Şimdi Ara

HERTZ Marka bir bass aldım iyi parayamı aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65 ytl'ye HERTZ marka bass aldım... ufak bir defosu war orjinal kabini.... 65 ytl... fiyat güzelmi...

HERTZ Marka bir bass aldım iyi parayamı aldım yardım

• hayırlı olsun kardeşim bas hatalı olsa bile zaten kabin 65 ytl eder bedavaya almışın
  • 2. el aldıysan ucuz almışsın eğer 0 aldıysan nerden aldığını söyle bende alcam:)...
  • harbiarkadasım nerden aldıgnı sölersen fiyat cok güzel cünkü bizde alabilirz
  • 2 ci el aldım ufaktan bir defosu wardı tornavida üstünde biraz tizik atmış patlak değil ama... adama sordum daha warmı böle gelcek dedi....

yorumlarınız için teşekkür ederim..

bu arada bass sattım 240 ytl... ye :):):) en yakın arkadaşıma....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivortr -- 16 Ocak 2008; 16:24:33 >
  • 65 liraya alıp arkadaşına 240 liraya mı sattın??arkadaşının ne kadara aldığından haberi var mı??

neyse iyi yapmışsındost kazığı iyidir ya tanımadığın birine o fiyata satsaydın??arkadaşına 1-2 yemek ısmarlarsın ödeşirsiniz

cidden nerden aldığını söylersen bizde bakarız...
  • uh fena kazıklamışın vay be hacı ama fiyat süpermiş hertz gerçeğe benziyor üstelik. kabini sadece 40 60 ytl arasında da değişiyor.
    bulabilirsen bitane de ben alırım.
    nerden alıgını da bana bi bildirirsen çok iyi olur
  • arkadaşlar perşembe günü gidicem adamı ayarlarsam... sizede satarım :) tabi kar olcak... sizden fasla almam korkmayın en fazla 10-20 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: survivortr

arkadaşlar perşembe günü gidicem adamı ayarlarsam... sizede satarım :) tabi kar olcak... sizden fasla almam korkmayın en fazla 10-20 ytl...

Dört gözle beklemekteyiz
  • beklemekteyiz

umarım arkadaşın gibi çok kazık yemeyiztırstım senden sen yakında koç sabancı gibi olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi

beklemekteyiz

umarım arkadaşın gibi çok kazık yemeyiztırstım senden sen yakında koç sabancı gibi olursun

• bedavaya almışsın alet orjinalse çok fazla kardasın.
  • bass beleşe gelmiş
  • iyi walla en yakın arkaşına 180 ytl karla bize 10 20
  • arkadaşına yemek falan ısmarlar heralde artık

ısmarlamazsa geleceğin koç uyla sabancısıyla karşı karşıyayız demektir...e bizi görür heralde artık...deriz DH den geliyoz diye

• quote:

Orjinalden alıntı: armi

arkadaşına yemek falan ısmarlar heralde artık

ısmarlamazsa geleceğin koç uyla sabancısıyla karşı karşıyayız demektir...e bizi görür heralde artık...deriz DH den geliyoz diye

• o subwoofer kullanılmış ,sarılmış yada imitasyon olabilirmi iyibi tesisatcıya gösterdinmi bi tornavida çiziği yüzünden kimse o paraya o wooferi satmaz hertz subların piyasa fiyatları 38cm 450ytl 30 cm lerde 300---380ytl civarı adam neden fazla para kazancakken 65ytl gibi komik bi paraya satsın (kabin parası resmen) 100ytl ye bile satsa herkez kapışır o malı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 18 Ocak 2008; 13:27:13 >
  • arkadaşım .o bas tahminim es serisi.38 cm mi?eğer tamiri yoksa fiyatı gayet iyi.eğer tamiri varsa sarılmışsa(sardırılan yerde iyi bi yerde yani işin ehline sardırılmadıysa )fiyatı normal bence.
  • arkadaşlar bende aldıktan sonra şüphelenmiştim. ama ertesi gün 240 ytl'ye Sattım sonra oo çocuk naptı bilmiyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.