Şimdi Ara

Herşeyde en iyiler neden yengeç burcundan çıkar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya güzel kardeşim ben zaten en iyi bilim adamları yengeç burcundan çıkıyor demiyorum.en iyi bilim adamı yengeç burcudur diyorum.en iyi ayrı en iyiler ayrı.en iyi bilim adamı yengeç burcu.ama benim bildiğim en iyi bilim adamları genelde kova burcundan çıkıyor.hatta edisonda kova burcuydu.
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    quote:

Hocam konudan çoooook uzak olduğunuz çok belli Einstein-Tesla tartışmaları çocukca geldiği için iki değerli bilim insanı tartışmasına girmek istemiyorum neyse istediğinizi düşünün ne diyeyim. Ama bilim anlamında çok büyük felaket şu söyledikleriniz. Tesla bir elektrik mühendisidir mucittir. Şöhreti yaptıklarından çok yaşadıkları sayesinde gelişmiştir. Einstein ise kelimelerle anlatılmaz. Muazzamdır. Fiziği baştan yaratmıştır. Adeta yeni bir bilim yaratmıştır. Einstein la karşılaştırılacak tek adam Newton dur. Ki o bile çok uzak kalır. Neyse iyi forumlar
  • niye şimdi adamın mesajını alıntılıyorsun? adam burçlara inanmıyor.böylelikle kuranı inkar etmiş oluyor.forumdaki Einstein vs Nikola tesla konusundan haberin yok galiba? 400 oy farkla Nikola tesla önde.sen 600 küsür kişiye mi inanıyorsun yoksa sadece bir kişinin söylediklerine mi?
  • En iyiler hep yengeç burcu değil. Ben koç burcuyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolda ronaldo. Tartışmaya kapalı bi konu

• Yengeç burcuyum . İlk defa kıymetli bir yanımı okudum

• Ualan cidden burçlara inanan var mı yoksa herkes trollüğüne mi yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hocam bırak şunu kanıt diye forumdan konu linki atıyor makale at desen atamaz :)

daha iyi ya.600 küsür kişi yanlış mı biliyor?

çok kişinin söylemesi bir şeyi doğru yapmaz.

evet doğru yapmaz.ama duruma göre doğru yapmaz.600 küsür kişinin hepside mi yanlış biliyor?
  • Böyle bi insan troll olmalı başka bir şey olamaz

• Hayatında hiç akrep görmemiş bir cahilin sözlerine itibar etmeyiniz.

• Yengeç suda yaşar ama yüzme bilmez anlatabildim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

Yengeç suda yaşar ama yüzme bilmez anlatabildim mi

ama su kaplumbağasıyla birlikte hem karada hem suda yaşayabilen nadir hayvanlardandırayrıca kabuğu sayesinde hiç av olmaz.
  • En mazlumda aslan burcu olur hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

ne OMG! Einstein bilimde Nikola tesladan daha mı iyi?bu konudan haberin yok herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 Einstein tabiri caizse Nikola teslanın çırağı bile olamaz.günümüzdeki teknolojik aletleri buluşları hemen hemen hepsini Nikola tesla icad etmiştir.sakın dışarda kimseye Einstein Nikola tesladan daha iyi deme gülerler adama

Csb

• Ne alaka r10 ve M. Ali yengeç burcu muymuş

• yetenekli biri sayılırım ; ileri düzeyde yüzüyorum ,yan flüt çalıyorum ,maket araba ve gemi ile uğraşıyorum ,çizimlerim gayet iyi ve yağlı boya ilede uğraşıyorum,yüzücülük iyi olduğu için zıpkın avında da başarılıyım,fakat hukukçuyum .Bu yaptıklarımın hiçbirininde mesleğime katkısı yok ,ayrıca hukuk fakültesinide zar zor bitirdim.

Yengeç burcuyum ,bi halta yaradığı yok ,oldu da ne oldu !!!

• Benimde yükselen yengeç bu da sayılır mi gerçi bi baltaya sap olamadim ama olsun

• vatandaş sadece birkaç kişiyi tanımış olmalı ve o tanıdıklarının en iyi olduğunu zannediyor galiba :)
    işin ilginci türkan şoray ne alaka ?
    en güzel kadının türkan şoray olduğunu iddia eden birisine cevap vermek bile mantıksız ya neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Aman yarabbi şaka olmalı bu. Einstein ın çalışmalarından haberin yok herhalde hayır teslayı daha iyi görebilirsin ama çırağı bile olamaz demek einsteina haksızlık.

Adam 300 yıllık newton fiziğini yıkmış uzayı ve zamanı anlamamızı sağlamış biri o olmasaydı bırak marsa gitmeyi aya bile gidemezdi insanoğlu.

Neyse adam yahudi diye pek seveni yok zaten ortadoğuda :)

Şunu şuraya dökeyim merak eden açar okur
    http://www.evrimagaci.org/makale/153

iyi iyi akıllı adamlarda varmış forumda

saygılar hürmetler

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Hocam Genel olarak katılıyorum ama günümüz yaşamına etkisi açısından Newton > Einstein bence.

Zaten kendisi en önemli kişiler ilk 100'de ikinci durumda :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.