Şimdi Ara

Herkes skoda superb diyor.... Nedir bundaki özellikler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
19.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

superb in 2.eli çok yüksek değil çok düşüktür.millet o yüzden tercih etmıyor.2.el de araçlarına passat muamelesi yapan superbciler 32 sene aracını satmayı bekliyor.
    valla bu iş birazda şans işi galiba ben ocak 2011 de 53 bine aldığım superb i temmuz ayında 52 bine sattım.sadece sahibinden.coma ilan vermiştim,arabaya falan satılık diyede yazmamıştım.tam bir ay telefonumda susmadıç.

valla bu iş birazda şans işi galiba ben ocak 2011 de 53 bine aldığım superb i temmuz ayında 52 bine sattım.sadece sahibinden.coma ilan vermiştim,arabaya falan satılık diyede yazmamıştım.tam bir ay telefonumda susmadıç.
  • Orijinalden alıntı: brk65

Orijinalden alıntı: RoLaN

superb in 2.eli çok yüksek değil çok düşüktür.millet o yüzden tercih etmıyor.2.el de araçlarına passat muamelesi yapan superbciler 32 sene aracını satmayı bekliyor.

1 ayda iyi satmışsın hocam passat almış olsaydın ocakta 3 günde 5 bin tl fazlasına satardın

• arkadaşa 2008 model superb 1.9tdi elegance alalım dedik millet uçmuşş hatta coşmuş 50-60 bin tl gibi rakamlar istiyorlar.. 30-40 bin tl gibi rakamlara dolu dizel avensis elegant var.. passat 2.0tdi highline var.. vectra 1.9cdti elegance var.. hatta 2004 bmw 5.20d ler bile var 60-65 bin civarına.. bunlar arabalarını ne sanıyorlar merak ediyorum mercedes bmw mi.. neyse arkadaşa 40 bin tl ye gittik 2.0tdi passat highline aldık birebir donanımıda superb ile aynı belki fazlası vardır eksiği yokdur..

satamazlar o fiyatları kimse ikinci el skodaya 50-60 bin tl vermez isterse altın kapı kulbu taksınlar zaten ilanların çoğunu bizim arkadaş takip ediyormuş aylardır superb istediği için ilanların çoğu 7-8 aydır hatta 1 yıldır duran ilanlarmış yani satılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 30 Ağustos 2011; 12:01:55 >
  • Arkadaşlar konuya biraz paralelden giriş olacak da, bu superb'ün yeni kasalarında da twindoor özelliği devam ediyor mu, 2019 modelin kullanma kılavuzunda göremedim de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.