Şimdi Ara

HEY GİDİ GÜNLER HEY :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden forumda knight bölümünde ne konular açılır ne muhabbetler dönerdi şimdi yerini soğuk rüzgalara bırakmış resmen

• Başka forumda o muhabbetler hala dönüyor:)
  • Yıllarca oynadım bu oyunu, 15 sene geçmiş. Hey gidi günler hey...
  • 😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aSi bey kullanıcısına yanıt
    bu ne la :D
  • Ulan öylesine girip bu konuyu gordum lan yıllar once ne konular açardık kucuktuk oyunu ilk internet kafelerdeki büyük abilerden görmüştük

Düşen yapraklı eski knight introsu

Eski kınaytçılara selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 4 Ağustos 2017; 2:26:44 >
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Öncede bu forumda acemice item nasıl basılır nereden ne düşer nerede nasıl kasarım dolandırıldım dupe gibi muhabbetler dönerdi herkes birbirine yarı hurafe yarı gerçeklerle dolu şeyler paylaşırdı. 2006-2013 yılları arasında güzeldi knight iyisiyle kötüsüyle şimdi girip bakıyorum oyuna eski çarımla diezde yok ya yok eski ortam yok arkadaşlık yok heyecan yok önüne gelen basmış parayı almış itemi takılıyor amele gibi. Önceden öylemiydi sabahlara kadar exp partyler aranırdı exp kasılırdı boss kovalanılırdı. Şimdi ise boş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    güzel günler mazide kaldı
    2 hafta önce açıldı
    EEEE... YETER BEEE!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_hattap

Öncede bu forumda acemice item nasıl basılır nereden ne düşer nerede nasıl kasarım dolandırıldım dupe gibi muhabbetler dönerdi herkes birbirine yarı hurafe yarı gerçeklerle dolu şeyler paylaşırdı. 2006-2013 yılları arasında güzeldi knight iyisiyle kötüsüyle şimdi girip bakıyorum oyuna eski çarımla diezde yok ya yok eski ortam yok arkadaşlık yok heyecan yok önüne gelen basmış parayı almış itemi takılıyor amele gibi. Önceden öylemiydi sabahlara kadar exp partyler aranırdı exp kasılırdı boss kovalanılırdı. Şimdi ise boş

Ah be hocam :( o worm kesince çıkan sevinen çocuk hala gözümün önündedir ne günlerdi be gece kalkar çara bakardım msn koxp kurardık ağaçlarda bazen uyku tutmazdı chatten milletle kırk yılluk dostmusuz gibi muhabbet çevirirdik hangi oyun hangi teknoloji o tadı verebilir bize :(

O intro gece gece efkarlandım be

• zamanında ben bu forumda bu bölümde "BEYLER ARES2 ATTILA VAR GELIN KESELIM" diye konu açıldığını bilirim.
  • Eskide kaldi malesef

• aSi bey kullanıcısına yanıt
    oo reyiz s.a

Ha$aN
  • saçma sapan kanatları mı tartışak peri gibi birşey gelmiş onu mu tartışak ne yapak yeni sw geldi mi diye arada bir bakıyorum yoksa uğradığım yok bölüme
  • boşver sen uğrama zaten dostum cs go filan oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_hattap

boşver sen uğrama zaten dostum cs go filan oyna

yok yani gereksiz okadar şey varki uskoda + dolar sağolsun pre bile 150 tl falan olmuyor yani
  • Ulan gece gece yıllar sonra bir gireyim dedim. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum bu Knight Online Genel forumu Konu Dışı formunun kullanıcısı kadar online ve neredeyse her f5 attığında yeni yorumlar, hatta 3-5 dakikada yeni konular açılarak günceldi. Ayrıca çoğu kişi bilmediği için şimdi bize saçma sapan gelen şeyler bile o zaman önemliydi ( Bkz. Ares Serveri Death Knight partysi kurulacaktır Arestekiler A3 gelsin Pm: Xyz) gibisinden konular dahil çokça vardı. Knight Online malesef heyecanını kaybetti kötü oldu. Açıkçası bölümün bu halde olması çok üzücü.Malesef Knight Online kendi ayağına sıktı.
  • Çoook eski bi ares server playeri olarak selam olsun.
  • Oyun dc versin direk haberleri ko genelden alırdık bilgisayar oyunu kapatana kadar forumda 3-5 tane dc? Konusu açılırdı :D 2008 de başlamıştım ben knight a eski oyuncular için 2008 zamanı bile kötü sayılıyor ama o dönemleride arıyor insan.

• Her ay böyle bir konu açılır konuyu açanlar özlemini dile getirir:)
    Bence biz artık eskidiğimiz için öyle düşünüyoruz.
    Foruma üye oluş tarihim 2007 knightada o zamanlar başladım, şimdi düşününce o zamanki en popüler oyun k.o idi, haliyle oynayanlar artık büyüdü iş güç sahibi oldu.
    Birde eskiden map küçüktü itemler değerliydi, yüzlerce kişilik serverde 20-30 kişide elit itemler olurdu, maradon küçük olduğu için kalabalık görünürdü.
    Yani eski kalabalık kitleyi şimdiki serverlerden birine soksan genede dolmaz kocaman harita
  • Biraz geçmişte kaldı oyun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.