Niye herkes deli dehşet tıp ve diş kötülüyor Bilgisayar yüceltiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkesin deli dehset tip dis kotulemesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çunku sağlık sektöru rezil durumda çalışanların çoğu antidepresan ilaçlar kullanıyor ruh sağlığını stabil tutabilmek için. bugun izmir belediyesi temizlik işçisinin maaşı 27bin tl iken uzman drun sabit maaşı 30 bin tl kimsenin maaşında gözümüz yok ama insanın hayatı üzerinde karar veren riski yüksek bir meslek çalışanın bu maaşı almasının hiçbir mantıklı açıklaması yok senelerce dirsek çürütüyor bu insanlar çalışma koşullarından bahsetmeye gerek yok haberlerden duyuyorsundur.Sözün özü tıp yazanların çoğuna bu farkındalık geliyor ama iş işten geçmiş olabiliyor…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayağı bir tıp yazacak adam var o yüzden
Uzmanın sabiti otuz bin mi hocam araştır öyle yaz,forumda böyle yazıları ciddiye alanlar oluyo ve ona göre tercih kararı veriyo millet..
@kro60 @randyrhoads7 Buyrun gençler çok sevdiğim bir psikiyatri hocamızın görüşleri siz doktorların çok para kazandıgını mı zannediyorsunuz
Doç. Dr. Ali Erdoğantwitter
“Allah daha çok versin. Bu pahalılıkta az bile bu para. Ancak 30 yılını çürütmüş, sorumluluğu çok fazla olan aşırı riskli bir iş yapan uzman hekimin 30 bin TL maaşı olması biraz şey değil mi?”https://twitter.com/erdoganali006/status/1686706789633384448?s=46&t=C8s6SiL4A2YL3trjiqJMOQ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sabitin 30 bin olup olmamasına göre tercihini değiştirecekse baştan tıp yazmasın zaten
Ben bordrolara sahip değilim sayın ankaratıplıyı davet ediyorum konuya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 2 Ağustos 2023; 15:52:17 >
Abi olay çok basit. Tıp veya diş hekimliği yazmak bu ülkede kendini garantiye almaktır. Çünkü hizmet sektörü, sürekli nüfus artıyor her zaman ihtiyaç olacak. Diğer yandan mühendis olarak 5 bine de var 100 bine de mühendis var, senin aradan sıyrılman lazım ki iş bulabilesin (veya itü odtü vs). Ben pratisyen doktorum, üst tarafta arkadaşın yazdığı uzman sabit 30 yanlış ki doktorun maaşı parça parça yatıyor yani 30 günde toplam ne yattı ona bakman lazım.
-
Emre hocam merhabalar özelden bi türlü mesaj gönderemiyorum burdan size sorayım benim askerlik tecili mezuna altı ay kala bitiyo mezuniyette sıkıntı çıkarmazlar değil mi hocam
Bu kadar insanin bir meslegi kotulemesi belki de meslegin kotu olmasinin neticesidir. Bunu da bir dusunmek lazim bence.
-
parça parça yatması iyi bir şey mi ? Niye herkes tek kalemde maaş alırken bu insanlar nöbet paralarını 1 ay sonra alıyorlar ? Neden emekliliğe yansıyan maaşları sabit maaşları bunların üzerine dusundunuz mu ? Ben zaten uzm dr toplam 30 alıyo yazmamısım emekliliğe yansıyan sabit maaşı 30 demişim bu arada bakış açınız da çok dar kendini garantiye almak demissiniz tıp fak verdiğiniz emeği mühendisliğe verseniz de aranan eleman olursunuz merak etmeyin
Tıp Türkiye sartlarinda secilecek en iyi bolum ama discilige yorum yapmam az bile söylüyoruz. Tyler durden gibi sabunla ugrassinlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X