bence güzel bi hizmet, millet niye tepki veriyor anlamadım,sizde varsa almayabilirsiniz, ama bu hizmeti küçümsemek doğru değil!
ben almıyorum...
neden bu eleştiriler bende anlamadım
gercekten yapılan cok iyi ben tebrik ederim bu sacma sapan elestirilerede bi anlam veremedim herkez microsoft tekelinden cok memnun demekki bi işletim sistemine 400$vermek cok akıllıca bir olay
2-3 hafta önce o siteden istedim ama hala gelmedi
Abi be bana suse redhat fln kulana bilecegim bişi ver yeni guzel olsun
Daha linux kurmadım ama komutlardan anlarım biraz :)
Nasıl nerden alıcaz ?
istekleriniz tekrar yapın ve gönderelim..
bir kaç sorunumuz vardı site ile ilgili onlar halledildi şimdi tamammen faaliz..
texbox ları doldurum gönder denildğiğnde The page cannot be displayed
denior codellnet
www.linuxdagitim.com
kullanmanı rica etsem.....
sen hanqi sürümünü ve pakette neler olcuak acaba biraz açar mısın dostum ? ben de fazla bilmiyorum ama öqreniriz..
Dergilerin verdiği linux cd leri Live cd yani tanitim maksatli hic biri full deil linuxu öyle kurunca kullanılmıyo tam faal kullanıcaksan bir sürü modülü var.Arkadasin yaptigi uygulama bence cok güzel fakat kargo parasi vermek istemeyenler netden indire bilir ücretsiz sekilde linuxu + Mandrake & Red Hat & Suse 'ler En az 3 Cd buda 2 gün falan demek Kotasi Olanlar bence Arkadastan istesin.Kolay Gelsin codellnet Linux tanitimi için faydali bir iş yapiyorsun bana göre
yaw konuyla alakalı değil ama benim mesaj sayım artmıyo bırak artmayı 936 ydı 900 düştü noluyo yaw
silinen mesajlar veritanınında bekletiliyor, daha sonra toptan siliniyorlar sanırım, bu yüzden olabilir!
quote:
Orjinalden alıntı: Tyranid
yaw konuyla alakalı değil ama benim mesaj sayım artmıyo bırak artmayı 936 ydı 900 düştü noluyo yaw