Şimdi Ara

Hesap Açtırmak istiyorum yardım ediniz lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 binlira param var bir hesap açtırmak istiyorum ve her ay oraya para yükleyeceğim + bide ben istediğim zaman bankamatikten o miktardan istediğim kadarını almak istiyorum almak istersem tabi. Birde bankamatikten hesabıma para atabilirmiyim her ay sürekli bankanın içine girip yüklemeyle uğraşmamak için. Şimdiden teşekkürler...

• Yarın ilk iş 1 banka şubesine uğrayın....Burdan açtıramazsınız hesabı........
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Yarın ilk iş 1 banka şubesine uğrayın....Burdan açtıramazsınız hesabı........

kardeşim burdan demedik zaten bilenlere sorduk bilmiyorsan yazma.
  • Enpara hesabi acabilirsin. Eft havale masraflari yok birikim hesabi acarsin gece 23.00 05.00 arasi faiz uygulanir o saatler disinda parani finans atmlerden cekebilir veya yatirabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5cReaM

Enpara hesabi acabilirsin. Eft havale masraflari yok birikim hesabi acarsin gece 23.00 05.00 arasi faiz uygulanir o saatler disinda parani finans atmlerden cekebilir veya yatirabilirsin.

Hangi banka daha iyi bu konuda peki bilginiz var mı ?
  • Finansbankin subesiz bankaciligi enpara yi kullanabilirsiniz hicbir ucreti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5cReaM

Finansbankin subesiz bankaciligi enpara yi kullanabilirsiniz hicbir ucreti yok.

Dosya masrafı felan yok üstüne faiz de gelebiliyor yani aydan aya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.