Şimdi Ara

Hesaplarım çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Moderatörlere arz ederim.

Steam, Ubisoft, EA, Riot ve Epic hesaplarımdan bu gece yarısı şifre ve e-posta değiştirme talepleri gönderilmiş. Steam hesabıma elleyememişler. Epic hesabımın şifresi ve EA hesabımın epostası değiştirilmiş fakat gelen bildirim mailleri ile bunları kurtardım. Lakin Ubisoft ve Riot hesaplarımın epostaları değiştirilmiş. Bilgisayarımdaki Ubisoft uygulamasında hesabım açık olduğu için erişimimi tam olarak kaybetmedim ama epostamın saçma sapan bir epostayla değiştirilmiş olduğunu gördüm. Anlayamadığım şey ise hesaplarımda 2 adımlı doğrulama olmasına ve Google hesabıma erişememiş olmalarına rağmen hesaplarıma sızmış olmaları. Az önce Ubisoft ve Riot için destek talebi oluşturdum. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

• jgnitro J kullanıcısına yanıt
    Şu anda bir şey yapmama gerek yok bazen olabilir bilgisayarına format at her ihtimale karşı. Riot hesabı benimde çalınmıştı kurtarmıştım. Bütün hesaplar çalındığına göre sistemde değil senin bilgisayarda sorun var format at bilgisayarına. Destek talebine yanıt gelmesini bekle ve antivirüs kullan diyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2FA SMS ile miydi yoksa Authenticator üzerinden mi?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

e-posta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, epostan sms korumalımıydı? Crack oyun program vs indiriyor muydun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    6 ay önce açıldı
    Hesabına çalındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.