Şimdi Ara

Herşeyde en iyiler neden yengeç burcundan çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futbolda messi boksta mike tyson yüzmede Michael phelps bilimde Nikola tesla güçlülükte zydrunas savickas komutanlıkta büyük İskender ve sezar güzellikte türkan Şoray zekada terence tao bu insanların hepsi yengeç burcu ve hepside yaptıkları işte en iyiler arasında.sizce bütün alanlarda neden en iyiler yengeç burcundan çıkıyor?

• ben de yengeç burcuyum. soruları alabilirim.
  • Yapılan bir araştırmaya göre de kadınlar yengeç burçlarına daha çok aşık oluyorlarmış.

Not: Burçlara İnanmayan Adam
  • Yengeçlerden iğreniyorum
  • Dünyanın en iyisi bi balık burcu ama

UZUN ADAM Bende bir balık burcuyum.
  • en iyi olduğun alan ne? onu söylede ona göre soru soralım.
  • Futbolda Cristiano bilimde Albert Einstein.

İlki tartışmaya açıktır ikincisi kapalı

Konu kilit
  • Tesadüf
  • Yıl olmuş 2017..
  • Johny sins yengeç burcu değil konu kilit uye ban forum silinebilir
  • Adı üstünde YEN-GEÇ.

• Bilimde en iyisi adli antropolog Dr temperance brennandır.

Biz ona bones deriz
  • burç gibi saçmalıklara hala inananlar var mı?
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    ne OMG! Einstein bilimde Nikola tesladan daha mı iyi?bu konudan haberin yok herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 Einstein tabiri caizse Nikola teslanın çırağı bile olamaz.günümüzdeki teknolojik aletleri buluşları hemen hemen hepsini Nikola tesla icad etmiştir.sakın dışarda kimseye Einstein Nikola tesladan daha iyi deme gülerler adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword Master -- 6 Mayıs 2017; 20:8:27 >

• Doğum tarihleri bunların nasıl tam olarak bilinebiliyor ki? Doğuda doğum tarihi 1 Ocak olan binlerce insan var
  • Seri katiller en çok yengeçler den çıkıyor, sonra akrepler diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

ne OMG! Einstein bilimde Nikola tesladan daha mı iyi?bu konudan haberin yok herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/einstein-mi-nikola-tesla-mi--103286272 Einstein tabiri caizse Nikola teslanın çırağı bile olamaz.günümüzdeki teknolojik aletleri buluşları hemen hemen hepsini Nikola tesla icad etmiştir.sakın dışarda kimseye Einstein Nikola tesladan daha iyi deme gülerler adama

hocam iyi misiniz biri teorik çalışıyor biri pratik kulvarları farklı bir kere.eyvallah teslayı ben de çok severim ama dışarıda einstein gibi "kulvarının" yıldızlarından birine gerizekalı muamelesi yapmayın asıl size gülerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

hocam iyi misiniz biri teorik çalışıyor biri pratik kulvarları farklı bir kere.eyvallah teslayı ben de çok severim ama dışarıda einstein gibi "kulvarının" yıldızlarından birine gerizekalı muamelesi yapmayın asıl size gülerler

asıl sen iyi misin kardeşim?ben einsteina gerizekalı muamelesi yapmadım yapmıyorum.einstein dünyanın gelmiş geçmiş en iyi bilim adamlarından biridir.ama Nikola tesla tüm zamanların gördüğü en büyük mucid ve dâhisidir.sen şu anda bilgisayarını telefonunu tabletini televizyonunu oyun konsolunu Nikola tesla sayesinde kullanıyorsun.farkında mısın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

asıl sen iyi misin kardeşim?ben einsteina gerizekalı muamelesi yapmadım yapmıyorum.einstein dünyanın gelmiş geçmiş en iyi bilim adamlarından biridir.ama Nikola tesla tüm zamanların gördüğü en büyük mucid ve dâhisidir.sen şu anda bilgisayarını telefonunu tabletini televizyonunu oyun konsolunu Nikola tesla sayesinde kullanıyorsun.farkında mısın?

Farkındayım hocam.teslayı sandığınızdan daha iyi biliyorum.ve "einstein teslanın çırağı bile olamaz" demek bi nevi einsteine gerizekalı demektir

• Ben hangi alanda en iyiyim acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.