Şimdi Ara

HESABIM TEKRAR AÇILIRMI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler normal hesabım az gelıyordu çok az aktıf vardı begenı yapanlardan yenı bı hesap acmıstım muro fılan dıye işte baya 800 filan takıpcı kastım 1haftada 2.000 yaklasıkta ark kasmıstım 200 begenı fılanda gelıyodu bugun 2 gubu fılan sahte addan dolayı hesabanız gecıcı olarak engellendı dedı temsılen vb .. Fotoları tanıdanda bılemedım 2.000 yaklasık ark vardı zaten 1 hafta olmustu acalıda tam tanımıyodum sımdıde her girdiğimde şifreyi yenile diyo değiştir sürekli sizce acılırmı ?? LUTFEN YARDIM EDİN .SS

Şifreyi değiştirdikten sonra aynısını tekrarlıyo farklı bır pencere GELMIYOR aCIYORUM DEVAM DIYORUM SONRA SIFREYI SUREKLI DEGISTIR DIYO SUREKLI TEKRAR O SAYFA YINE GELIO AÇILIRMI SIZCE TEKRAR ??
     HESABIM TEKRAR AÇILIRMI ! HESABIM TEKRAR AÇILIRMI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muharrem Orhan -- 3 Mayıs 2014; 19:47:54 >

• E-postana girip onay yapmalısın belki ondandır.
  • Dark Knıght arkadaşa katılıyorum. Ayrıca Facebook hesabınızı kurarken kullandığınız mail adresine girip arkadaşlık isteği kabul edilen kişilerin bildirim mailinde kişilerin profil resimleri bulunmaktadır. Buradan facebook testindeki seçeneklerden mail araması yaparak kişilerin yüz resimlerini doğru bir şekilde tespit edebilirsiniz. Yalnız facebook hesap doğrulama testinin yaklaşık 2 dakika ile sınırlı olduğunu unutmayın. O yüzden bu işlemi hızlı bir şekilde yapmanız gerekmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.