Şimdi Ara

Herkes öğretmenliği küçümsüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu nedir arkadaş 60 yaşında babanem bile beğenmiyor abi dünyanın en güzel mesleği mesleğin 5 ayı nerdeyse tatil 2800 tl maaş ek ders devlet yardımı vs 4 bine kadar çıkarsın iyi bir hocaysan krediler tak diye çıkıyor okul bahçesine gidin bayan hocalarda bile bmw auidi var cogunun cocugu koleje gidiyor 100bin tllik araçlara binyolar iki hoca evlense aylık 6 7 k gelirleri var gıttıklerı yerde ogrt.evlerı var belese tatıl yapıyon kimsede begenmıyor abı şu imkanlar hangi meslekte var? parasımı az nereye az allah aşkına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git öğretmen ol tutan mı var

Gerçi senin gibi 30 veletle uğraşmasıda kafa ister

Bunun kpss si var ataması doğu görevi varda varda tutan yok yazın gidin öğretmenlik niye küçümseyelim ki

Şunuda unutma tek maaşla öğretmen olup 50 milyara araba almak bile g*t ister
    O kadın kocası zengindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 26 Ekim 2015; 21:11:53 >
  • aTaNaMıYoRuZ !!!11! öĞrEtMeNlİk KuTsAlDıR !!!1
  • akşam dörtte eve gelip 1 saat özel ders verebilecek motivasyonun varsa şimdi çalış da tıp falan kazan.o motivasyon yoksa kendini kandırıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Git öğretmen ol tutan mı var

Gerçi senin gibi 30 veletle uğraşmasıda kafa ister

Bunun kpss si var ataması doğu görevi varda varda tutan yok yazın gidin öğretmenlik niye küçümseyelim ki

Şunuda unutma tek maaşla öğretmen olup 50 milyara araba almak bile g*t ister
    O kadın kocası zengindir

sanki tıp okuyan herkes 10 bin tl maaşla başlıyor üni bıtırdıgın ay iş buluyon

• celebi224 C kullanıcısına yanıt
    kardeş ironi mi yaptın? anlamadım?
  • celebi224 C kullanıcısına yanıt
    Ben öyle bir şey mi dedim bence bu kafayla anca öğretmenlik okursun zaten diyorum ki öyle abartığın bi maaş değil öğretmen maaşı hele tek maaşla geçinmeye kalkamazsın diyorum o 100milyarlık arabayı kocası zengin öğretmenler alır yada tarla sı yatırımı olan 0 dan başlayıp da ev bile almak öğretmen için lüsktür bu ülkede(tek maaş olmak koşuluyla)

Nerden mi bilmiyorum annem babam boşandı önceden eve 8 milyar girersi şimdi annem ek olarak özel ders falan veriyor ki masrafları karşılasın yetsin kredisi elektriği suyu doğal gazı var bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 26 Ekim 2015; 22:24:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebi224

bu nedir arkadaş 60 yaşında babanem bile beğenmiyor abi dünyanın en güzel mesleği mesleğin 5 ayı nerdeyse tatil 2800 tl maaş ek ders devlet yardımı vs 4 bine kadar çıkarsın iyi bir hocaysan krediler tak diye çıkıyor okul bahçesine gidin bayan hocalarda bile bmw auidi var cogunun cocugu koleje gidiyor 100bin tllik araçlara binyolar iki hoca evlense aylık 6 7 k gelirleri var gıttıklerı yerde ogrt.evlerı var belese tatıl yapıyon kimsede begenmıyor abı şu imkanlar hangi meslekte var? parasımı az nereye az allah aşkına

Öncelikli olarak, babanenizin eğitim durumu, mesleği nedir? merak ettim.
  • öğretmenlik güzel meslek lakin kpss atama falan derdi var işte yoksa bence kutsal bir meslek sonucta bize öğreten onlar ilk bilgilerimizi,okumayı,yazmayı
  • 2800 taban maaş mı ?
    2300-2500 alıyorlar max diye biliyorum.
    Bizde audi mercoya binen hiç yok hepsi 30-50bin seviyesinde araçlara biniyor

• sırf bu yüzden istediğim meslek olan türkçe öğretmenliğinden soğudum,ne istiyorsun diyolar öğretmenlik diyorum,suratlarını ekşitiyorlar,bazılarının da kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım geliyor.
  • Şahsen ben Türkçe öğretmenliği tutarsa gideceğim. Parası az ama umrumda olmaz çünkü istediğim yapabileceğim bölüm. Eğer para hesabı yaparsan hiçbir meslekte mutlu olamazsın anca büyük markaların ceosu olursan anca aldığın parayı beğenirsin. O da belki. Maaştan önce işi sevmek önemli . Artık 65 yaşında emekli olunuyor yanı mezun olduktan 40 yıl sonra mezun olacaksın çekilir mi 40 yıl sevmediğin bir işte.

En son yapamayacağını anlarsanda dönüşü yok bir iktisat mezunu değil sonuçta bankayı sevmeyip başka bir şirkette işe girsin.

Eğer seçecek olursa sevmek önemli yok 2bucuk maaş felan hikaye.
  • parayla işi çok olanın derdi çok olurmuş ne alaka şimdi bilmiyorum ama olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.