bı cıhaz varmıdır onerını beklıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemçük -- 20 Şubat 2009; 1:37:48 >
  • Önerim; cihaza ayırabileceğin bütçe ve neler beklediğine göre değişecektir. Bunları söylersen ben de sana alternatifler sunabilirim. Ayrıca bir başka başlıktaki yazımdan alıntı yapmada da fayda var:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_29737671/tm.htm

Alacağın cihazın sana sunacağı her özelliğini kullanacaksan alınır, çünkü mevcut piyasa şartları altında başka seçimin yok.

Ama alacağın cihazın içerisinde kullanmayacağın özellikler mevcutsa, ödeyeceğin toplam paranın onlara da ödeneceğini hatırla ve kullanacağın özellikleri sunarken kullanmayacağın özellikleri sunmayan cihazlara yönel.

Hatta.. Senin için önemli olan kriterleri belirle ve hepsine bir puan ver, mesela fotoğraf çekimi 2 puan müzik kalitesi 3 puan, gps 1 puan gibi. Düşündüğün tüm modellerde hangi özelliklerin bulunduğunu belirle, sahip oldukları özelliklere göre puanlarını topla ve fiyatlarını toplam puanlarına böl.

2007 Eylül'ünde anakart alacakken benzeri bir tabloyu yapıp kendim için en iyisini seçmeye çalışmıştım, aşağıda o dönemde oluşturduğum tablo var, umarım sana da örnek olur
     herkes neden bu kadar fazla elinden çıkarıyor iphone'leri

Ayrıca cihaza karşı soğuk değilim, ihtiyacı o olana iPhone önermişliğim vardır; soğuk olduğum "fanatik tutum".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 20 Şubat 2009; 4:20:57 >

• niyeyse apple dan herhangi bir urun alan insanlarin cogu bir anda firmanin avukati kesiliveriyor. 1 yili askin suredir macbook pro kullanicisiyim o yuzden sende olmadigindan bilmessin gibi sacma yorumlar yapmayin lutfen. Sunu da soylemeliyim ki apple kadar tekelci, musterisini yolunacak kaz ve kobay goren baska bir firma daha yoktur. iphone a gelecek olursak kullanim ozellikleri bakimindan piyasadaki bana gore kesinlikle en iyi telefon fakaat pilini cikartamadigim (yedek pil olayi yok) , flash destegi olmayan , benim icin onemli olmasa da kamerasi vasat olan video cekim icin takla atmayi gerektiren , pil olarak iyi olmayan (xperia yi baz aliyorum) bir telefona nasil mukemmel diyebiliyorsunuz inanamiyorum evet bencede gayet guzel ama o kadar daha otesi degil. yani kullanislilik ve ozellik ayni seyler degil bunu anlamak gerekiyor sanirim.

bazi arkadaslar da iphone un onlara ozgurluk sagladigindan falan bahsetmis. arkadas ya saka yapiyor ya da sadece applestore kullanmak zorunda oldugunun ve telefonu dogru duzgun kullanmak icin jb yapmasi gerektigini farkedememis. yani telefonun ayarlariyla oynayarak siz onu ozgurlestiriyorsunuz o sizi degil. birde suan aletin gecmisi pek fazla olmadigindan ortalikta pek bir problem yok biraz zaman gecsin problemler ortaya ciksin o zaman gorucem bu iphonenun cok kaliteli oldugunu iddia edenleri haa ben kalitesiz demiyorum ama en kaliteli urun mu bana gore kesinlikle hayir sadece en iyi ambalajlanmis ve pazarlanan urun.

iphone sahipleri telefonlari ile gurur duyabilirler daha da uzun sure gurur duyarlar umarim fakat onlar gibi dusunmeyen herkesi iphone dusmani veya telden anlamaz olarak gormekten vazgecmeliler (en azindan cogu icin soyluyorum) ya bizdensin ya onlardan kadar aptalca birsey olamaz bu teknoloji dunyasinda kanimca.

• burada kimse bir ''kimlik'' yaratma olayında değil...benim en çok takıldığım nokta resmen iPhone hakkında işe yaramaz,sadece ama sadece gösterişli olan bir telefon gibi gösterilmesidir!ben bugun iPhone kullanırım yarın samsung , obur gun nokıa...su ana kadar nokia kullandım ve sıkıldım tüm telefonlarında aynı menü,aynı sekiller falan filan.Ama güzel yanı kaliteli,sağlam ve dayanıklılardı...tabi ki iPhone unda eksikleri var.kamerası ==> 2 mp cok az..video olmayışı büyük eksiklik,ama işte yavaş yavaş yahu bunların hepsini tek bir telefona yükleyip 4 milyardan mı satacaklardı!Bazıları olmusuz görüş bildirmekten cok resmen karalıyorlar.Çoğu zaman kendinde olmasa da çevresinde gördüğü arkadaşlarından duyduğu ya da forumlardan okuduklarıyla gelip burada KONFERANS veriyorlar... Ayrıca korkusuz31313131 ne bir telefon insanı özgür yapar ne de bir insan telefonu.Teknoloji ile gelecek özgürlüğü kim ne yapsın! ve bahsettiğin problemler neler çok merak ettım dogrusu su an o problemler saklanıyor da 2 yıl sonra ortaya cıkıp ceeee mi dicekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 20 Şubat 2009; 17:43:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: korkusuz313131

niyeyse apple dan herhangi bir urun alan insanlarin cogu bir anda firmanin avukati kesiliveriyor. 1 yili askin suredir macbook pro kullanicisiyim o yuzden sende olmadigindan bilmessin gibi sacma yorumlar yapmayin lutfen. Sunu da soylemeliyim ki apple kadar tekelci, musterisini yolunacak kaz ve kobay goren baska bir firma daha yoktur. iphone a gelecek olursak kullanim ozellikleri bakimindan piyasadaki bana gore kesinlikle en iyi telefon fakaat pilini cikartamadigim (yedek pil olayi yok) , flash destegi olmayan , benim icin onemli olmasa da kamerasi vasat olan video cekim icin takla atmayi gerektiren , pil olarak iyi olmayan (xperia yi baz aliyorum) bir telefona nasil mukemmel diyebiliyorsunuz inanamiyorum evet bencede gayet guzel ama o kadar daha otesi degil. yani kullanislilik ve ozellik ayni seyler degil bunu anlamak gerekiyor sanirim.

bazi arkadaslar da iphone un onlara ozgurluk sagladigindan falan bahsetmis. arkadas ya saka yapiyor ya da sadece applestore kullanmak zorunda oldugunun ve telefonu dogru duzgun kullanmak icin jb yapmasi gerektigini farkedememis. yani telefonun ayarlariyla oynayarak siz onu ozgurlestiriyorsunuz o sizi degil. birde suan aletin gecmisi pek fazla olmadigindan ortalikta pek bir problem yok biraz zaman gecsin problemler ortaya ciksin o zaman gorucem bu iphonenun cok kaliteli oldugunu iddia edenleri haa ben kalitesiz demiyorum ama en kaliteli urun mu bana gore kesinlikle hayir sadece en iyi ambalajlanmis ve pazarlanan urun.

iphone sahipleri telefonlari ile gurur duyabilirler daha da uzun sure gurur duyarlar umarim fakat onlar gibi dusunmeyen herkesi iphone dusmani veya telden anlamaz olarak gormekten vazgecmeliler (en azindan cogu icin soyluyorum) ya bizdensin ya onlardan kadar aptalca birsey olamaz bu teknoloji dunyasinda kanimca.

Bir iki yanlışınızı düzeltmekte fayda var..

1- Kimse iPhone mükemmel bir cihazdır demiyor. iPhone yapabileceklerini en mükemmel yapan cihazdır diyor. Arada uçurum var.
    2- Telefonu doğru dürüst kullanmak için Jailbrake yapmaya gerek yok, Telefonu doğru dürüst "BELEŞ" kullanmak için Jailbrake'e ihtiyaç var.
    3- Video çekimi için takla atmaya hiç gerek yok, Ama belekş video çekimi için takla gerekli.
    4- Aslında iPhone'un pili gayet iyi dayanıyor. Fakat iPhone çok kurcalanan bir cihaz olduğundan öyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 20 Şubat 2009; 19:00:55 >

• çoşuttu bunlar yaw he tamam cok kotu bı cıhaz kımse almasın oldumu
  • vallahi ya almayın aldırmayın elınızdekılerı satın ok kotu bir telefon bu iPhone aman aman düşman başına
  • iphone bende bir ara çok istiyordum. ekran kaymaları filan tuşsuz olması büyülemişti beni. arkadaşımdan ödünç aldım kullanayım dedim. ya iki gün sonra canım sıkıldı. esasında çok bişi yok cihazda. ama yaptığı iş olarak. mesela ekran kaymaları filan takılmadan güzel güzel kullanılabiliyor. filim izleme olayı mükemmel olmuş hem kalitesi hemde akıcı. müzik olayını denemedim. ama güzeldir büyük ihtimalle. herşey bir yana mükemmel bir net zevki sundu bana. yani kişi wifi ile nete girmek istiyorsa kesinlikle bir numara ve ona yaklaşabilende şuan yok.

haa eksikleri var mı çok çok fazla. ama ne istediğine bakar. bt ile dosya gönderememe, mms olmayışı gibi vs lerin açıkçası hiç bir manası yok. hayatımda daha mms atmadım. ama benim için bir cihaz gps olayını çözememişse açıkçası çokda mantıklı değil. dedikya herkesin kendi zevkine göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Kullanmayı beceremiyorsan,kullanabilenlere laf atmaya son vermeni görmek isteriz !!!

iPhone kullanıyor olsam, elinde iPhone ile gezen insanların en az %80'inden daha etkili bir şekilde kullanırdım bundan emin ol.

Ama iPhone ihtiyaçlarıma cevap vermediği için satın almayı tercih etmediğim bir cihaz, bu kadar.

Yani gecebekçisi kullanıcısının açıklamasına "kullanmayı beceremiyorsan" cevabı biraz komik olmuş
  • (Övünüyor olsam bile) övünmeye hakkım olup olmadığını zaten geçmiş mesajlarımı ve imzamda kendi yazdığım rehberleri okuyan insan bilir, ama kesinlikle övünmek için söylemiyorum bunu... (gerçi ben ne dersem diyeyim siz yine anlamak istediğinizi anlayacaksınız ya, o da ayrı konu..)

Cep Telefonu ve Aksesuarları forumunda benim düzeyimde teknik bilgiye ve beceriye sahip kullanıcı sayısı belli, beni bu şekilde eleştiren bir takım insanların bu kullanıcılardan olup olmadığı da belli; o yüzden sanki kendileri tasarlayıp üretmiş veya satılan her iPhone üzerinden bir kâr alıyormuş gibi iPhone'u körü körüne savunmak adına kendilerini nasıl komik durumlara düşürdüklerini görüyor, gülüyor, geçiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 21 Şubat 2009; 22:13:29 >
  • Verdiğin linkte bir bölüm dikkatimi çekti,

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Ayrıca son bir şey daha: Dünyanın "en çok tutulan" cihazı olan Apple iPhone sahipleri, cihazlarına iTunes üzerinden ücret ödeyerek satın aldıkları osuruk sesi çıkartma programı olan iFart sayesinde program yazarlarına ve (telefona ödediklerinin yanı sıra) Apple'a hatırı sayılır bir miktarda para daha kazandırdılar.

Yo, yo. Hiç bir yorum yapmayacağım. Cihazın "hedef kitlesi" zaten yeterince yoruma açık

Bu tarz genellemeleri yapma hakkını nereden buluyorsun? Bazı kullanıcılar indirdi diye tüm iphone kullanıcıları osuruk sesine para veren, luzumsuz insanlar mı oluyor yani. Dikkatini çekerim, son mesajlarında iphone'a değil direk olarak iphone kullanıcılarına yönelik yorumlar yapıyorsun. Burada bir kullanıcı kitlesini değil bir cihazı tartışıyoruz.

iPhone'un oldukça fazla eksiği olduğu konusuna zaten birşey demiyoruz. Tabiki çok büyük eksikleri var. Yanlız mesajlarından anladığım kadarı ile sen, bu eksikleri kapatmak için jailbreak yapan kullanıcıları "telefona verdikleri o kadar paranın üstüne birde jailbreak gibi işlemlerle telefonun eksiklerini tamamlamaya çalışan enayiler" olarak görüyorsun ve bunu açık olarak söylemesen de mesajlarında açık bir şekilde ima ediyorsun.

• Cihazın "hedef kitlesi" içerisinde kendini nasıl görebiliyorsun anlamış değilim; bu cihaz Kuzey Amerika'daki kullanıcı profili baz alınarak özellikle Kuzey Amerika'nın şartları için tasarlandı ve diğer ülkelerdeki kullanıcı profili Amerika'nınki ile tamamen aynıymış gibi doğrudan ihraç edildi.

Amerika'da yaşayan bir Amerikalı mısın? Hayır. O zaman sen ve Türkiye'deki diğer insanlar bu cihazın asıl "hedef kitlesi" içerisinde değilsiniz, yalnızca "hedef kitle olmamanıza rağmen satın almayı tercih etmiş" insanlarsınız.

Son mesajlarımda senin söylediğin üzere "yorum yaptığım kullanıcıların bir kısmının iPhone kullanıyor" olması "tüm iPhone kullanıcıları için bu yorumları yaptığım" anlamına gelmiyor; ifadelerimden bu anlam çıkıyormuş gibi ifadelerimi çarpıtmaktan nasıl bir çıkar sağlıyorsun?

Ayrıca ben JailBreak yapan kullanıcıları telefona verdikleri o kadar paranın üstüne birde jailbreak gibi işlemlerle telefonun eksiklerini tamamlamaya çalışan enayiler olarak görmüyorum; bu senin tabirin. Artık benim adıma konuşmayı bırak istersen?

Ben iPhone'a JailBreak yapılıp kazandırılan özellikleri, kendilerine JailBreak benzeri bir işlem yapılmadan ve üstelik çok daha düşük satış fiyatı ile halihazırda sunan cihazlar varken yine de gidip iPhone almayı tercih eden insanlardan bir kısmının, bu eksikler kendilerine hatırlatıldığında sergiledikleri agresif tutumu Bu davranışın anlamı o kadar para verdik böyle cihaz aldık sürekli eksiklerini birşeyler yükleyerek kapatıp duruyorum hayır salak değilim salak değilim salak olamam kimse öyle düşünmemeli bir şekilde benim sesim daha üstün çıkmalı ki kimse öyle düşünmemeli midir, merak etmiyor değilim diyerek sorguluyorum.

İkisi tamamen farklı şeyler...

Ayrıca seni ilk ve son kez uyarıyorum;
    daha fazla benim ifadelerimi kendine göre çarpıtıp, benim yerime konuşup tahrik unsuru yaratma!

• hocam cok merak edıyorum sen hangı cıhazı kullanıyorsun?
  • Profilime, hadi onu geçtim imzama bakmak bu kadar mı zor cemçük?
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin9103

Ayrıca korkusuz31313131 ne bir telefon insanı özgür yapar ne de bir insan telefonu.Teknoloji ile gelecek özgürlüğü kim ne yapsın! ve bahsettiğin problemler neler çok merak ettım dogrusu su an o problemler saklanıyor da 2 yıl sonra ortaya cıkıp ceeee mi dicekler?

ozgur olma durumunu ben iphone bizi ozgurlestiriyor diyen birine ithafen yazdim ustunde durmaya gerek gormuyorum.
    merak ettigin seyleri aydinlatmaya calisayim mesela apple bilgisayar alaninda son donemlerde guncelleme yayinlayip ayni gun geri cekmesiyle ve guncellemelerdeki diger ozensizlikleriyle dikkat cekiyor. bazi guncellemelerden bazi kullanicilar skntiya dusuyor ayni durum iphoneda da gayet olabilir bir durum. diger bir durum ise alet henuz 6-7 aylik zamana bagli bir asinma bozulma olmayacaginin sorunlarin senin tabirinle cee demiyeceginin bir garantisi var mi? bu durum her telefonun basina gelebilir ama oyle bir durum oldugunda apple insanlari nasil yolacak goreceksin (hersey garantiyle halledilmez kullanici kaynakli denilecek vs..)

• quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Bir iki yanlışınızı düzeltmekte fayda var..

1- Kimse iPhone mükemmel bir cihazdır demiyor. iPhone yapabileceklerini en mükemmel yapan cihazdır diyor. Arada uçurum var.
    2- Telefonu doğru dürüst kullanmak için Jailbrake yapmaya gerek yok, Telefonu doğru dürüst "BELEŞ" kullanmak için Jailbrake'e ihtiyaç var.
    3- Video çekimi için takla atmaya hiç gerek yok, Ama belekş video çekimi için takla gerekli.
    4- Aslında iPhone'un pili gayet iyi dayanıyor. Fakat iPhone çok kurcalanan bir cihaz olduğundan öyle görünüyor.

1- ikisi arasinda dediginiz gibi ucurum var ama yapabilecekleri en mukemmel cihaz mi benimde soyledigim seyler oraya dokunduruyor zaten mukemmelligini gectim yapabilecekleri en mukemmel cihazda degil

2- bi ton para verip aldiginiz bir alet icin ne zaman birsey indirmek isteseniz sizden para talep edilmesi size normal geliyorsa evet dediginiz gibi "BELES" kullanim icin ihtiyac var..

3- yine biton para vermissiniz ama o da ne kendiliginden video cekmiyor birseyler yapmaniz gerekli. olaya hep belesse zor yoksa sorun degil gozuyle bakmissiniz keske her markanin musterisi sizinn kadar hosgorulu olsa.. sizin icin zor olmayan bir baskasi icin olabilir ayrica insanlar niye ugrasmak zorunda olsun ki?

4- pilinin iyi oldugunu biliyorum ama omru azalmaya baslayinca daha fazla goze batmaya baslayacak ve buna yapabileceginiz tek sey telefonu oturup sadece pil parasida degil servis parasiyla birlikte yeni pil taktirmak. niye yeni pil icin ugrasacagim? ayrica ya ben telefonu cok kullaniyorsam yedek pil ihtiyaci duyuyorsam ne olacak? pil ihtiyacinin kisiden kisiye degistigini unutmamak gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: korkusuz313131

1- ikisi arasinda dediginiz gibi ucurum var ama yapabilecekleri en mukemmel cihaz mi benimde soyledigim seyler oraya dokunduruyor zaten mukemmelligini gectim yapabilecekleri en mukemmel cihazda degil

2- bi ton para verip aldiginiz bir alet icin ne zaman birsey indirmek isteseniz sizden para talep edilmesi size normal geliyorsa evet dediginiz gibi "BELES" kullanim icin ihtiyac var..

3- yine biton para vermissiniz ama o da ne kendiliginden video cekmiyor birseyler yapmaniz gerekli. olaya hep belesse zor yoksa sorun degil gozuyle bakmissiniz keske her markanin musterisi sizinn kadar hosgorulu olsa.. sizin icin zor olmayan bir baskasi icin olabilir ayrica insanlar niye ugrasmak zorunda olsun ki?

4- pilinin iyi oldugunu biliyorum ama omru azalmaya baslayinca daha fazla goze batmaya baslayacak ve buna yapabileceginiz tek sey telefonu oturup sadece pil parasida degil servis parasiyla birlikte yeni pil taktirmak. niye yeni pil icin ugrasacagim? ayrica ya ben telefonu cok kullaniyorsam yedek pil ihtiyaci duyuyorsam ne olacak? pil ihtiyacinin kisiden kisiye degistigini unutmamak gerek.

iPhone, kutusundan çıktığı hali ile;

- Kapasitif Ekran: Multitouch yardımı ile en mükemmel dokunmatik kullanım deneyimi
    - En mükemmel webde sörf imkanı. (Bu tür cihazlar arasında)
    - Üst seviye müzik ve video oynatma kalitesi (En iyisi olmadığı kesin.)
    - Muadili cihazlar arasındaki en iyi (hem görsel açıdan, hemde oynanabilirlik açısından) oyun deneyimi.
    - Son derece performanslı OS ve web browser.
    - Kullanması en kolay elektronik cihaz. Bu yüzden kullanım klavuzu sadece bir kağıttan ibarettir.
    - Arkasından sürüklediği inanılmaz yazılım ve format desteği. (MP4 tarihinde görmediği ilgiyi görmeye başladı, Sırf flash üzerine kurulu siteler bile iPhone için versiyonlarını çıkarıyorlar)

Bu özellikleri; en mükemmel kalitede ve performansta bir arada sunabilen (Hem de çok uzak ara) yegane cihazdır.

iPhone'u mükemmel yapan budur.
    Gerisi tartışılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 21 Şubat 2009; 12:39:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.