Şimdi Ara

Herkes PSP de En Sevdiği 10 oyunu yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 God of War gos ve coo
    2 Resistance Rettirbution
    3 Metal gear solid Portable ops ve Peace WaLker
    4 KiLLzone Liberation
    5 Dante'S İnferno
    6 Little big planet
    7 Grand theft Auto Chinatown Wars
    8 Prince of persia revelations ve Rival swords
    9 Grand theft Auto Vice city stories
    10 Tekken 6

• 1- tactics ogre let us cling together
    2- patapon (1-2-3)
    3- god of war ghost of sparta ve chains of olympus
    4- burnout legends
    5- ys seven
    6- legends of war patton's campaign
    7- final fantasy ix (ps1 oyunu)
    8- gta chinatown wars
    9- loco roco (1-2)
    10- world rally championship
  • 1-God Of War Ghost Of Sparta
    2-Monster Hunter 3rd
    3-The 3rd Birthday
    4-Undead Knights
    5-Assasin Creed Bloodlines
    6-Burnout Legends
    7-Patapon
    8-Pes 2011
    9-012 Dsidia
    10-FF 7 Crisis Core
  • 1 God of War serisi
    2 Gran Turismo
    3 Metal Gear Solid Peace Walker
    4 Ace Combat serisi
    5 Little Big Planet
    6 GTA serileri
    7 Exit serisi
    8 Pursuit Force serisi
    9 PES 2011
    10 Burnout serisi
  • Ben Online Manager'in diğer kişiliğiyim. Banlamayın lütfen
    1. sıraya kesinlikle Tactics Ogre oyunu koyarım tartışmasız. Bütün Turn Based RPG'lerden daha üstün bir oyun ancak çok karmaşık bir yapısı var. Windlove'dan özel rehber istiyorum
    2. İse GOW Ghost of Sparta bence. Cehennemde olsun buzulllar olsun her çeşit mekan var.
    3.RPG severler kaçırmasın Persona 3'ü. Yine sıra tabanlı bir oyun ama olsun.
    4. Fazla söze gerek yok MGS Peace Walker
    5. GTA serileri kesinlikle.
    6. Locoroco serilerini atlamak delikanlılığa sığmaz
    7. The Warriors gibi efsane var ve yazmamak
    8. Mercury serileri owwww yeah
    9. Motorstom çok güzel tabi si
    10. Daxter oynamayan ölsün die.gif

• 1-God Of War-Chains of Olympus
    2-God of War-Ghost of Sparta
    3-Dante's İnferno
    4-Fifa 11
    5-Prince of Persia
    6-Tekken 6

Daha var da şimdi aklıma gelenleri yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Ben Online Manager'in diğer kişiliğiyim. Banlamayın lütfen
    1. sıraya kesinlikle Tactics Ogre oyunu koyarım tartışmasız. Bütün Turn Based RPG'lerden daha üstün bir oyun ancak çok karmaşık bir yapısı var. Windlove'dan özel rehber istiyorum
    2. İse GOW Ghost of Sparta bence. Cehennemde olsun buzulllar olsun her çeşit mekan var.
    3.RPG severler kaçırmasın Persona 3'ü. Yine sıra tabanlı bir oyun ama olsun.
    4. Fazla söze gerek yok MGS Peace Walker
    5. GTA serileri kesinlikle.
    6. Locoroco serilerini atlamak delikanlılığa sığmaz
    7. The Warriors gibi efsane var ve yazmamak
    8. Mercury serileri owwww yeah
    9. Motorstom çok güzel tabi si
    10. Daxter oynamayan ölsün die.gif

:) tactics ogre başlarda karışık gelir ama oynadıkça alışılır ve öğrenilir. şimdilik takımında en az 2 healer tut. healerlara exorcism ve revive arcana'larını mutlaka ver. revive öldüğünde diriltecek (3'ten geriye sayar her tur dönüşünde) exorcism ise undead düşmanları (bunlar öldüğünde mavi yanıp 3'ten geriye sayınca geri dirilir) komple öldürmeye yarar. ayrıca her elemanının 3 kalplik canı olur. bi savaşta ölür de diriltmezsen 2'ye düşer. eğer tamamını tüketirsen bi daha geri dönüşü olmaz. canopus adlı elemanın en iyisidir denam ile birlikte çok işini görür. eğer girdiğin savaş içinden çıkılmayacak derecede zorsa canopus'u target adama sal işini bitirsin. yine karşılaşacağın değişik türde düşmanlar olacaktır dragon, beast, reptile vs türlerinde.. bunlar için de skill alırken hangi düşman geliyorsa önündeki bölüme onlara hasar vereni al. dragon dolu olan bi yere girerken savaşçılarına dragonology skillerini al vs. healer'lara bu skilleri almana gerek yok. bi mage iyi işine yarayacaktır, sleep ve paralyse önemli büyülerdir. hangi silahı kullanıyorsan o elemanına o skili mutlaka al çünkü o skill level atlayacak ve sana finishing moves verecektir. tek vuruşta dağ gibi düşmanı devirebilirsin (tabi savaş ekranında sarı bardaki TP denilen taktik puanın doldukça) L1 ile savaş içi 50 hareket geriye gidebildiğin chariot sistemini mutlaka kullan muazzam bi olay.. bir de bol bol save kayıt al ayrı slotlara. ben oyunu bitirdiğimde 8 slot kaydım vardı. haritada dolaşırken bol bol grind yap rastgele savaşlara yakalanıp katıl, bol level atlayıp skill puanlarını yükselt. savaş sonlarında ekstra sana gereksiz ganimetler verir çer çöp bakır vs. onları götür götür sat. iyice sıkıştığın anlarda ise warren report'u incele her şeyin açıklaması mevcuttu yanılmıyorsam:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chapter 2'ye gelmiştim ama oyunun başında yanlış kartlar seçtiğim için dün tekrar başladım. Neyse onu da hallettim çok şükür. Canopus adlı eleman kesinlikle ana karakterden daha çok işlevi olan bir karakter. Ayrıca büyü ile yüksek hasar da verebiliyor. İyi güzel ancak shortbow kullanınca da 10-15 vuruyor oyun işkence oluyor. Bu sefer Stonebow alıyorum iki elli ama bu sefer de Finishing Move olmuyor.
    12 kişi seçebiliyoruz ama her tur 3 kişi hareketi ile sınırlı olduğu için az sayıda ama net karakterler seçiyorum. Oyunun başında bize katılan Hammer kullanan Warrior ne içtiyse aynısından istiyorum çünkü adam 10 vuruyor onu da %20 şansla vuruyor.
    Adamlarımızdan birisi düştüğünde de Blessing Stone kullansan bir türlü kullanmasan bir türlü. Çünkü kalkınca bu seferde yine 10 hp ile falan başlıyor ve yine oku yiyince yine düşüyor...

Edit. Motorstom bir yandan MGS Peace Walker bir yandan Tekken 6 bir yandan Persona 3 bir yandan offf ne zaman bitecekler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturdyHead -- 27 Nisan 2011; 19:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Chapter 2'ye gelmiştim ama oyunun başında yanlış kartlar seçtiğim için dün tekrar başladım. Neyse onu da hallettim çok şükür. Canopus adlı eleman kesinlikle ana karakterden daha çok işlevi olan bir karakter. Ayrıca büyü ile yüksek hasar da verebiliyor. İyi güzel ancak shortbow kullanınca da 10-15 vuruyor oyun işkence oluyor. Bu sefer Stonebow alıyorum iki elli ama bu sefer de Finishing Move olmuyor.
    12 kişi seçebiliyoruz ama her tur 3 kişi hareketi ile sınırlı olduğu için az sayıda ama net karakterler seçiyorum. Oyunun başında bize katılan Hammer kullanan Warrior ne içtiyse aynısından istiyorum çünkü adam 10 vuruyor onu da %20 şansla vuruyor.
    Adamlarımızdan birisi düştüğünde de Blessing Stone kullansan bir türlü kullanmasan bir türlü. Çünkü kalkınca bu seferde yine 10 hp ile falan başlıyor ve yine oku yiyince yine düşüyor...

Edit. Motorstom bir yandan MGS Peace Walker bir yandan Tekken 6 bir yandan Persona 3 bir yandan offf ne zaman bitecekler bunlar

daha iyi bowlar alacaksın zaten oyunda ilerledikçe. önemli olan skillerde bow seçili olsun, o skill level atladıkça ki karakterden bağımsız level atlıyor daha iyi vuracaktır. ayrıca ben oyunu bitirirken 5-6 finishing move vardı. önemli olan finishing move yapabilene kadar etraftaki düşmanlara okla normal atışlar yap ki atış yaptığında daha çok taktik puan alırsın. taktik puanı da finishing move olayı için yeterli doldurduğun zaman sal canopusu hedef adamın üstüne. blessing stone olayından ziyade healerlara revive magicleri al. orada zaten dediğin gibi düşük can ile kaldırıyor ayağa askerini ki işin esprisi 3'ten geriye sayımı tamamlamaması. tam 1'e geldiğinde sayım bas revive'ı, yetiştirebilirsen heal de basar o askeri kullanabilirsin... ben daha persona 3 oynayacaktım bak iyi hatırlattın :)

• İki oyuın vardı.Biri Star Wars diğeri God of War...
  • 1. Jeanne D'Arc (Benden başka beğenen yok galiba)
    2. Tactics Ogre
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa72

1. Jeanne D'Arc (Benden başka beğenen yok galiba)
    2. Tactics Ogre

pspde beğendiğin 2 tanemi oyun var yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: qoweq2

?
  • flatout head on herkese tavsiye ederim pc oyunu ile hiçbir fark yok grafiklerde gayet iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

?

güzel bi konu neden hic ilgi yok die :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

?

güzel bi konu neden hic ilgi yok die :D

Ben alayım psp yi yazarım insallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.