Dün geç saatlerde Bey-bey lokantasında 3 arkadaş yemek yiyordu. Ramazandan dolayı alkol almayan 3 arkadaş yemeklerini bitirdikten sonra hesap için garsona işaret yaptılar. Hesap için herkesin eline cebine atmasıyla silahlar çekilmiş oldu… “Ben ödeyeceğim “ Hesabı ödemek için ilk olarak parasını çıkaran F.D, diğer arkadaşlarına “ Beyler sizin paranız burda geçmez,tek benim geçer “ diyerek espiri yaptı. Ardından buna karşı çıkan A.Y “ hayır abi vallaha olmaz,ben ödeyeceğim,dur allah bak,yeşil tuttum “ dedi. Hepsine birden muhalif olan, mahallede de muhalif kişiliğiyle bilinen S.Ç “ S.kseniz ödettirmem size bu hesabı, kesinlikle ben ödeyeceğim “ dedi. Üç arkadaşın tartışması gittikçe alevlenince araya garsonlar girmeye çalıştı…
“Yaptıkları ciğersizce bir hareketti “
Tartışmaların gittikçe büyüdüğünü gören Şef Garson Y.Y ,3 arkadaşın arasına girmeye çalıştı. Şefinin hırpalandığını gören 2 komi de araya girerek 3 arkadaşı ayırmaya çalıştı. Bu sırada deliye dönen S.Ç, cebinden çakısını çıkardı. F.D’den ve A.Y’den tüm paraları vermelerini istedi. Çaresiz kalan 2 genç paralarını S.Ç’ye verdi. Paraları bir güzel yırtan S.Ç, hesabı kendi cebindeki parayla ödedi. Paraların yırtıldığını görüp onları bantlayıp harçlık yapmak isteyen şef garson ve komiler, bir anda S.Ç’nin bıçak sallamarıyla karşılaştı. Kanlar içinde kalan 3 kişiye hemen ambulans çağrıldı….
Olay yerine hemen polis ekipleri intikal etti. Bundan 3.5 saat sonra ise ambulans gelebildi. Polis ekipleri S.Ç’yi aldıklarında “ Pişman değilim,yaptıkları ciğersizce bir hareketti.Kimse benim arkadaşlarımın yırtık parasını alamaz “ diye açıklama yaptı.
Şef garson ve komilerin durumu ciddiyetini koruyor…