dancing deamon spearı geri almayı planlıyom lvl8 olmustu ama ilerde kullanılır mı yoksa ondan sonraki 4 tanesi ile oyun goturulur mu?? soole 40+ olan var mı bi yardım etsin lutfen neleri sıklıkla kullanıyolar heuksalda...
bu arada oyunla forum arası alt tab yaparken berserk gitti bosu bosuna ama bisey ogrendim stall acıkken bersek patlatırsanız ne stall kalıyo ne bisey...
Selam,
bendede açık, fakat ilerde çok etkili olmadığını öğrendim.Çünkü daha iyileri açılıyor. Sana tavsiyem sadece Soul spear-Move,Ghost spear-Petal,Chain spear-Tiger,Flying dragon-Flow,Cheolsam Force sadece bunları açıp kullanman yeterli.
Nick: Tenar Guild:KaRaRGaH Server:Oasis Lvl: 50 şimdilik Silah : Glavie Force : Ice
OASIS'te herkes KaRaRGaH'ta
quote:
Orjinalden alıntı: Tenar
Selam,
bendede açık, fakat ilerde çok etkili olmadığını öğrendim.Çünkü daha iyileri açılıyor. Sana tavsiyem sadece Soul spear-Move,Ghost spear-Petal,Chain spear-Tiger,Flying dragon-Flow,Cheolsam Force sadece bunları açıp kullanman yeterli.
aynen oyle ama dragonu fazla upgradelememeni onerceim cunku force skillinde de bi elementin sorunlulugunu ustleniosun yani acman gereken ve uplaman gerekn skiller o kadar fazlaki sp yetmiicek.. soylemek istediim dragondan fedakarlık yap... combo-ghost-soul bu uclu kullanılıyo cogunlukla dragonu 1 kere acman yeterlidir sanırım.
o zaman alıyorum geriye tesekkurler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme