Şimdi Ara

Hesabını Bilen Tarife Tarife İçi İndirim YOKKK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabımızı bilelim dedik, eşim ile beraber hesabını bilen tarifeye geçtik . 20 tl leride yükledik , Uyarı mesajlarımızı aldık artık tarife içi 0,2kr/sn .

Ama baktım 0,5 sn/ dk gidiyor. İnternetten kendi hattım adına vodafone mesaj attım bunun sonuç laması 10 günü buldu. Para iadesi oldu.
    Mesaj attığım gün eşimin telefon ile müşteri hizmetlerini aradım , 25 dk sonra para iade yaptılar. sorunun kalmadığını söylediler.
    Şikayet vara mesaj attım sorununuz çözlecek dediler. Çözülmedi diye mesaj attım ama ne arayan var ne soran.

Sorunum olduğu gibi mevcut 2 haftadır hala 0,5 kr /sn tarife içi .

Arkdaşlar size soruyorum bu tarifeyi kullanan var mı? Varsa tarife içi indirimli görüşebiliyor mu?

• Normalde tarifeiçi dakikası 0,12 kuruş diye biliyorum. Geçen ay bu ücretlendirme olmuştu bende ama 1 aydır 20 TL yüklemediğim için hiç denk gelmedim.

Eşler arası iyi bi tarife bence, saniye bazlı olması çok güzel. Annemle babamda bu tarifeye geçiş yaptırdım alo nerdesin evdeyim pat demeye 40 kuruş değil 5 kuruş gidiyor.

İki tarafında 20 yükleme zorunluluğu var desem sanmıyorum ama m.h. gece yoğun olmuyan saatlerde ararsan ilgilenebilirler. Şu bi gerçekki kısa konuşanlar için en iyi tarife bu
  • Vodafone u sevmemeye başladım bence ivme ters yöne döndü. Abone arttıkça kalite düştü. Voda cilar kızar ama şimdi çekim gücünü kalite anlıyor. Hizmet 0 servis0
  • ya ben gittim vodafone bayii ye . vodafone hat alıcam dedim 28 lira dedi 5 lira görüşme var içinde dedi oha dedim kalsın.. sonra eve geldim memleketten amcamlar gelmiş, amcamın telefonu vodafone, birini arayacak telefon çekmiyor bizim evden oha dedim birde şehir merkezindeyiz hemde evde yüksekte sayılır.. iyiki almamışım dedim daha yaşadıgım evden çekmiyor
  • 20 Tl lik faturalıya geçin. 2 niz beraber. Eşinizle aile paketi oluşturun. Bedava sınırsız konuşun. 200 dk yıda her yöne kullanın. Dk 10 kuruşa geliyor ve 6 sn periyot var. Boşverin böyle boş tarifeleri.
  • Zaten vodafonda ilgi alaka süper ama icraat yok. Bu akşam bir daha arayayım. Olmadı tarifeyi değiştiriyim. hanımla 5 dakka görüşcez diye 1,5 lira veriyoz voda dan voda ya.
  • Geçen aradılar bazı tarifelerde dönemsel sorun olabildiğini söylediler. Ondan kaynaklı imiş. yani bir sorun varmış. Siz böyle bizde paranız biriktiğinde arayın bir iade yapalım dedi :D... Bana 7 tl eşim 3 tl iade yaptılar. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 10 dk. Konuşmalar saniye bazlı tarifeler için tuzlu kaçar. Adı ustunde saniye bazlı hesabıni bilen tarife, kısa konuşanlar için en ideali.
  • bendede aynı sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.