Şimdi Ara

HERKESİN TEK AMACI VÜCUDUNU ŞİŞİRMEK Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ronnie coleman gibi vücudum olacağına tyler durden gibi vücudum olsun yeğdir. düşük yağ ve düşük kilo ile fit olmak için bu sporu yapan yok mu? niye herkese zargana deniliyor? adam belki öyle seviyor olamaz mı?

ben ince ve kaslı bacak seviyorum. oblik ve alt karın kaslarının belli olmasını seviyorum. yağsız ve parçalı omuz, göğüs, sırt seviyorum. tek ben miyim böyle düşünen?

• Ergen kitleyi takip etmeyi ve ergence düşünceleri bırak ne istiyorsan onu yap.
  • Yok be kardeşim.
    şişmene gerek yok.
    sağlıklı yaşam en iyisi.
    Düşük yağ oranı, yüksek kas oranı.
    İlla idol istersen. Ronaldo derim.
  • AHAHAHHAHAHAHA Spor salonuna gelip abi senin kadar olmama gerek yok tyler durden kadar olsam yeter diyen adamlar en gıcık olunası insanlardır. O adamın karşısında o lafı söylemek nedir arkadaş. Sen zaten istesende o adam veya ronnie coleman(oha be kardeşim örneğine.) kadar olamazsın. Adam yıllarını vermiş bu spora.
  • hocam ben zayıfım hedefim hayvan gibi şişmek değil zaten bana yakışmaz da. benim amacım normal kiloma çıkıp düzgün bir görünüme sahip olmak. yüz ne kadar düzgün olsa da vücut olmazsa pek de bir işe yaramıyor bi süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 14 Ekim 2019; 20:22:3 >
  • hayvan gibi şişmek bana yakışmaz diyenler daha 20 kg dambıl ile curl yapamayan kişilerin olması tam türk mantığını anlatıyor.

Daha emekleyi öğrenemeden ben olimpiyatlara katılmam bana yakışmaz demek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLIFE

hayvan gibi şişmek bana yakışmaz diyenler daha 20 kg dambıl ile curl yapamayan kişilerin olması tam türk mantığını anlatıyor.

Daha emekleyi öğrenemeden ben olimpiyatlara katılmam bana yakışmaz demek gibi.
    bir salonda kaç kişi nizami olarak min. 8 tekrar 20 kg dumbbell curl yapabilir? üyelerin %10'u ancak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adı üstünde building. inşa ediyorsun her mimar kendi çizimini yapar. sana kalmış nasıl bi vücut istediğin
  • Plaj vücudu, düzgün bir postur hedefim. Öyle göğüsler kollar bilmem kaç cm olsun kafasında değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır egomuzu tatmin etmek, normal insanlardan daha görkemli daha ilgi çekici olmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.