Şimdi Ara

HEX yazdırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar PIC16f84a brenner8 de hex dosyasını yüklemeye çalıştığımda şu hatayı veriyor

Start to program FLASH## 47 error(s)
    Start to program ID - ok
    Start write Configuration## 1 error(s)

daha öncede bu hatayı vermişti ama bi süre sonra kendi kendine düzeldi
    şuan ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.

• usburn çalıştırmadan önce usb ile çıhaz arasındaki kablo takılı olsun, usburn kapatıp kabloyu cek tekrar tak usburn tekrar aç
    kablo takılı iken pc yi tekrar başlat ısrara la tekrar et sonunda pes edecektır bende işe yarıyor
    birde dosya isimlerinde i,ş,ç,ö,ü karekterlerini kullanma
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    deniyeceğim cevabın için teşekkürler.
    hala aynı sorun devam ediyor kafayı yicem.
  • 1-brener8'i USB portuna takıp driverini yükleyin
    2-Programlayıcınız usb'ye takılıyken Denetim masası-Donanım-Aygıt yöneticisi-diğer aygıtlar brener8'i çift tıklatın.
    Açılan pencerede güç yönetimi seçeneğinde "güçten tasarruf etmek için windows bu cihazı kapatsın" seçeneğini kaldırıp tamamı tıklatın
    3-usb18a2 programı üzerinde sağ tıklatıp uyumluluk penceresini açıp windows 2003 server(Bu seçenek yoksa windows xp sp2 seçin) ile uyumlu seçin.
    yok kardeş ya düzelmiyor PIC mi bozuk dicem en son attığım HEX çalışıyor devreye takıyorum çalışıyor erase PIC yapmama rağmen çalışıyor tuaf valla .
  • brenner8 kaldırıp tekrar kur setup dosyasın klasör içinde masa üstene bir kopyasını atıp
    masa üstünden kur kuruma esnasında göz attan masa üstündeki setubun yerini göster
    sonra 3 maddeyi tekrar uygula
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitapçık yazdırma sorunu..
    15 yıl önce açıldı
    Yazıcı Baskı önizleme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    brenner 8 zaten direk kurulu olarak klasörün içinde setup yok indirebileceğim bir yer varsa link atabilirmisin
  • Resmi sitesi olması lazımd bir çok yerde var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
    kardeş sorun çözüldü nasıl beverdiysem kodu korumaya almışım başka PIC e deneme şansı buldum düzeldi genede teşekkür ederim .
  • brenner 8 de sağ tarafta kırmızı renkle code protected yazıyor bunu nasıl kaldırabilirim PIC çöpmü oldu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagon -- 14 Nisan 2015; 22:55:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.