Şimdi Ara

Herşeyde en iyiler neden yengeç burcundan çıkar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aman yarabbi şaka olmalı bu. Einstein ın çalışmalarından haberin yok herhalde hayır teslayı daha iyi görebilirsin ama çırağı bile olamaz demek einsteina haksızlık.

Adam 300 yıllık newton fiziğini yıkmış uzayı ve zamanı anlamamızı sağlamış biri o olmasaydı bırak marsa gitmeyi aya bile gidemezdi insanoğlu.

Neyse adam yahudi diye pek seveni yok zaten ortadoğuda :)

Şunu şuraya dökeyim merak eden açar okur
    http://www.evrimagaci.org/makale/153

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 6 Mayıs 2017; 20:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

ne OMG! Einstein bilimde Nikola tesladan daha mı iyi?bu konudan haberin yok herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 Einstein tabiri caizse Nikola teslanın çırağı bile olamaz.günümüzdeki teknolojik aletleri buluşları hemen hemen hepsini Nikola tesla icad etmiştir.sakın dışarda kimseye Einstein Nikola tesladan daha iyi deme gülerler adama

hocam iyi misiniz biri teorik çalışıyor biri pratik kulvarları farklı bir kere.eyvallah teslayı ben de çok severim ama dışarıda einstein gibi "kulvarının" yıldızlarından birine gerizekalı muamelesi yapmayın asıl size gülerler

asıl sen iyi misin kardeşim?ben einsteina gerizekalı muamelesi yapmadım yapmıyorum.einstein dünyanın gelmiş geçmiş en iyi bilim adamlarından biridir.ama Nikola tesla tüm zamanların gördüğü en büyük mucid ve dâhisidir.sen şu anda bilgisayarını telefonunu tabletini televizyonunu oyun konsolunu Nikola tesla sayesinde kullanıyorsun.farkında mısın?

Farkındayım hocam.teslayı sandığınızdan daha iyi biliyorum.ve "einstein teslanın çırağı bile olamaz" demek bi nevi einsteine gerizekalı demektir

yav dostum o benim sözüm değil.bizim yan komşumuz hukuk okumuş bu yüzden herşeyi bilen Ahmet amca diye biri var.onlara misafirliğe gittiğimizde o söylemişti tesla einsteinın çırağı bile olamaz diye.bende onun sözünü kullandım.

• Burçlara inanan biri olarak bilim hakkında cok fazla atıp tutuyorsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Aman yarabbi şaka olmalı bu. Einstein ın çalışmalarından haberin yok herhalde hayır teslayı daha iyi görebilirsin ama çırağı bile olamaz demek einsteina haksızlık.

Adam 300 yıllık newton fiziğini yıkmış uzayı ve zamanı anlamamızı sağlamış biri o olmasaydı bırak marsa gitmeyi aya bile gidemezdi insanoğlu.

Neyse adam yahudi diye pek seveni yok zaten ortadoğuda :)

Şunu şuraya dökeyim merak eden açar okur
    http://www.evrimagaci.org/makale/153

aslında çırağı olması benim fikrim değil.önceki mesajımdada belirttiğim gibi bizim bir komşumuzun sözü o.katılıyor muyum desen bir fikrim yok derim.komşumuz çok bilgili olduğu için ona güvendimde yazdım.einstein herşeyden önce atomu parçaladı.ve bu en büyük dünya buluşlarından biridir.einsteinda alanında süper olan bir insan.ama bana soracak olursanız ben tesla derim.

• ben mi? bu konuda bilim hakkında detaylı bilgi vermedim.ben sadece bilim insanlarından bahsettim.tabii senin nasıl algıladığına bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyyAmerikaWhoAreYou

Dünyanın en iyisi bi balık burcu ama

UZUN ADAM Bende bir balık burcuyum.

Nickinin sonuna ya eklemelisin

• Sword Master kullanıcısına yanıt
    Hocam konudan çoooook uzak olduğunuz çok belli Einstein-Tesla tartışmaları çocukca geldiği için iki değerli bilim insanı tartışmasına girmek istemiyorum neyse istediğinizi düşünün ne diyeyim. Ama bilim anlamında çok büyük felaket şu söyledikleriniz. Tesla bir elektrik mühendisidir mucittir. Şöhreti yaptıklarından çok yaşadıkları sayesinde gelişmiştir. Einstein ise kelimelerle anlatılmaz. Muazzamdır. Fiziği baştan yaratmıştır. Adeta yeni bir bilim yaratmıştır. Einstein la karşılaştırılacak tek adam Newton dur. Ki o bile çok uzak kalır. Neyse iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Hocam konudan çoooook uzak olduğunuz çok belli Einstein-Tesla tartışmaları çocukca geldiği için iki değerli bilim insanı tartışmasına girmek istemiyorum neyse istediğinizi düşünün ne diyeyim. Ama bilim anlamında çok büyük felaket şu söyledikleriniz. Tesla bir elektrik mühendisidir mucittir. Şöhreti yaptıklarından çok yaşadıkları sayesinde gelişmiştir. Einstein ise kelimelerle anlatılmaz. Muazzamdır. Fiziği baştan yaratmıştır. Adeta yeni bir bilim yaratmıştır. Einstein la karşılaştırılacak tek adam Newton dur. Ki o bile çok uzak kalır. Neyse iyi forumlar

ne diyon oğlum sen? asıl sen konudan uzaktasın.einstein fizikte en iyi insanlardan biridir.ama tesla elektriksel teknolojide uzmanlaşmıştır.arabaların çalışmasını sağlayan sistemi hatta dünya üzerinde istenilen yerlerde deprem yaratma teknolojisini bile o icad etmiştir.bir bak hangisi daha zor? hangisi kelimelerle anlatılamıyor? ona göre cevap ver.hadi ben uzağım bu konudaki 600 küsür kişide mi konuya uzak.bu konuda tesla einsteina resmen geçirmişhttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 bu konuya bak ona göre konuş.einsteincıysan yaran büyük merhem sür

• Sword Master kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir tartışma üslubun var senin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Nasıl bir tartışma üslubun var senin?

en son sauron seni fena tokatladıyaraların geçmediyse sende merhem sürya da sürme galadriele git o sürer
  • quote:

ne OMG! Einstein bilimde Nikola tesladan daha mı iyi?bu konudan haberin yok herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 Einstein tabiri caizse Nikola teslanın çırağı bile olamaz.günümüzdeki teknolojik aletleri buluşları hemen hemen hepsini Nikola tesla icad etmiştir.sakın dışarda kimseye Einstein Nikola tesladan daha iyi deme gülerler adama

KAÇIN ERGEN

• GÜLERLER ADAMA ::dd:D:d:d.d:d:d:d:
  • quote:

ben mi? bu konuda bilim hakkında detaylı bilgi vermedim.ben sadece bilim insanlarından bahsettim.tabii senin nasıl algıladığına bağlı.

ben de sana diyorum ki burçlara inanan birisinin bilim insanları hakkında söylediklerini kimse ciddiye almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

KAÇIN ERGEN

imzayı görünce dondum kaldım.kendin olduğun bir şeyi bana maal etme.

• tesla çok iyi bir bilim adamıdır ama einstein'ın ancak çırağı olabilir.

• quote:

Dünyanın en iyisi bi balık burcu ama

UZUN ADAM Bende bir balık burcuyum.

Hocam, avatarınızda RTE'nin elini başka bir harekete benzettim.

Edit: Ayrıca bende balık burcuyum. Ama inanmıyorum öyle şeylere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 6 Mayıs 2017; 21:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.police

tesla çok iyi bir bilim adamıdır ama einstein'ın ancak çırağı olabilir.

sen git kadının tekinin icad ettiği wing chun yapbilim hakkında bilgin yok belki kadın dövüşü hakkında bilgin olur
  • Beyler niye yengeçlerle ugraşıyonuz sıçarken mi taşladık?

• Hocam duygusal içekapanık utangaç insanların dediğini kafaya takan ve insanları kendinden çok umursayan bi kişiliğiniz varsa balık burcusunuz demektir

• quote:

Hocam duygusal içekapanık utangaç insanların dediğini kafaya takan ve insanları kendinden çok umursayan bi kişiliğiniz varsa balık burcusunuz demektir

Açıkcası tanıma çok uymuyorum pek Ama özellikle politika tartıştığım zamanlar o insanların dediğini kafama takıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.