Şimdi Ara

Herşeyde en iyiler neden yengeç burcundan çıkar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bırak şunu kanıt diye forumdan konu linki atıyor makale at desen atamaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hocam bırak şunu kanıt diye forumdan konu linki atıyor makale at desen atamaz :)

daha iyi ya.600 küsür kişi yanlış mı biliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

daha iyi ya.600 küsür kişi yanlış mı biliyor?

çok kişinin söylemesi bir şeyi doğru yapmaz.
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    Yıllardır forumdayım konu dışının yaş ortalamasını az çok biliyorum son 10 yılda tesla Çok pompalandı, liseli arkadaşlar oo tesla kral be edison kazık atmış abi adam zeqiiii. Bizim milletimizde ezilenler her zaman çok sevilir.

• Sword Master kullanıcısına yanıt
    Ulan görende uluslararası bilim camiasında anket yaptın sanacak anket yaptığın yer dh forum anasını satıyım. Boş yapma iki makale oku. Teslanın adını kirlettiniz herifin ismi fanboy kulübü haline geldi. Astroloji saçmalığıyla ilgili konu açıp bişey bilmeden konuşuyorsun. Hadi falına bak sen

• Adam Messiyi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu yazmış . Görende Pele , Maradona , Figo yazmış sanır . Messi o kadar övülecek biri değil biraz kisa boylu birazda fizik var ondan iyi oynuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 6 Mayıs 2017; 22:4:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

ne OMG! Einstein bilimde Nikola tesladan daha mı iyi?bu konudan haberin yok herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 Einstein tabiri caizse Nikola teslanın çırağı bile olamaz.günümüzdeki teknolojik aletleri buluşları hemen hemen hepsini Nikola tesla icad etmiştir.sakın dışarda kimseye Einstein Nikola tesladan daha iyi deme gülerler adama

2 sene önce kimse bilmezdi bile teslayı.bir redditte patladı her yere yayıldı. yarı tanrı yaptınız adamı be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Adam Messiyi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu yazmış . Görende Pele , Maradona , Figo yazmış sanır . Messi o kadar övülecek biri değil biraz kisa boylu birazda fizik var ondan iyi oynuyor .

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu peledir.bu tartışılmaz bir gerçek.ama messinin ilk 3 arasında olduğu kesin.ben messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu demedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ulan görende uluslararası bilim camiasında anket yaptın sanacak anket yaptığın yer dh forum anasını satıyım. Boş yapma iki makale oku. Teslanın adını kirlettiniz herifin ismi fanboy kulübü haline geldi. Astroloji saçmalığıyla ilgili konu açıp bişey bilmeden konuşuyorsun. Hadi falına bak sen

bana bir şey bilmeden konuşuyorsun diyeceğine vikipedini ve internetteki diğer yazıları oku.bak bakalım tesla için ne diyorlar? ayrıca avatarına niye sıradan bir erkek resmi koydun? sen gay misin?
  • Bende yengeç'im ama bi halta yaradığım yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladık kardeş balık burcusun.
    Ama en iyi değilsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki o zaman ben de Michael Jordan dünyada gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu ve kova burcu . Ben de kova burcuyum neden aynı özellikleri taşımıyoruz . Hadi bunuda açıkla ? Sanırım sen şimdi Darwin Evrim Teorisinede inanıyorsundur yanlışmıyım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 6 Mayıs 2017; 22:51:35 >
  • Lan bende yengeç burcuyum Michael Phelps yüzmede dünya şampiyonu olurken ben anama çay dolduruyordum. Bakalım inşallah bir gelişme olur.

• Şungereksiz tesla hayranlığı bir bizim forumda var, bir de bunun elon musk versiyonları var

Sırf hava civasınız yeminle

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Peki o zaman ben de Michael Jordan dünyada gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu ve kova burcu . Ben de kova burcuyum neden aynı özellikleri taşımıyoruz . Hadi bunuda açıkla ? Sanırım sen şimdi Darwin Evrim Teorisinede inanıyorsundur yanlışmıyım .

evrim teorisinin ne olduğu hakkında bir fikrim yok.aynı burca mensup iki kişinin karakterlerini kişiliklerini kendi burcu davranışlarını dünyayı nasıl gördüğünüde yükselen burcu belirler.senin Michael jordanla aynı özellikleri taşımaman tamamen yükselen burçlarınızın farklı olmasıyla alakalı.yoksa karakter ve kişilik olarak aynısınız.burç yorumlarken sadece kişinin kendi burcuna bakılmaz.yükselen burcunada bakılır.çünkü yükselen burç kişinin insanlara karşı nasıl davrandığını ve olayları nasıl yorumladığını belirler.

• Fotoğraftaki 29 bilim insanının 17'si Nobel ödülü sahibi ve aralarından sadece birisi yengeç burcu.

Ayrıca James Hetfield - Aslan burcu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 6 Mayıs 2017; 23:56:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ignorant

Fotoğraftaki 29 bilim insanının 17'si Nobel ödülü sahibi ve aralarından sadece birisi yengeç burcu.

Ayrıca James Hetfield - Aslan burcu

konuyu yanlış anlamışsın.ben bir alandakilerin hepsi yengeç burcu demedim.bir alanda neden EN iyi yengeç burcu dedim.attığın resimdeki adamların icadlarını toplasan Nikola teslanın icadlarının yarısı etmez.madem sadece biri yengeç burcu o zaman o fotoğrafta en çok hangi burçtan adam var?

• En iyi bilim adamı tesla, tesla yengeç burcu, o yüzden en iyi bilim adamları yengeç burcudur diyemezsin.
    O zaman dünyanın en iyi grubu metallica,Hetfield aslan burcu,yani bütün aslan burçları müzisyendir.
  • Dünya üzerinde en zıt iki şey ne desen Evrim Teorisi ve astroloji derim heralde. Biri salt bilimdir halk insanı hakkında hiçbişey bilmeden konuşur diğeri ise tam palavradır. Astroloji konusu açan adama neden evrime inanıyorsundur dedin anlamadım, inanmıyorsun demek istedin heralde?

Bu arada bilimsel gerçekler inanç gerektirmez.

• İyi şeyler yapmış boğa yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.