>Arkadaşlar öncelikle merhaba,yorumlarınız içinde şimdiden çok sağolun.Benim sorum 2-3 ay önce hızım 2045/799 a düştü eve servis geldi ölçüm yaptı ve sizin hat bunu desteklemiyor dedi fakat daha 3 gün önce 8091-9200 kbs arasında alıyordum ama 2045 ide desteklemiyormuş benim sorum şu madem desteklemiyor ping sorunum yok hat kopması olmuyor en önemliside modem arayüzünde alabileceğim en yüksek hız 16900kb/s görünüyor neden 1024 değilde 2045 e sabitlediler iyi günler
Gereksız konular acmaya gerek yok fıkır soylenıcek bısey yok ortada arayacaksınız ttnet hız sorunu dıye baglandıktan sonra orda halledebırlerse hallederler herseyın cozumu burada degıl.
Bence bize danışmasında herhangi bir sorun yok. Nede olsa burası bir forum.
forumun amacı zaten çözüm bulmak değil, paylaşmak yol göstermek, aynı olayla karşılaşan varsa tecrübesınden yararlanmak vb.
arkadaşlar sağolun 5-6 kere arama rağmen düzeltilmedi.Onun dışında tartışmaya gerek yok forum herkese açık isteyen fikrini paylaşabilir.Aramadan bu işi halledebileceğim alternatif bir yol mevcutmudur acaba iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: uniqron
arkadaşlar sağolun 5-6 kere arama rağmen düzeltilmedi.Onun dışında tartışmaya gerek yok forum herkese açık isteyen fikrini paylaşabilir.Aramadan bu işi halledebileceğim alternatif bir yol mevcutmudur acaba iyi günler