Şimdi Ara

HEYET RAPORUNA PARA VERMEYİNNNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR BUGUN BENDE ALDIM İLK ÖNCE Bİ DİLEKÇE DOLUDRMANZ GEREKLİ BU DİLEKÇEYİ HSATANE SİZE VERİYOR ARDINDAN BU DİLEKÇEYLE VEZNEYE GİDİYORSUNZ BURDA HER MEMUR SİZE SÖYLEMİYOR EĞER ÜNİVERSİTE KAYITLARI İÇİN ALIYORSANIZ Kİ BİZ BU YÜZDEN ALIYORUZ KAZANDI BELGESİNİ GÖSTERİYORZ VE SİZDEN PARA ALMIYOR BU GÜN BAHSEDİLEN RAPORU ALDIM VE 8 DOKTOR GEZDİM CEBİMDEN KURUŞ PARA ÇIKMADI SAYGILAR...

• O şekil alınca 3gün sonra veriyorlar , 200tl ile aynı gün elinde. ---NAKİT VAKİTTİR---
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDemir04

O şekil alınca 3gün sonra veriyorlar , 200tl ile aynı gün elinde. ---NAKİT VAKİTTİR---

Yoksa vakit mi nakittir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: MrDemir04

O şekil alınca 3gün sonra veriyorlar , 200tl ile aynı gün elinde. ---NAKİT VAKİTTİR---

Yoksa vakit mi nakittir?

He hee buGun gittim ve rapor elimde sen para ver bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up la sunu Up layin herkes gorsun para isteyen olursa hemen bimeri arayinnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor_reiz

Up la sunu Up layin herkes gorsun para isteyen olursa hemen bimeri arayinnnnnn

Hocam bimeri arayınca hemen bedava mı verecekler?

Bize acil bu rapor mecbur vermek zorunda kalırız isterlerse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monokuler

quote:

Up la sunu Up layin herkes gorsun para isteyen olursa hemen bimeri arayinnnnnn

Hocam bimeri arayınca hemen bedava mı verecekler?

Bize acil bu rapor mecbur vermek zorunda kalırız isterlerse.

Hocam acil dedigun zaten doktrlar varsa ve heyet gununde gittysen bi gun suruyo ben halletim iste ama doktr yoksa veya heuet gunu degilsw istersen 2milyar ver yine iki gunde yaparsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanlar burda laf yemeye terslenmwye trollnmeye o kafar alismisli biri cikip yardim etmeye kalkinca kimse inanmiyo arkdas ... abi siz bosvrin parayi verinn ben vermedim bi gunde halloldu ister inanin ister inanmayin hem bn kendi isimi halletim siz ister akilli olup parasz yaparsnz ister 200 lirayi bayilirsnz

• her üniversite istemiyo heralde üniden üniye değişiyo
  • Ne için bu rapor ilk defa duyuyorum

• quote:

ARKDAŞLAR BUGUN BENDE ALDIM İLK ÖNCE Bİ DİLEKÇE DOLUDRMANZ GEREKLİ BU DİLEKÇEYİ HSATANE SİZE VERİYOR ARDINDAN BU DİLEKÇEYLE VEZNEYE GİDİYORSUNZ BURDA HER MEMUR SİZE SÖYLEMİYOR EĞER ÜNİVERSİTE KAYITLARI İÇİN ALIYORSANIZ Kİ BİZ BU YÜZDEN ALIYORUZ KAZANDI BELGESİNİ GÖSTERİYORZ VE SİZDEN PARA ALMIYOR BU GÜN BAHSEDİLEN RAPORU ALDIM VE 8 DOKTOR GEZDİM CEBİMDEN KURUŞ PARA ÇIKMADI SAYGILAR...

ne raporu hocam ? nerden alinir bu rapor 😊😊
    malum para vermek istemeyiz bosuna 😊😊
    randevu falan aldin mi hastaneden nasil oldu bu is?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasulyee -- 27 Temmuz 2015; 20:59:30 >
  • Haber verdiğin için sağol kardeş valla sen olmasan veriyodum parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

ARKDAŞLAR BUGUN BENDE ALDIM İLK ÖNCE Bİ DİLEKÇE DOLUDRMANZ GEREKLİ BU DİLEKÇEYİ HSATANE SİZE VERİYOR ARDINDAN BU DİLEKÇEYLE VEZNEYE GİDİYORSUNZ BURDA HER MEMUR SİZE SÖYLEMİYOR EĞER ÜNİVERSİTE KAYITLARI İÇİN ALIYORSANIZ Kİ BİZ BU YÜZDEN ALIYORUZ KAZANDI BELGESİNİ GÖSTERİYORZ VE SİZDEN PARA ALMIYOR BU GÜN BAHSEDİLEN RAPORU ALDIM VE 8 DOKTOR GEZDİM CEBİMDEN KURUŞ PARA ÇIKMADI SAYGILAR...

ne raporu hocam ? nerden alinir bu rapor 😊😊
    malum para vermek istemeyiz bosuna 😊😊
    randevu falan aldin mi hastaneden nasil oldu bu is?

Yok hocam randevuya gerek yok dirwk hastaneye gidiyorsun ama her uni istemiyo bunu senun unin istemiyorsa o yuzden habrin olmayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.